Dodaj do ulubionych

dobry korepetytor-angielski

11.04.12, 21:39
Znacie jakiegoś dobrego , wymagajacego korepetytora z angielskiego (najlepiej męzczyzne)dla osoby dorosłej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fila Re: dobry korepetytor-angielski IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 11:50
      Bardzo wielu dobrych korepetytorów możesz znaleźć w Mobilnej Szkole - Home&School :)

Polecam!!!!
    • tobi444 Re: dobry korepetytor-angielski 12.12.12, 18:46
      Uczę się przez internet., Łatwo znaleźć i porównać. Mój native speaker był czwarty z rzędu ale dopiero on mi przypasił. Wszystkich sprawdziłąm w dwa dni bez wychodzenia z domu.

Native przede wszystkim musi być wymagający i poprawiać błędy, a nie być rozlazły i pozwalający na wszystko. Dyscyplina moi drodzy to droga do sukcesu.
    • Gość: predator421 Re: dobry korepetytor-angielski IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.13, 20:55
      Sprawdzalem juz wielu korepetytorow. Generalnie szukalem w internecie i pytalem po znajomych. Sczerze powiem, ze najlepiej mi sie uczylo ze studentami, tylko ze wiadomo, rozni w internecie sie trafiaja. Chyba najbardziej zadowolony bylem z Compertusa. Co prawda uczylem sie u takiej mlodej babeczki( ktora miala cpe), ale laska mega wymagajaca i rzetelna. Jak na angielski to cena calkiem spoko.
      • Gość: Ania Re: dobry korepetytor-angielski IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.13, 19:38
        słuchaj, a mógłbyś podać jakieś namiary na tą wymagają laskę :D właśnie szukam takiej naprawde wymagającej osoby;
        pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka