Gość: Kaska IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 09:40 .... będziemy dopiero planować;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor Re: Spotkanie.... 12.03.02, 09:46 ... ale jak juz zaplanujemy i spotkamy sie....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Spotkanie.... IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 09:52 ... to będziemy mieli co wspominać;-) A tak na poważnie, to wydaje mi się, że Ronja ma jakąś wizję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja O rany, jaką? Jaką? 12.03.02, 10:10 Ja to uważam, ze albo najpierw robimy spotkanie tych co w kraju, żeby tamci nam pozazdrościli, albo czekamy az się wszyscy zdeklaruja co do przyjazdów i mozliwości:) i wtedy robimy meeting przez duże m...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: O rany, jaką? Jaką? IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 10:20 ronja napisał(a): > Ja to uważam, ze albo najpierw robimy spotkanie tych co w kraju, żeby tamci nam > > pozazdrościli, albo czekamy az się wszyscy zdeklaruja co do przyjazdów i > mozliwości:) i wtedy robimy meeting przez duże m...;) No do będziemy czekać, czekać, czekać........ Wolę wersję z zazdrością;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: O rany, jaką? Jaką? 12.03.02, 10:31 Jest bardziej uzasadniona życiowo, co nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: O rany, jaką? Jaką? 12.03.02, 10:31 W takim razie robimy... A zazdrość będzie dodatkowa gdy sobie zdjęcia zrobimy i metodą Towarzyskiego wyślemy tylko do uczestników imprezy... i wtedy ciekawosć pozostałych uczestników będzie tak wielka, że niebawem zjadą ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Impreza IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 10:39 laura! napisał(a): > W takim razie robimy... > A zazdrość będzie dodatkowa gdy sobie zdjęcia zrobimy i metodą Towarzyskiego > wyślemy tylko do uczestników imprezy... > i wtedy ciekawosć pozostałych uczestników będzie tak wielka, że niebawem > zjadą ;))))))) .......... jeżeli wcześniej ich zazdrość nie zeżre;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Impreza 12.03.02, 11:16 A ja sie tak nie bawie! Ja i tak cierpie z powodu oddalenia geograficznego. Dlaczego mam dodatkowe znosic katusze? Nie znecajcie sie nad oslami:))) Bo do Animalsow zadzwonie i Was czerwona farba obrzuca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Impreza IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 11:22 eor napisał(a): > A ja sie tak nie bawie! Ja i tak cierpie z powodu oddalenia geograficznego. > Dlaczego mam dodatkowe znosic katusze? Nie znecajcie sie nad oslami:))) Bo do > Animalsow zadzwonie i Was czerwona farba obrzuca:)) To zrób sobie zbliżenie geograficzne i problem z głowy;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Impreza 12.03.02, 11:44 A ponadto musimy troche wrzawy i atmosfery zazdrości zrobić, zeby się ci, co niezdecydowani a stąd są dali zaprosić:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Impreza 12.03.02, 11:50 Chcialbym zrobic sobie takie zblizenie, jednak nie wiem, czy uda mi sie to w najblizszym czasie. Spotkanie letnie pewnie byloby zbyt odlegle, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Impreza IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 12:02 eor napisał(a): > Chcialbym zrobic sobie takie zblizenie, jednak nie wiem, czy uda mi sie to w > najblizszym czasie. Spotkanie letnie pewnie byloby zbyt odlegle, co? No to będziesz na spotkaniu o numerze dwucyfrowym;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Impreza 12.03.02, 12:10 A przyslecie mi zdjecia? Bo ja przeciez nie ze swojej winy bede nieobecny. Obiecuje nawet, ze kiedy sie spotkacie to wychyle w Wami jedna szklaneczke na odleglosc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Impreza 12.03.02, 12:38 Hm, poddałabym to pod głosowanie - załatwo mu będzie, co nie? To ja też nie przyjde i poprosze o zdjęcia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Impreza IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 12:43 ronja napisał(a): > Hm, poddałabym to pod głosowanie - załatwo mu będzie, co nie? > To ja też nie przyjde i poprosze o zdjęcia:))))) Ty tak łatwo się nie wymigasz;-) Podobno jesteś główną organizatorką;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Impreza 12.03.02, 12:39 a macie w Lublinie jakiego Vikinga???????:)))) Ronja- jak tam odbitki???? widac cos ze stykow? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone laura!!! 12.03.02, 12:43 wiesz co - tez po Vikingu bylam wkurzona, ze nie zdazylysmy pogadac! zmiana lokalu lekko zbila mnie z pantalyku... myslalam, ze tradycyjnie nagadamy sie wszyscy do rana...... jak tam w Dekadzie bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura! Re: laura!!! IP: 212.182.114.* 12.03.02, 13:00 silverstone napisał(a): > wiesz co - tez po Vikingu bylam wkurzona, ze nie zdazylysmy pogadac! zmiana > lokalu lekko zbila mnie z pantalyku... myslalam, ze tradycyjnie nagadamy sie > wszyscy do rana...... jak tam w Dekadzie bylo??? znając Twój temperament ;)))) byłam pewna, że zabalujesz razem z nami i zdążymy się nagadać...a tak gdzies prysłaś wiesz, na początku musiałm wybadać parę męskich kąsków a i tak nie wszyscy zostali poddani analizie ;)))) w Dekadzie było jajcarsko, tanecznie i nawet golonki były jedzone... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 13:04 moj temperament wybral sie chyba na wakacje...moglam mu choc buzi dac na do widzenia :))))) troche zaluje tej Dekady....... moze nastepnym razem bede w lepszej formie,,,, eh zycie....eh zima.... > > znając Twój temperament ;)))) byłam pewna, że zabalujesz razem z nami i zdążymy > > się nagadać...a tak gdzies prysłaś > wiesz, na początku musiałm wybadać parę męskich kąsków a i tak nie wszyscy > zostali poddani analizie ;)))) > w Dekadzie było jajcarsko, tanecznie i nawet golonki były jedzone... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: laura!!! 12.03.02, 13:04 Zdjęcia wykonam dopiero w weekend w domu, tam mam wypróbowany zakład fotograficzny. A potem moge klisze sprzedawać dalej... Silwer, Ty sie też piszesz na lubelskie spotkanie, co nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 13:08 ronja - jak odbijesz to klisze poprosze spowrotem do mnie,ok? ja je posle dalej (chce cos jeszcze sobie odbic w innym formacie)... No nie wiem jak ze spotkaniem..... na dzien dzisiejszy mam ochote powiesic sie na suchej galezi... moze mi przejdzie..... ronja napisał(a): > Zdjęcia wykonam dopiero w weekend w domu, tam mam wypróbowany zakład > fotograficzny. A potem moge klisze sprzedawać dalej... > Silwer, Ty sie też piszesz na lubelskie spotkanie, co nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura! Re: laura!!! IP: 212.182.114.* 12.03.02, 13:27 silverstone napisał(a): > ronja - jak odbijesz to klisze poprosze spowrotem do mnie,ok? ja je posle dalej > > (chce cos jeszcze sobie odbic w innym formacie)... > No nie wiem jak ze spotkaniem..... na dzien dzisiejszy mam ochote powiesic sie > na > suchej galezi... moze mi przejdzie..... > na kwestię wieszania się na suchej gałęzi jest kilka rad: przyjechać na nowe lubelskie przygody pojeździć z Ronją konno odnaleźć krasnala kupić sobie truskawki albo dać komuś w ryja (ale w tym celu nie trzeba koniecznie przyjeżdzać do Lublina) :)))) RONJA - pamiętaj równiez o mnie jak osiągniesz juz jakiś efekt ze swoich klisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 13:30 stanowczo dac komus w ryja a potem poplakac w kaciku....... truskawek mi sie teraz przez Ciebie chce.....:((((((( > > > na kwestię wieszania się na suchej gałęzi jest kilka rad: > przyjechać na nowe lubelskie przygody > pojeździć z Ronją konno > odnaleźć krasnala > kupić sobie truskawki > albo dać komuś w ryja (ale w tym celu nie trzeba koniecznie przyjeżdzać do > Lublina) :)))) > > RONJA - pamiętaj równiez o mnie jak osiągniesz juz jakiś efekt ze swoich > klisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 13:36 Silwer, przecież wiesz co nawet nieźle pomaga - spotkać sie w gronie samych bab i pokląć przy jakimś dobrym alkoholu na czym świat stoi!:) I nie wieszaj się - świat za dużo kolorów by bez Ciebie stracił. Co do klisz, to w przyszłym tygodniu będę Cię napstować odnośnie metody ich oddania. Pojeździć konno możesz ze mną i w Warszawie:) A w pysk - koniecznie, koniecznie, komukolwiek! Laura, te klisze są jeszcze z pierwszego spotkania w Vikingu. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 13:46 ale moje baby daleko........ chclac tez nie ma za co... spac sie chce.. i wogole... co do klisz to jakos sie wieczorkiem spikniemy dnia ktoregos i je od Ciebie wezme... albo jakos tak... ronja napisał(a): > Silwer, przecież wiesz co nawet nieźle pomaga - spotkać sie w gronie samych bab > > i pokląć przy jakimś dobrym alkoholu na czym świat stoi!:) > > I nie wieszaj się - świat za dużo kolorów by bez Ciebie stracił. > > Co do klisz, to w przyszłym tygodniu będę Cię napstować odnośnie metody ich > oddania. > > Pojeździć konno możesz ze mną i w Warszawie:) > > A w pysk - koniecznie, koniecznie, komukolwiek! > > Laura, te klisze są jeszcze z pierwszego spotkania w Vikingu. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 13:58 Możemy ewentualnie wtedy uskutecznić krótkie picie.. A gdzie te baby świnie jedne:) zamiast byc przy Tobie są????? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 14:01 rozsialoje po Polsce.. jedna w Poznaniu siedzi, drugą cholera gdzies nosi.... do bani!!!!!!! mowie im,ze maja tu wracac!!!!! tesknie za nimi! nie mam z kim chlac! nie mam przez kogo siegnac dna! :))) to dobry pomysl z tym piciem!!! tylko nie pozwol mi spiewac :))) ronja napisał(a): > Możemy ewentualnie wtedy uskutecznić krótkie picie.. > A gdzie te baby świnie jedne:) zamiast byc przy Tobie są????? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 14:06 No, akurat dno łatwo znaleźć... Ale fakt z wypróbowanymi towarzyszami, którym sie świeczki na słowo alkohol w oczach zapalaja - łatwiej... U mnie z kolei jest tak, że to mnie wysiało - reszta w Lublinie... Buuuuuuuuuuuuuu - ja chcę do nich! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 14:10 na wiosne zawsze robie sie sentymentalna... I glupia! nachodzi mnie,zeby spakowac walizki i pojechac gdzies daleko.... choc wiem,ze to bez sensu, bo trzeba bedzie wracac... a na dzien dzisiejszy najchetniej bym wyjechala gdzies daleko i NIE WRACALA... tylko gdzie i po co????????? ronja napisał(a): > No, akurat dno łatwo znaleźć... > Ale fakt z wypróbowanymi towarzyszami, którym sie świeczki na słowo alkohol w > oczach zapalaja - łatwiej... > U mnie z kolei jest tak, że to mnie wysiało - reszta w Lublinie... > Buuuuuuuuuuuuuu - ja chcę do nich! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 14:20 Słuchaj, rok temu obmyślałyśmy z koleżanką sposób wspólnego samobójstwa - ja optowałam za tym, by się za bardzo z tym nie kryć, ona by wyjechac w tajgę i tam sie powiesić... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 14:30 uch! my jestesmy mniej romantyczne - postanowilysmy sie zachlac na smierc :)))))) calkiem dobrze nam szlo :))))))))))))))))))))))))))))))))) ronja napisał(a): > Słuchaj, rok temu obmyślałyśmy z koleżanką sposób wspólnego samobójstwa - ja > optowałam za tym, by się za bardzo z tym nie kryć, ona by wyjechac w tajgę i > tam sie powiesić... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 14:31 Ale jak widać, nie wyszło ani nam, ani Wam.... Na razie. Zachlanie na śmierc nie zawsze sie udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Vikingów ci u nas dostatek! 12.03.02, 14:32 fundusze mialysmy nie wystarczajace:)) w drodze do monopolowego byla drogeria i sklep z bielizna:)) sama rozumiesz..... ronja napisał(a): > Ale jak widać, nie wyszło ani nam, ani Wam.... > Na razie. > Zachlanie na śmierc nie zawsze sie udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: laura!!! 12.03.02, 13:38 Nie dawajcie nikomu w ryja. Tym bardziej jesli trzeba potem plakac w kaciku. Ja znam lepsze sposoby:))) Na przyklad odniesc jakis sukces mozna - wtedy humor sie poprawia na dlugi czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone eor 12.03.02, 13:44 no teraz to juz mam maksymalnego dola........ dzieki Eor! nie ma to jak mysl o sukcesie..... oooooooooooooooooooooooooooo jak mi dobrze.......!!!!!!!! Mam gdzies sukcesy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eor napisał(a): > Nie dawajcie nikomu w ryja. Tym bardziej jesli trzeba potem plakac w kaciku. Ja > > znam lepsze sposoby:))) Na przyklad odniesc jakis sukces mozna - wtedy humor > sie poprawia na dlugi czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: eor 12.03.02, 13:45 Eor, niech Silwer o realizacji jakiegoś głupiego spontanicznego pomysłu - pomyśli - w sumie też sukces:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re:tak jeden malutki juz wpadl mi do glowy 12.03.02, 13:48 my jedziemy do szwecji, a ci ze szwecji jada do nas. Jak juz bedziemy na miejscu to usiadziemy przy kompach i zaczniemy marudzic ze nie mozemy sie spotkac.... ronja napisał(a): > Eor, niech Silwer o realizacji jakiegoś głupiego spontanicznego pomysłu - > pomyśli - w sumie też sukces:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura! Re: laura!!! IP: 212.182.114.* 12.03.02, 13:48 sposoby były do wyboru... a już wykluczone jest stosowanie łączne w takich okolicznościach nie sposób nie zgodzić sie z przedmówcą proponuję wobec powyższego odnieść sukces kulinarny: zjeść maksymalna ilosć truskawek Ronja - moga być stare, jeśli będą z opisem to chętnie sie zapoznam, ja nie z tych co wybrzydzają przy zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: laura!!! 12.03.02, 13:53 To ja juz nie bede wiecej sposobow poddawal pod rozwage, bo znowu jakis dol wykopie..... Ten pomysl z przyjazdem tutaj jest niezly, ale pod warunkiem, ze moglbym Was ugoscic:))) Zasiadanie tu przed komputerem i narzekanie nie wydaje mi sie wskazane. Slonce swieci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 13:56 narzekanie zawsze jest wskazane, jesli narzekajacemu poprawia samopoczucie :)))) a w szwedzkie slonce jakos nie wierze!!!!!! a dlaczego nie chcesz nas ugoscic Eor??? juz nas nie lubisz??????;) eor napisał(a): > To ja juz nie bede wiecej sposobow poddawal pod rozwage, bo znowu jakis dol > wykopie..... Ten pomysl z przyjazdem tutaj jest niezly, ale pod warunkiem, ze > moglbym Was ugoscic:))) Zasiadanie tu przed komputerem i narzekanie nie wydaje > mi sie wskazane. Slonce swieci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: laura!!! 12.03.02, 14:08 silverstone napisał(a): > a dlaczego nie chcesz nas ugoscic Eor??? juz nas nie lubisz??????;) Wrecz przeciwnie - mowie wlasnie, ze chce ugoscic. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 14:11 no z kontekstu to inaczej troche brzmialo:))))))) dlaczego wiec teraz chcesz nas ugoscic,a 10 minut temu nie chciales?????????????? eor napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > a dlaczego nie chcesz nas ugoscic Eor??? juz nas nie lubisz??????;) > > Wrecz przeciwnie - mowie wlasnie, ze chce ugoscic. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: laura!!! 12.03.02, 14:25 A wcale nie brzmialo inaczej! Eksplikuje: Pomysl brzmial - my jedziemy za morze, a Eor do Polski. Ja na to, ze pomysl dobry pod warunkiem, ze bede mogl Was ugoscic, czyli, ze nie bede musial jednoczesnie wyjezdzac. Gdybym musial wyjechac, to pomysl nie bylby dobry, bo nie moglbym ugoscic. Ergo Eor chce ugoscic. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 14:27 napisales, ze nas ugoscisz, jak BEDZIESZ MOGL co zabrzmialo,ze nas ugoscisz, jak wlasnie nie bedziesz miec remontu,cieknacego dachu, za slonej zupy, babci robiacej skarpety na drutach czy innych takich.....:))) eor napisał(a): > A wcale nie brzmialo inaczej! Eksplikuje: > > Pomysl brzmial - my jedziemy za morze, a Eor do Polski. Ja na to, ze pomysl > dobry pod warunkiem, ze bede mogl Was ugoscic, czyli, ze nie bede musial > jednoczesnie wyjezdzac. Gdybym musial wyjechac, to pomysl nie bylby dobry, bo > nie moglbym ugoscic. Ergo Eor chce ugoscic. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: laura!!! 12.03.02, 14:29 No jak widac kazdy czyta to co sam by napisal;))))))))))))))))))))))) Wyjasnilem, nie?.... No!... To juz wiadomo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 14:31 ja bym tak nie napisala, nie wygaduj glupot :))))))) jak chcesz to Cie ugoszcze, tylko zadnych reklamacji! a bedziesz nam gotowac jak juz przyjedziemy??? eor napisał(a): > No jak widac kazdy czyta to co sam by napisal;))))))))))))))))))))))) > Wyjasnilem, nie?.... No!... To juz wiadomo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: laura!!! 12.03.02, 14:40 silverstone napisał(a): > ja bym tak nie napisala, nie wygaduj glupot :))))))) jak chcesz to Cie ugoszcze > , > tylko zadnych reklamacji! > a bedziesz nam gotowac jak juz przyjedziemy??? No....... zobaczymy. Dla Ciebie specjalnie wielka miche bigosu przygotuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: laura!!! 12.03.02, 14:44 to przygotuj kinkiety - szkoda, zeby tyle dobra sie zmarnowalo;)))))))) na fotkach bedzie lepiej wygladac:)))) > > No....... zobaczymy. Dla Ciebie specjalnie wielka miche bigosu przygotuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Wydaje Wam się, zę idea spotkania upadła... 18.03.02, 09:16 Na szczęście tylko wydaje sie... Co powiecie na maj? Piekny majowy weekend w Lublinie... Albo czerwiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Wydaje Wam się, zę idea spotkania upadła... IP: *.devs.futuro.pl 18.03.02, 09:28 ronja napisał(a): > Na szczęście tylko wydaje sie... > Co powiecie na maj? > Piekny majowy weekend w Lublinie... > Albo czerwiec... Ronja, nasza organizatorko! Nie dawaj żadnej możliwości wyboru, bo wieczorem zrobi się z tego: "A co powiecie na 2005, a może 2006? Może będzie cieplej, zimniej, bardziej wiosennie, dzieci podrosną, kot przestanie drzeć firanki (*niepotrzebne skreśl)...... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Wydaje Wam się, zę idea spotkania upadła... 18.03.02, 10:49 Ale najpierw każdy sie musi zdeklarować - mi np. odpada kwiecień i początek maja. Dlatego proponuję koniec maja, czerwiec. Jak podam datę, to może się zdarzyć, ze zjawię się ja sama albo co najwyżej my dwie. Najpierw niech się ludzie zdeklaruja że chcą a bliżej tych miesięcy zaczniemy rzucać datami, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Wydaje Wam się, zę idea spotkania upadła... IP: *.devs.futuro.pl 11.04.02, 15:02 Ronja, obiecałaś porzucać........ Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Wydaje Wam się, zę idea spotkania upadła... 11.04.02, 15:06 Rzucam pierwszą data - 11 maja 2002 roku... Możemy o czymś bliższym również pomysleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Spotkanie....!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.04.02, 08:37 Ronja, czy ty czytasz tutaj czasem cokolwiek? A przeczytałaś, że oni chcą na 30 sierpnia imprezkę? Co z tym twoim ogranizowaniem????? Bo i Wandad, i Valdi..... hmmmmm......... robi się coraz ciekawiej........ Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Spotkanie....!!!!! 12.04.02, 08:50 Czytam pojedyncze wypowiedzi nie wiem, co się dzieje, ale do 30 sierpnia mój umysł nie sięga. Najpierw możnaby jakies pomniejsze spotkanie urządzić... Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Spotkanie....!!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.04.02, 13:12 Ja za tydzien, moze dwa bede wiedziala MNIEJ WIECEJ (mam nadzieje, ze wiecej niz mniej), kiedy, tzn. w jakim miesiacu bede w PL, bardzo chcialabym sie z Wami wtedy spotkac :) Mysle, ze czerwiec-lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Spotkanie....!!!!! IP: 212.244.252.* 12.04.02, 15:18 No, Kasia to my możemy ewentualnie być dyżurne!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Spotkanie....!!!!! 12.04.02, 15:26 To my się Ronja umówimy na jakiś konkretny termin, a oni, jak chcą, to niech się dołączają;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś