Dodaj do ulubionych

Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse!!!!!

02.05.12, 23:19
Bardzo sie ciesze! A wiecie dlaczego? Bo po raz kolejny okazuje sie, ze ludzie z malych miejscowosci potrafia wiecej i lepiej, niz wiecznie narzekajace mieszczuchy!!

Wiwat kobietki z Kocudzy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: 212.106.11.* 02.05.12, 23:37
      ...zapewne mówisz o jurorach?... :-)))... a co to takiego "kobietka"?... jest męski odpowiednik określenia? np. "mężczyznek"... bleee...

...dobrze, że to nie są "kobitki"... bleee...
      • Gość: tracz Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 12:53
        > a co to takiego "kobietka"?... jest męski odpowiednik określenia? np. "mężczyznek"... bleee...

"Facecik"... bleee...
    • wapienko Jeszcze nie wszystko stracone, 03.05.12, 09:36
      jeszcze Polsko nie zginęłaś, skoro takie kobietki wygrywają.

Słuchałem Was i płakałem ze wzruszenia.
      • kainel.kemezrp posłuchajcie tej mowy 03.05.12, 11:20
        gwary okolic Kocudzy

że jakie te chłopy?
    • Gość: gość kto głosował na kokokoko? IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.12, 12:27
      chyba wiem, kto wysłał większość sms-ów na "kobitki";
      moim zdaniem przedstawiciele PO, wraz z szefem, oczywiście chcieli udowodnić narodowi, że po 67.r.ż. można być twórczym, skocznym, zadowolonym z życia, a nawet osiągać sukcesy:):):)
      Od siebie, z całego serca gratuluję "kobitkom": piosenka jest suuuper, wykonanie także, entuzjazm i poczucie humoru - godne naśladowania!!!
    • Gość: a Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 19:22
      poczytajcie w róznych portalach komentarze pod artykułami o tej piosence
      • przyboczny Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse 03.05.12, 20:36
        "A jak sie nie uda,
        zmartwi sie "Franz" Smuda"

Pocieszny akompaniament elektroniczny i akustyczny, popowy i folkowy z wykorzystaniem sekcji smyczkow i elementow goralszczyzny. Misz masz! A co tam, stac nas!

A "babki" daja czadu! I tam ma byc!
        • Gość: ja Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 16:38
          ja takiej chały disco polo na ludowo dawno nie słyszałam . to jest totalny upadek jak dla mnie durny tekst i koszmarna muzyka traaaaaagedia muzyka na gole samobóje
          • Gość: listonosz Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.Red-88-14-196.dynamicIP.rima-tde.net 05.05.12, 18:21
            KOKO euro spoko to jest swietne na miare czasow Tuska
    • Gość: w temacie Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.12, 17:03
      Jarzębina powinna nawiązać kontakt z bułanowskimi babuszkami. A nawet zaśpiewać swoje szlagiery na zamian. Podaje ich namiar. Eurowizja 2012 Bułanowskie Babuszki. Bułanowskie babuszki to Tatarki a Kocudzanki to ? ich kuzynki. Ko - grupa ludzi cudza - czyje? Do dziś można spotkać ludzi na Kocudzy którzy swym wyglądem podobni są do Tatarów.
      • kainel.kemezrp Tatarów szanuj 06.05.12, 18:45
        bo wiesz szablą robić się nie oduczyli i przyciąć jęzor mogą
        choć pokojowo są nastawieni zazwyczajlink
        • kainel.kemezrp Re: Tatarów szanuj 06.05.12, 18:54
          i się we mnie katolicka tatarska krew zagotowała ;-)
          żeby w Җөмһүрияте Tatarów obrażać
          doprawdy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka