Dodaj do ulubionych

Po raz ostatni - empi i reszta

18.03.12, 15:46
Wiem,że chamstwo jest nową normą,po konserwatywnej grzeczności.

Ideologia przyzwolenia na chamstwo widać jest poprawna politycznie.Przeczytajcie kilka postów b,taj,i zastanówcie się czy ich chamstwo jest dopuszczalne,a może nie.
Obserwuj wątek
    • empi Re: Po raz ostatni - empi i reszta 18.03.12, 16:14
      >Po raz ostatni - empi i reszta
      swoje uwagi i zastrzeżenia kieruj na adres mailowy opiekuna bądź na adres forum@agora.pl. Forum nie jest miejscem na tego typu korespondencji. Jednocześnie sam przestrzegaj zasad o których mówisz, nie wdawaj się w sprzeczki, ignoruj zaczepki.
      pzdr.
      • andrzej.sawa Re: Po raz ostatni - empi i reszta 18.03.12, 16:18
        Temat jest publiczny,a więc wypowiadam się publicznie.Inaczej nie będę.A w tej sytuacji nie będę zwracał uwagi na niczyje chamstwo.Koniec
        • empi Re: Po raz ostatni - empi i reszta 18.03.12, 16:23
          Zastosuj się do tych rad. Jeżeli inaczej nie potrafisz naruszasz zasady obowiązujące na forum.
          pzdr.
          • andrzej.sawa Re: Po raz ostatni - empi i reszta 18.03.12, 19:14
            Jednak chyba nie dam rady wytłumaczyć,że osoby uporczywie używające słów obraźliwych powinny być dyscyplinowanie.Trudno.
    • tajnos.agentos Re: Po raz ostatni - empi i reszta 18.03.12, 16:17
      andrzej.sawa napisał:

> Wiem,że chamstwo jest nową normą,po konserwatywnej grzeczności.
      >
      > Ideologia przyzwolenia na chamstwo widać jest poprawna politycznie.

Masz rację. Ciebie i paru innych podobnych już dawno bym zabananował bez prawa powrotu.:P
      • Gość: sexsowny zenon Re: Po raz ostatni - empi i reszta IP: *.lublin.mm.pl 18.03.12, 18:52
        Ja tak w zakresie "paru innych":). Rozumiem, że "paru innych" to nie ty:). Natomiast byłaby trochę lipa bo zostalibyśmy we dwóch, bowiem ja też do "paru innych" bez wątpienia, w mojej obiektywnej ocenie, nie należę:D
        • dociek Re: Po raz ostatni - empi i reszta 18.03.12, 19:24
          Hahahaha!!! Panowie, po prostu: Kultury ku...!
          • tajnos.agentos Re: Po raz ostatni - empi i reszta 18.03.12, 19:54
            dociek napisał:

> Hahahaha!!! Panowie, po prostu: Kultury ku...!

...Bo bez kultury, to zostanie sama ujnia z grzybnią.:)))
            • Gość: Listonosz Re: zwiedzanie INDII IP: 59.90.174.* 19.03.12, 10:57

POzdrowienia z INDII ciekawy kraj ludzie iobyczaje
              warto zobaczyc
              CDN zaraz wypad na przejazdzke wielbladem
              • Gość: bosman miłego "wielbładzenia"... IP: *.centertel.pl 19.03.12, 11:03
                listonoszu.
                • joannabarska Re: miłego "wielbładzenia"... 19.03.12, 17:19
                  A listy skąd wieziesz?
                • Gość: listonosz Re: miłego "wielbładzenia"... IP: 125.19.102.* 22.03.12, 18:53
                  Joasiu wielblady byly swietne
                  dalszy cDN wkrotce Tajmahal
                  • wampir-wampir Re: miłego "wielbładzenia"... 22.03.12, 19:38
                    Gość portalu: listonosz napisał(a):

> dalszy cDN wkrotce Tajmahal

Baw się wesoło, Listonoszku :-)))
          • andrzej.sawa Re: Po raz ostatni - empi i reszta 22.03.12, 20:08
            No i widzisz,że chamstwo jest mocniejsze!
    • Gość: bosman he he he... IP: *.lublin.mm.pl 19.03.12, 21:48
      ładny wieczór Bozia dała. Chłodny ale pogodny :-) Prawda empi?
      • wampir-wampir Re: he he he... 19.03.12, 21:50
        Chyba lepiej, że się trochę ochłodziło. Przejściowe pory roku są lepsze, niż upały pięć dni po zimie, co nie? ;-)))
        • Gość: bosman masz "słusznego"... IP: *.lublin.mm.pl 19.03.12, 22:05
          ale polatał bym już motorkiem :-)
          • zubelz Re: masz "słusznego"... 19.03.12, 22:17
            Bosmanku. Całe szczęście że cię czytam. Myślałem że jesteś już wśród tych 9-ciu którzy zginęli na drogach. Chamstwo i drobnomieszczaństwo zaczyna wyłazić na drogi . Dzisiaj na jednej drodze i to prawie lokalnej smerfy złapały 5-ciu roweraków po piwku ale samochodów nie zatrzymywali.
            • Gość: bosman poprzednie moje... IP: *.centertel.pl 21.03.12, 13:45
              odpowiedzi empi chlasnął, a niech tam.
              Spoko. Mnie zubelzie i pałą nie dobije. Poza tym jeszcze nie jeżdżę, ciut za chłodno. Rozumiesz - PESEL :-)
              • wampir-wampir Re: poprzednie moje... 21.03.12, 15:25
                Znów popieściłeś oszołomów Bosmanku? ;-)))
                Na motor rzeczywiście za chłodno jeszcze, ale garbuskiem już się da pojeździć. Wyciągnąłem z garażu, zrobiłem przegląd, wypucowałem i voila, śmigam sobie :-)))
                • Gość: bosman w sobotę jadę... IP: *.centertel.pl 21.03.12, 15:54
                  na przegląd a potem dogonię Cię :-)
                  • tajnos.agentos Re: w sobotę jadę... 21.03.12, 20:55
                    A ja dziś dostałem mandat 50 zeta za przejście przez ulicę w niedozwolonym miejscu.:)
                    • Gość: bosman to i tak miałeś szczęście... IP: *.lublin.mm.pl 21.03.12, 21:10
                      że cię jakiś aaaaaaron nie "wziął" na maskę.
                      • tajnos.agentos Re: to i tak miałeś szczęście... 21.03.12, 21:19
                        Miałem szczęście, bo policjantka była całkiem niebrzydka i w sumie miła a jej towarzysz też był sympatyczny. Cóż, każdy ma swoją pracę i realizuje zadane akcje: oni mają akcję "pieszy", a ja mam akcje "sól wypadowa" oraz "proszek jajeczny".:)))
                        • Gość: bosman cest la vie :-) IP: *.lublin.mm.pl 21.03.12, 21:36
                          • tajnos.agentos Re: cest la vie :-) 21.03.12, 21:51
                            :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka