cooper84 24.01.12, 15:42 Bardzo efektowne (choć zaraz będa głosy, że tandentne i po co to). Cieszę się, że nie brakuje odwagi w naszym mieście i nawet takie "poważne" instytucje jak uniwersytet pozwalają sobie na takie szaleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdybiec Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 16:36 Oby równie pięknie błyszczeli wiedzą absolwenci informatyki UMCS, a jakością i liczbą swych publikacji naukowych - pracownicy tego Instytutu. I oby mieszkańcy sąsiednich domów nie złorzeczyli tej permanentnej dyskotece za swoimi oknami :) Odpowiedz Link Zgłoś
meandmyuncle Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 17:06 ... i oby badania naukowe prowadzone w Instytucie Informatyki dodawały nie mniejszego blasku lubelskiemu środowisku naukowemu niż kolorowe światełka budynku ... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 18:04 meandmyuncle napisał: > ... i oby badania naukowe prowadzone w Instytucie Informatyki dodawały nie mnie > jszego blasku lubelskiemu środowisku naukowemu niż kolorowe światełka budynku . > .. Jak się nie ma co się lubi - to się lubi co się ma".::))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlipow Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 18:41 No tak gdyby budynek stał przy ul. Głębokiej na terenach UMCS byłby wizytówką miasta i uczelni, tak jest plombą, której nikt nie widzi. Trzeba było myśleć przed decyzją o lokalizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 18:46 Ja myślę, że restauracje Mac Donald's są ładniejsze, bo mają żywsze kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:07 Bardzo cudnej urody, baaaaardzo! Jednak czegos mi w tym brakuje? Moze by tak jeszcze wodotryski i motylki fruwajace? Albo wiem, juz wiem! Jakis cudowny wygaszacz windows'a! Oooo! To dopiero byloby cos! Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:16 Ci sami studenci z naukowo-ekologicznym zacięciem każą mi w domu za każdym wyłączeniem np. komputera czy telewizora nie pozostawiać ich w trybie czuwania :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:23 empi napisał: > Ci sami studenci z naukowo-ekologicznym zacięciem każą mi w domu za każdym wyłą > czeniem np. komputera czy telewizora nie pozostawiać ich w trybie czuwania :) > pzdr. Eeetam ;-). Moj sasiad, ktory nie byl nigdy studentem wyliczyl, ze wszelkie te "czuwajace" urzadzenia pobieraja w ciagu roku pradu za cale 300 zl polskich. Elektryk jakis! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:37 Niech ten sąsiad policzy za ile złociszów piwa wypija przez rok, pewnie wyjdzie jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:47 tajnos.agentos napisał: > Niech ten sąsiad policzy za ile złociszów piwa wypija przez rok, pewnie wyjdzie > jeszcze lepiej! On jedzie na by-passach, wiec pija tylko koniak - zwlaszcza jak ma sponsora. Ten to dopiero mialby oszczednosci! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 21:20 A to przepraszam. Koniak jest dobry na krążenie bo rozszerza naczynia, ale podobno dereniówka jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:41 Problem w tym, że te czuwaki tak mało prądu pobierają, że nie są w stanie poruszyć licznika, zwłaszcza tych z tym kręcącym się talerzykiem :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:48 Wyliczenia nie zaleza od krecenia ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracz Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO IP: *.ennet.pl 24.01.12, 19:44 > Moze by tak jeszcze wodotryski i motylki fruwajace? Zamiast motylków proponowałbym ptaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
upupa.epos Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 19:51 A nie lepszy bylby ptaszek rodzimy, ludku-dudku? Ptaszek krajowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracz Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO IP: *.ennet.pl 24.01.12, 20:08 Może i byłby lepszy: tracz bielaczek Odpowiedz Link Zgłoś
upupa.epos Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 20:13 Za bialy na czernine! Chociaz pospolita kaczka! Fuj - kaczor! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kolorowe światła Informatyki UMCS WIDEO 24.01.12, 21:25 Ptaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator dna Signum temporis IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.12, 23:12 Mnie się podoba. Wygląda jak wielka knajpa ze stripteasem, cóż idzie niż, trzeba walczyć o studentów ! Odpowiedz Link Zgłoś