jaceko0070 03.02.12, 09:45 Co za gość. Zamiast powiadamiać prokuraturę i miał łapiduchów na widelcu, mógł sobie cycki powiększyć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektorspyke Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu nos 03.02.12, 09:50 Zamiast narzekać, powinien się cieszyć. To, co chciał pacjent nie znaczy, że jest to co faktycznie mogło mu pomóc-od oceny jest lekarz. Może miał tak krzywą przegrodę, że oddychał ustami i przez to te problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrorsun Re: Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu 03.02.12, 10:37 niech się cieszy, że żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 21:18 Niech się cieszy, że przez pomyłkę nie wycięto mu migdałków poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu IP: 173.208.197.* 08.02.12, 04:08 Co za głupi gość, zamiast żądać horrendalnego odszkodowania, dał sobie wmówić, że miał krzywą przegrodę. Mogli mu jajka wyciąć i stwierdzić, że "podczas operacji wykryli chorobę jąder, zostały usunięte, a migdałkami zajmą się później...". Kpiny lekarzy kpinami, ale żeby być tak inteligentnym i dać sobie wmówić, że przypadkiem wykryli krzywą przegrodę i mu wyprostowali - hit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman z tego , że mu oszczędzili dolne... IP: *.centertel.pl 10.02.12, 15:44 "migdałki" najbardziej powinna cieszyć się baba tego pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
maryanna24 Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu nos 03.02.12, 12:27 Na tym oddziale liczy się ilość a nie jakość. Wiem, bo byłam tam operowana. Zero informacji dla pacjenta, jaki jest jego stan, jak będzie wyglądał stan pooperacyjny, wizyty w salach trwają najwyżej pół minuty, pacjent nie ma nawet czasu odpowiedzieć na pytanie jak się czuje. Ważna jest kasa za zakontraktowane zabiegi. W końcu się to zemściło. Powinno być jak najgłośniej o tej sprawie, to może coś się zmieni i Pan ordynator będzie miał więcej czasu i uwagi dla swoich pacjentów. Póki co biega między szpitalem i prywatnymi gabinetami, nic więc dziwnego, że nie do końca panuje nad tym co się dzieje na jego oddziale. Mój zabieg też nie przyniósł pożądanego efektu, chociaż na szczęście zoperowali mi tę część ciała, którą należało. Aktualnie czekam na operację w innej placówce. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajkowicz Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki 03.02.12, 13:21 Kiedyś było tak: "Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki". Konowalstwo postanowiło to zdanie rozbudować, żeby zaznaczyć swoją "ważność": "Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, ponieważ każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu" - po reklamach "leków" a raczej różnych gó...anych cukerków typu Cholinex, które ponoć są lepsze niż usunięcie migdałków. Ogłaszam konkurs na wydłużenie tego dziwolągowatego zdania o ileś akapitów. Żeby tłuczki zrozumiały, jakie są głupie! Też połykałem całe lata takie gówna, miałem anginy trzy razy w roku, trzy lata temu usunęli mi migdały i od trzech lat nic a nic mi nie dolega! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 16:37 do migdalkow nie robi sie narkozy...... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu 03.02.12, 22:38 Gość portalu: wiejska baba napisał(a): > do migdalkow nie robi sie narkozy...... Słuszna uwaga- robi się w miejscowym znieczuleniu. Czyli skoro go uśpili, to od początku chcieli mu przegrodę korygować. Niezły numer :) Zdaje się, że konowałom się coś pokiełbasiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Chciał usunąć migdałki, lekarze zoperowali mu 09.02.12, 23:42 Qubek, migdaly juz od dawna operuje sie w znieczuleniu ogolnym, przynajmniej w tych bardziej szanujacych sie szpitalach. A przegrode tez da sie zoperowac w miejscowym - jak sie pacjent porzadnie zaprze w fotel. Raz to widzialem, jeszcze na studiach, never again. Co do jednego masz racje: konowalom sie cos pokielbasilo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajkowicz Nie robi się narkozy? 04.02.12, 11:32 Chyba w gabinecie u wiejskiej baby. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajkowicz Chyba w gabinecie u wiejskiej baby 04.02.12, 11:33 do migdalkow nie robi sie narkozy...... Chyba w "gabinecie" u wiejskiej baby. Wyrwali ci na żywca dwa ostatnie? Jako dorosłej osobie? Jeeezu! Co za hardcore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: Chyba w gabinecie u wiejskiej baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 16:25 mowię to wszystkim czytającym mialam usowane migdaly w PSKIV bez narkozy, powiedziano mi,że nie usowa sie z narkozą, pamiętam nazwisko pani prof laryngolog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Chyba w gabinecie u wiejskiej baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 16:27 jak nie wiesz to nie gdacz, bo jestem w stanie ci to udowodnic, mam dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Mi usunęli z narkozą IP: *.gemini.net.pl 05.02.12, 20:53 Ci usunęli z narkozą? Widocznie były do tego wskazania medyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mi usunęli z narkozą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 15:51 ile dalaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame Re: raczej elżakowski IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.12, 23:07 czemu taka smutna mina? Odpowiedz Link Zgłoś