Dodaj do ulubionych

Ireneusz Haratym

20.03.12, 16:58
witam,
bardzo potrzebuję kontaktu z dziewczynami niezadowolonymi z jakości usług ginekologicznych tego pana. Przez niego moja koleżanka urodziła bardzo chore dziecko, sama też była narażona nawet na utratę życia. Lekarz najzwyczajniej w świecie przez długi czas nie wykrył ciąży. Teraz sprawa trafiła do sądu. Widziałam na innych forach wiele negatywnych informacji, ale niestety nie znalazłam kontaktu do osób wypowiadających się ja jego temat..

Każda mogła być na miejscu mojej koleżanki, pomóżmy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Samy Re: Ireneusz Haratym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 15:24
      A koleżanka nie ma języka? Jak sprawa w sądzie to chyba do sądu należy ustalenie zasadności pozwu, a nie na forum internetowym, gdzie przedstawiona zostaje jedna wersja wydarzeń. Jaką wartość mają dla sądu zeznania i subiektywne oceny laików? Chyba po to są biegli sądowi, mający wiedzę i neutralne stanowisko w sprawie. Ja jestem b. zadowolona z prowadzenia 2 ciąż u dr Haratyma oraz z opieki w szpitalu, do doktora chodzi również moja mama, siostra oraz kilka koleżanek. Nie słyszałam aby były niezadowolone. Takie gołosłowne oskarżenia na forum do niczego nie prowadzą, oprócz szkolanowanie lekarza.
      • martynusiek Re: Ireneusz Haratym 21.03.12, 16:35
        Gość portalu: Samy napisał(a):

> A koleżanka nie ma języka? Jak sprawa w sądzie to chyba do sądu należy ustaleni
        > e zasadności pozwu, a nie na forum internetowym, gdzie przedstawiona zostaje je
        > dna wersja wydarzeń. Jaką wartość mają dla sądu zeznania i subiektywne oceny la
        > ików? Chyba po to są biegli sądowi, mający wiedzę i neutralne stanowisko w spra
        > wie. Ja jestem b. zadowolona z prowadzenia 2 ciąż u dr Haratyma oraz z opieki
        > w szpitalu, do doktora chodzi również moja mama, siostra oraz kilka koleżanek.
        > Nie słyszałam aby były niezadowolone. Takie gołosłowne oskarżenia na forum do n
        > iczego nie prowadzą, oprócz szkolanowanie lekarza.

Przede wszystkim nie czuję się zobowiązana aby tłumaczyć Ci historię i przyczyny dla których ja piszę w jej imieniu. Nic Ci do tego. Nie jest to szykanowanie, tylko szukanie osób poszkodowanych - a wiem, że jest takowych bardzo dużo, wystarczy poczytać na innych forach. Niestety nie ma przy wpisach kontaktów, dlatego robię to w taki sposób. W taki jak większość osób sobie radzi. I już nie ingeruj, bo jakby ktoś Tobie tak zaszkodził że urodziłabyś niepełnosprawne dziecko, a sama ledwo przeżyła to inaczej byś nie reagowała.

No ale cóż, najlepiej się rozumie jak samemu się doświadczy bólu i cierpienia.
        • Gość: Samy Re: Ireneusz Haratym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 07:20
          A który lekarz ma same pozytywne opinie w Internecie? Chyba tylko taki co sobie konto zweryfikuje na znanym lekarzu albo siedzi i sam je sobie w klepuje. Twój wpis śmierdzi na odległość kancelarią odszkodowawczą, które wyłudzają pieniądze posługując się osobami, które żyją w przeświadczeniu, bo dowodów nie mają żadnych, na to, że leczenie nie wyglądało jak w Leśniej Górze.
          • martynusiek Re: Ireneusz Haratym 22.03.12, 15:50
            Oczywiście, że żaden lekarz nie ma samych pozytywnych opinii, ale dziwnym trafem negatywne dotyczą podobnej sytuacji jaka miała miejsce u nas. Może po prostu jesteś spokrewniona z tym lekarzem od siedmiu boleści, że go tak bronisz co? Dziwne jest to bowiem, że tak zaparcie tkwisz przy swoim i zamiast wyrazić spokojnie zdanie, wręcz wielce się bulwersujesz. Śmierdzi to na kilometr.

Jestem osobą uczciwą i nie imputuj mi, że należę do jakiejś kancelarii odszkodowawczej. Ciężko idzie Ci domniemywanie, ale chętnie podyskutuję dalej. Podbijasz mój wpis przez co więcej dziewczyn przeczyta. Jedna już się odezwała także powoli osiągam swój sukces :) dziękuję.
            • Gość: Samy Re: Ireneusz Haratym IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 09:29
              Lekarza znam długo i dużo mu zawdzięczam, działania, które próbujesz prowadzić, jakoś wiążą się z innym wpisem na form z tego samego dnia czyli szukaniu "poszkodowanych" ze Szpitala na Abramowickiej. Podaj po prostu adres kancelarii odszkodowawczej będzie prościej. Dobrze płaca za szukanie łosi, ile bierzecie % z wygranej sprawy 40?
              Dziwne to wszystko. Nie mam zamiaru dyskutować z Tobą bo nie mam z kim, tylko faktycznie podbija to wątek.Dziewczyn zadowolonych z usług doktora znam kilka, na forach jest zdecydowanie więcej pozytywów niż negatywów o lekarzu,jak będzie trzeba też się skrzykniemy.
              Życzę mało owocnej pracy zarobkowej na "poszkodowanych" pacjentkach.
              • martynusiek Re: Ireneusz Haratym 23.03.12, 18:22
                Dziwny to jest fakt, że nie ma w Tobie żadnej empatii. A jak wyjdzie, że Twoje dzieci są poważnie chore i to wina źle poprowadzonej ciąży to będziesz dalej pisać że lekarz jest świetny? Nie wątpię, że są zadowolone pacjentki, ale tam gdzie były popełnione poważne błędy będą wyciągnięte konsekwencje i nie powinno Cię to dziwić. Jako matka sama powinnaś dawać wsparcie.

Druga kwestia, o której już wspominałam - nie należę do żadnej kancelarii - oni mają bardziej skuteczne metody szukania osób poszkodowanych niż pisanie na forach postów. Szkoda że jeszcze takich rzeczy nie wiesz i nie czytasz ze zrozumieniem. Świadczy o tylko o Tobie, tak samo jak znieczulica na cierpienie innych.

Nie jest ciężko sprawdzić czy dany post, o którym piszesz był pisany przeze mnie. Rusz głową i dojdziesz do wniosku jak bardzo się mylisz.

Krzyżyk na drogę.
                • Gość: emka Re: Ireneusz Haratym IP: *.nplay.net.pl 26.03.12, 13:41
                  Nie pomogę...lekarz jest SUPER!!! I to nie tylko moje zdania;)
                  • Gość: kaszka Re: Ireneusz Haratym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 19:25
                    odezwij się do mnie na maila.. work.malpato@tlen.pl
    • Gość: gość Re: Ireneusz Haratym IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.14, 19:48
      PAN HARATYM PROWADZIŁ MOJĄ CIĄŻĘ, URATOWAŁ ŻYCIE MOJEMU DZIECIACZKOWI, ZA CO JESTEM MU BARDZO WDZIĘCZNA. JEST UCZCIWY, NIE NAMAWIA NIKOGO NA ABORCJĘ (MORDERSTWO), BY ZAROBIĆ - ZNAM PRZYPADKI, ŻE INNI NAMAWIALI, BO WIDZIELI ZESPÓŁ DOWNA ITP. A DZIECI URODZIŁY SIĘ ZDROWE I ŚLICZNE (1 Z PRZYPADKÓW W RODZINIE, DRUGI U PRZYJACIÓŁKI).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka