psotnik.kolatek 02.05.12, 23:19 Bardzo sie ciesze! A wiecie dlaczego? Bo po raz kolejny okazuje sie, ze ludzie z malych miejscowosci potrafia wiecej i lepiej, niz wiecznie narzekajace mieszczuchy!! Wiwat kobietki z Kocudzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleee... Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: 212.106.11.* 02.05.12, 23:37 ...zapewne mówisz o jurorach?... :-)))... a co to takiego "kobietka"?... jest męski odpowiednik określenia? np. "mężczyznek"... bleee... ...dobrze, że to nie są "kobitki"... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracz Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 12:53 > a co to takiego "kobietka"?... jest męski odpowiednik określenia? np. "mężczyznek"... bleee... "Facecik"... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
wapienko Jeszcze nie wszystko stracone, 03.05.12, 09:36 jeszcze Polsko nie zginęłaś, skoro takie kobietki wygrywają. Słuchałem Was i płakałem ze wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp radość Smudy 03.05.12, 11:16 a dajmy to do posłuchania Jarzębina- Koko Euro Spoko HYMN EURO2012 ... ale naprawdę fajne sa dopiero te autentycznie ludowe jak to [;Etno-Ritim "Poland"]; Jarzebina i co zbieracze wianeczków? hmm zerknijcie moi drodzy też na stronę tej Dymitrowej (Gorajskiej) wsi link pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp posłuchajcie tej mowy 03.05.12, 11:20 gwary okolic Kocudzy Gwary Ludowe Gminy Dzwola że jakie te chłopy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kto głosował na kokokoko? IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.12, 12:27 chyba wiem, kto wysłał większość sms-ów na "kobitki"; moim zdaniem przedstawiciele PO, wraz z szefem, oczywiście chcieli udowodnić narodowi, że po 67.r.ż. można być twórczym, skocznym, zadowolonym z życia, a nawet osiągać sukcesy:):):) Od siebie, z całego serca gratuluję "kobitkom": piosenka jest suuuper, wykonanie także, entuzjazm i poczucie humoru - godne naśladowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 19:22 poczytajcie w róznych portalach komentarze pod artykułami o tej piosence Odpowiedz Link Zgłoś
przyboczny Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse 03.05.12, 20:36 "A jak sie nie uda, zmartwi sie "Franz" Smuda" Pocieszny akompaniament elektroniczny i akustyczny, popowy i folkowy z wykorzystaniem sekcji smyczkow i elementow goralszczyzny. Misz masz! A co tam, stac nas! A "babki" daja czadu! I tam ma byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 16:38 ja takiej chały disco polo na ludowo dawno nie słyszałam . to jest totalny upadek jak dla mnie durny tekst i koszmarna muzyka traaaaaagedia muzyka na gole samobóje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.Red-88-14-196.dynamicIP.rima-tde.net 05.05.12, 18:21 KOKO euro spoko to jest swietne na miare czasow Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w temacie Re: Jarzebina z Kocudzy wykorzystala swoja szanse IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.12, 17:03 Jarzębina powinna nawiązać kontakt z bułanowskimi babuszkami. A nawet zaśpiewać swoje szlagiery na zamian. Podaje ich namiar. Eurowizja 2012 Bułanowskie Babuszki. Bułanowskie babuszki to Tatarki a Kocudzanki to ? ich kuzynki. Ko - grupa ludzi cudza - czyje? Do dziś można spotkać ludzi na Kocudzy którzy swym wyglądem podobni są do Tatarów. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Tatarów szanuj 06.05.12, 18:45 bo wiesz szablą robić się nie oduczyli i przyciąć jęzor mogą choć pokojowo są nastawieni zazwyczajlink Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Re: Tatarów szanuj 06.05.12, 18:54 i się we mnie katolicka tatarska krew zagotowała ;-) żeby w Җөмһүрияте Tatarów obrażać doprawdy... Odpowiedz Link Zgłoś