ryza_malpa1 01.06.04, 10:34 Gdzie ja moge w sieci znaleźć listę wszytkich na raz kandydatów z Lublina??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ervumem Re: Gdzie ja mogę ? ( eurowybory) 01.06.04, 10:53 aaale Ty jestes leniwa ze ojaniemogeee www.lsi.lublin.pl/co/kandy.htm szukanie zajelo mi 2,5 sek. grunt to wiedziec o co pytac Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Gdzie ja mogę ? ( eurowybory) 01.06.04, 10:58 www.pkw.gov.pl/gallery/97/75/9775.pdf ogólnie zawsze szukajcie na www.pkw.gov.pl jeśli chcecie info nt wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Gdzie ja mogę ? ( eurowybory) 01.06.04, 11:11 Szukałam w wyszukiwarce ale wyskakiwała mi UPR wszedzie....a ja chcę wszystko w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: Gdzie ja mogę ? ( eurowybory) 01.06.04, 11:35 ryza_malpa1 napisała: > Szukałam w wyszukiwarce ale wyskakiwała mi UPR wszedzie....a ja chcę wszystko w jednym. zaprawde powtarzam: - trzeba wiedziec GDZIE szukac (tzn nie uzywac mega-szitow typu wp, onet, czy netsprint) - oraz CZEGO (umiejetnosc postawienia pytnia to szloty klucz sukcesu) a jak cos komus wyskakuje to nic sie nie poradzi, do doktora chyba trzeba... wc[] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Gdzie ja mogę ? ( eurowybory) IP: *.bin-laden.cc 01.06.04, 11:50 a ja pójdę tylko po to zeby zgodnie z obywatelskim obowiązkiem wziąść udział w wyborach. ale nie będę głosowac na nikogo konkretnego, tylko skresle wszystkich, poniewaz skoro obecnie naszym radnym (np p. Darek P.) jest tak daleko do mista czy wojewodztwa, to z Brukseli napewno blizej im nie będzie, wiec nie ma sensu sie przejmować ich hasłami. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 13:12 He, przeczytałam ow ostatnim Przekroju felienton niejakiego pana Smoczyńskiego, który to dal mi inspirację i skłonił do myślenia. Teza felietonu jest taka: - mamy szansę deportowac z POlski na 5 lat 54 największych gląbów i karierowiczów - szkody nam nie narobią bo nie sa tam sami, obciachu tez nie za bardzo bo media raczej mało europarlament pokazują. Co prawda bedziemy im placić pensje ale co to za pieniadze w porównaniu ze szkaodami, które ci przez 5 lat moga narobić w POlsce? Za 5 lat banicje przedłużymy....o ile europarlament ie przestanie być fasadowa instytucją albo nie objawią nam sie jeszcze bardziej niszczące zastepy głąbów. Mądrych ludzi trzeba nam tu , na miejscu a nie w europarlamencie, gdzie debatuje sie o wodzie w kranie i nawozach sztucznych. Cieawe i jakby słuszne pojęcie...tylko że ja obawiam się, ze media jednak zainteresują się europarlamentem - bo czy można przeoczyć dzialania w stylu posla Janowskiego? Albo wygłupy Leppera??? Ale faktycznie - jakby Leppera wysłać do europarlamentu wiele problemów byloby rozwiązanych a i główny bohatetr miałby poczucie spełniania dziejowej misji ( widomo, ze wariatom należy potakiwać). 5 lat wolności od Leppera ...brzmi kusząco.... Do ervumema: widzisz, jak ktoś jest taka sierotka jak ja , to nie nalezy go od razu wysyłac na leczenie. czyż głupiutka ryża małpka nie ma prawa tylko cichutko pisnąć i spytac takich wszechwiedzących i świetnie o wszystkim poinformowanych jak Ty? Trcohe litości i dobroci dla zwierzat by sie przydało w tym szcególnym dniu dziecka...a nie od razu do lkarza wyganiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 17:31 Ryża, popatrz czy świat mądrzeje?. Jeszcze 100 lat temu kwiat narodu polskiego obdarty z dóbr doczesnych wywożony był w kibitkach na Syberię, przez co w znaczny sposób przysłużył sie cywilizowaniu tamtych terenów i rozsławiał imię Polski. Teraz chcemy bez wstydu wysłać najgorszy element na Zachód z godziwą zapłatą, zaś sami gotowi jesteśmy godzić się na ubóstwo we własnym kraju. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 19:59 no więc w ramach nie godzenia sie z ta nedzą w naszym kraju proponuję wysłać elemant, który doprowadza kraj do nedzy do Europy. W Europie i tak nic nie zdziałają.....a w POlsce trzeba zostawic do rządzenia własnie tych najmądrzejszych a nie wysyłac ich , zeby ustalali jakieś ogólne, debilne normy wygięcia bananów. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 21:19 Ryża, wybacz nie zgodzę się z Tobą. Ten element zająłby się prostowaniem bananów. Jeśli by im to nie wyszło to wstyd na całą Europę. Własną głupotę trzeba trzymać u siebie i unieszkodliwiać sukcesywnie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 21:58 Jak zamierzasz sukcesywnie unieszkodliwic LepperA? To jest ( w tym wypadku niestety) wolny kraj... A zreszta przeciez ja tylko żartuję ( aczkolwiek w tym zżarcie jest odrobina nieżartu...). Przeciez nie posądzasz chyba mnie o to, ze zaglosuje na np. największego głąba z PSL-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 01.06.04, 22:24 ;]]] A kto to wie??? Moze Malpa swego czasu byla rozkochana do szalenstwa w Waldemarze P. ???? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 22:25 Jasssne,. uwielbiam takich drewnianych chłopców!!! W mundurach! Ach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 01.06.04, 22:33 Heh, wiedzialem. Pewnie slynny Gabriel tez kiedys zrobil ryse w Twym szlachetnym serduszku.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 23:15 Gość portalu: hm` napisał(a): > Heh, wiedzialem. Pewnie slynny Gabriel tez kiedys zrobil ryse w Twym > szlachetnym serduszku.. > pozdr. hm` ??? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Spójrzmy na wybory inaczej.... 01.06.04, 23:39 im większa nagonka na leppera tym większe poparcie wśród naszego ludu. Mają argument: czepiają się go bo się go boją, bo ma rację. Żeby zgasł mit leppera, boję się, że będziemy musieli doświadczyć na własnej skórze jego talentów minn. ekonomicznych. Potrzeba wielkiej kompromitacji, potem rozglądania się za czymś nowym. Pojawi się jakiś nowy oszołom to go dopuścimy do rządów, przecież musi się sprawdzić. Tak w kółko, każda opcja polityczna kompromituje się i demoralizuje. My zaś w swojej niedoli skazani jesteśmy na uczciwość. P.s. Dlaczego nikt nie chce mnie skorumpować?. Przecież mam tak wielkie potrzeby. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś