norma_jean 09.07.03, 13:31 ...wczoraj od pradu, telefonu i internetu. Zaznaczam ze place rachunki. No i jak tu nie narzekac na cudne Wlochy? Ale za to korzystajac z nadmiaru wolnego czasu napieklam serniczka na miesiac, zeby Wam bokami wyszedl :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:33 o. zauważyłam u siebie cechy wspólne z coponiektórymi. tych coponiektórych potem wynoszą na ołtarze. a może nie mam omamów... czy ktoś oprócz mnie ujrzał Normę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:37 Em jeszcze widział to pewne :)) ja tez zamawiam kilka kawałków serniczka, za wczoraj i przedwczoraj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 21:44 ja jestem em. mmpm jest m. i ja prosze to rozróżniać. EM, która na pewno nie jest M. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:34 ustami ma wejsc nei bokiem.. a jest jakis z brzoskwinio?? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:34 nie! tylko nie serniczek! w kostium nie wejde! apage satanas! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:36 Ech, kogo widza moje spracowane oczy ?! Prosze tu, o. Zeby nie bylo, zeslowa sie nie dotrzymuje ;o) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=6864587&a=6864587&v=2&strona=0 I dywanik jeszcze !!! I £aps za sernik. i jeszcze dla malzowinki i dzieciskow re-£aps ! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:38 Z brzoskwino, truskawkami i kaparami! Misiania - sokoli wzrok :)) Pierans, dla Ciebie wersja dietetyczna, bez sera. Baloo - naljepsze podkolanowki dla Ciebie przywdzialam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:40 Naprawde ? Te opadajace na sandalki ? jestem wzruszony .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:40 dla mnie bez kaparkow prosze. raz albo raz i pol nawet Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:45 Odchudzanie sera troche potrwa, ale zapisze go na step trzy razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:49 ale z osobistym trenerem, zeby nie oszukiwal Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:53 pierans napisała: > ale z osobistym trenerem, zeby nie oszukiwal Trener zbyt osobisty odpada, bo z treningu mozarella wyjdzie a nie serlight! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:24 a chromole, jem jaki jest, kochanego ciala nigdy dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:27 No i taka postawa jest wlasciwa wzgledem najwpanialszego serniczka swiata :))) Najwyzej potem MY na step z osobistym trenerem - dekarzem pojdziemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:45 taki trener osobisty to nawet przyjemny moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:50 No o to chodzi - pozyteczne z przyjemnym! Choc tu u mnie trenera szukac nie bede - ten wloski typ, beeeee :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:54 taktak, daj wiecej tego sernika, w takim razie :) wlosi nie! a nie ma tam jakich wolontariuszy z np. Skandynawii? (Nie wiem jakie twe gusta) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:59 O!!!!O!!!!! O!!!!!!! Dusza bratnia mnie sie trafila!!!!!!! Masz serniczka, kawki i pomarzmy o skandynawskim typie, ktorego tu ani na lekrstwo antydepresyjne :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 16:04 gora z gora sie nie zejdzie! jak ty tam musisz sie meczyc w tym wloskim kraju! zadnych uczciwych 2 metrow wzrostu, niebieskich oczu i torsu boskiego :( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 16:17 Pelna wersja moich mak na forum wloskim :)))) Z braku blondynow zaczynam przemysliwac czy Robert Leszczynski nie jest przypadkiem przystojny (jeszcze pol roku temu nie popadlabym w taka paranoje!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 16:37 boszsz, to juz zaawansowane stadium, musisz sie udac do specjalisty jak najszybciej! jako pierwsza pomoc aplikuje ci romanticmovies.about.com/library/weekly/aapossessionpicsk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Odcieli mnie... IP: *.pool80182.interbusiness.it 09.07.03, 17:39 Zanim wejde na te strone powinnam chyba upewnic sie czy tresci tam prezemtowane odpowienie sa dla mojego wieku? Bo jak zauwazylas, ja jeszcze w podkolanowkach i z aparatem na zebach biegam hihihihi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 17:50 spokojnie, mozesz wejsc, to od 0-100 lat, to po prostu mile dla oka w neutralny sposob Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 17:55 a nie da się tak podrzucić linki, żeby się podświetliła i można było wejść od razu??? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 17:57 romanticmovies.about.com/library/weekly/aapossessionpicsk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 18:13 nonie? zupelnie nowa jakosc, polecam. aaa glos tez niezly, mmm, tez milusi Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 18:17 hmm, nie twierdzę, że nie, ale ja tu nie mam karty dźwiękowej a w domu netu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 18:22 spoko, glos znam z filmu a nie linku Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 10.07.03, 09:23 a filmu tom jeszcze nie widziała... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 10.07.03, 09:35 ale inny film z AE napewno widziałaś, na 95% (asekuruję się 5%) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 10.07.03, 10:01 a to nie widziałam... jakoś nie kocham J. Roberts... wolę jej brata :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 17:58 to co zobaczysz jest milusie, nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 19:22 Mniam mniam mnie sie podoba ten Pan :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 10.07.03, 08:54 prawda? takie moje małe odkrycie. Widze, że lekarstewko działa :) A wiesz, że już go widziałaś?! Niemozliwe prawda, a jednak! On grał ... masz 3 próby, myśl i zgaduj, Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 10.07.03, 10:31 Czy ja moge pomyslec jutro??? Bo mnie dzisiaj glowka boli..to ta wczorajsza kuracja antystresowa przed duchami! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 10.07.03, 12:16 dobra, nie myśl, i tak już powiedziałam - Erin Brokovich Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:40 o to ja też się poczęstuję... a jak do tego jeszcze dorzucisz jakoweś włoskie espresso to już będę żywcem wniebowzięta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:43 Dla Anieli wersja specjalna serniczka, w niebiesiech wyrabiana. Jagoda - a masz tego espresso baniak caly, ja tylko plujke uwazam!!! Baloo - kokardki w warkoczykach dobrze dobralam pod kolorystycznym wzgledem sandalkow???? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:45 norma_jean napisała: > Baloo - kokardki w warkoczykach dobrze dobralam pod kolorystycznym wzgledem > sandalkow???? dla mnie bomba ;o) i z piegami jak sie komponuja, ho ho ;o) To oprocz garsteczki limerykow masz tu jeszcze w prezencie od wujka skakanke ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:46 a to ja z tego baniaka odleję sobie taką małą filiżaneczkę, jak na espresso przystało... i już czuję się zywcem wniebowzięta :)) a mąż Twój wyrodny czemuż się nie pojawia??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:45 Z Amsterdamu zapach serniczka mnie zwabil. niestety zaraz sie konczy przerwa. kurcze nie maja tu polskich zanakow :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:47 eno, Norma i Piotruś w jednym wątku - sama radość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:48 ech Piotrze bywają większe tragedie ;)) aha Normo ładnie to tak w ogóle mnie nie zauważać ??, a ja mam takie serniczkowe zaległości (wczoraj zaledwie na okruszki zdążyłam) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:51 Norma zrobila tyle tego serniczka, ze nie ma szans go zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:51 Maga!!! To ten upal! Ale tamta blacha na stole bilardowym dla Ciebie zarezerwowana!!!! Jagoda, moj monsz to pewnie ma dosc zony - komety, co sie pojawia raz na pare lat :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:53 a nene, jak może mieś jej dość, jak jej nie ma??;)) jemu się na mózg rzuca Twój brak i ja z Hannim czasami na tym cierpimy... ale Vampi bardziej... Ty idź i go pociesz, może mu się trochę poprawi, bo się nieznśny zaczyna robić jaksłowohonoru... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:57 Normo, pojawiasz sie i znikasz i znikasz i znikasz, mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika. I sam nie wiem, czy szukac se nowej żony, czy jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:58 vampi_r napisał: > Normo, pojawiasz sie i znikasz i znikasz i znikasz, mam na twym punkcie bzika, > mam bzika, mam bzika. > I sam nie wiem, czy szukac se nowej żony, czy jeszcze nie. Tym zapytaniem ranisz serce me!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 14:21 norma_jean napisała: > Tym zapytaniem ranisz serce me!!!!! > > Oj nene. Ja nie chciałem zranić serca twego. Tylko tak się pytam.... A tym razem jesteś na dłużej, czy znów znikniesz na miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 13:57 Golebie niesprawdzone jeszcze, na razie usiluje przeczytac watek o serniczku, ale to mi zajmie pare dni. Jak mnie znowu nie odlacza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2down Re: Odcieli mnie... IP: 213.255.126.* 09.07.03, 14:40 jak znam zycie to odlacza Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:28 Jeszcze wszystko dziala, ale to pewnie cisza przed burza.... Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:37 Hej NJ:))) mam nadzieję, że i dla mnie znajdzie się megaporcja serniczka (oczywiście nienadgryzionegozębemellen).:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:43 Dla wszystkich starczy, nie pchac sie :))) Nadgryziony nawet zebemczasu nie jest ten serniczka, tylko z nocnego wypieku. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 15:53 No, ale może starczy. Musi dla mnie coś zostać. Ja też uwielbiam ten serniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 16:14 ustawiam się w kolejce(ooo,jaka długa:-O),bo jeszcze niedajBoże dla mnie serniczka zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Odcieli mnie... 09.07.03, 16:18 Listy spolecznej nie ma potrzeby robic, talony do odbioru u Misiani, ktora nicotymniewie. Odpowiedz Link Zgłoś