Dodaj do ulubionych

Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Radyka...

06.06.12, 15:05
Nikt ich nie kompromituje - sami to robią.
Obserwuj wątek
    • zhof Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Radyka... 06.06.12, 15:56
      Są anachroniczni i śmieszni w swoich poglądach. Aktywność ONR to głównie przejaw agresji, frustracji i braku wiedzy.
      --
      • Gość: Maxx Re: Kto próbuje skompromitować ONR... IP: 173.233.198.* 06.06.12, 16:18
        Tych faszystowskich smieci kompromitowac nie trzeba... sami kompromituja sie wrecz codziennie!!!
      • Gość: rno Re: Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Rady IP: *.ennet.pl 06.06.12, 16:44
        sądzę, że świadomi członkowie ONRu są lepiej wyedukowani niż przeciętny obywatel , nie są anachroniczni w swoich pogladach , mają własne i potrafią je głosić, polityczna poprawność która cechuje większość tu piszących jest im obca, nazywają pewne rzeczy po imieniu , homoseksualizm jest wynaturzeniem niezgodnym z naturą świata, kobieta jest kobietą zgodnie ze swoją płcią , a nie "funkcją społeczną" jaką pełni vide eltonowa johnowa !
        • Gość: kwi Re: Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Rady IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 17:56
          tak tak, wszędzie żydy, pedały i lewaki. wiemy wiemy ;)

ale patrzcie jak sprytnie kolega przestawił cyferki w podpisie xD
        • Gość: Maxx Re: Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Rady IP: 173.233.198.* 06.06.12, 20:41
          "sądzę, że świadomi członkowie ONRu są lepiej wyedukowani niż przeciętny obywatel"

Ha, ha, ha...

P.S. Czyzby kolejnemu faszyscie woda sodowa uderzyla do glowki ???
        • garcia72 Re: Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Rady 07.06.12, 12:08
          Gość portalu: rno napisał(a):

> homoseksualizm jest wynaturzeniem niezgodnym z naturą świata

Pomijając już sam homoseksualizm to czy możesz coś więcej napisać o "naturze świata". Co to jest i skąd wiadomo, czy coś jest z nią zgodne czy nie?
        • empi Re: Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Rady 07.06.12, 12:18
          >homoseksualizm jest wynaturzeniem niezgodnym z na
          > turą świata,

Waść głupoty piszesz, natura takie zachowania toleruje i nie robi z tego problemu. :)
          pzdr.
          • Gość: tolerancyjny toleruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 12:55
            Toleruje. Dokładnie. Toleruje wynaturzenie. Ale go nie wspiera i nie promuje.
            • empi Re: toleruje 07.06.12, 13:05
              > Toleruje. Dokładnie. Toleruje wynaturzenie. Ale go nie wspiera i nie promuje.
              Jakie wynaturzenie? Dla natury to jest naturalne.
              Jakie promowanie ? Poprzez fakt tłumaczenia Tobie, że jest to naturalne wynaturzenie? :)
              Więc bierz przykład z postaw w naturze i nie będzie problemu :)
              pzdr.
              • garcia72 Re: toleruje 07.06.12, 15:02
                empi napisał:

> Więc bierz przykład z postaw w naturze i nie będzie problemu :)

W ostatniej Polityce jest świetny artykuł na temat tego, co jest "naturalne" czy "zgodne z naturą". Wniosek z artykułu jest taki, że zgodne z naturą jest to, co aktualnie twierdzi Kościół. Ale zgodność z naturą również jest płynna, ponieważ Kościół co jakiś czas zmienia zdanie i to, co było naturalne kiedyś, dziś już naturalne nie jest, ale być może będzie jeszcze zgodne z naturą w przyszłości :))
              • Gość: tolerancyjny Re: toleruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 15:09
                > Jakie wynaturzenie? Dla natury to jest naturalne.
                > Jakie promowanie ? Poprzez fakt tłumaczenia Tobie, że jest to naturalne wynatur
                > zenie? :)

Ho, ho! Autorytet dyżurny Wikipedii się znalazł. Tłumaczy "mnie" :-) Doczytaj sobie empi coś poza Wikipedią. Dowiesz się wtedy, że do tej pory nie rozstrzygnięto naukowo, jakie są przyczyny tego "naturalnego wynaturzenia", jak je sam nazywasz. Tym bardziej, nie ma jednoznacznego rozstrzygnięcia, jakie skutki spowoduje ewentualny jego rozwój. W świecie zwierząt następuje naturalne dążenie do równowagi w systemie, choćby przez naturalną selekcję. W świecie ludzi ogromne znaczenie ma sposób kreowania postaw, np. przez określanie norm moralnych, tak znienawidzonych ostatnio. Promowanie w mediach wszelkich postaw homoseksualnych (a to ma miejsce) powołując się na ich "naturalność" ma znaczący wpływ na rozwój i zachowania w wieku dojrzewania. Ale, co tam. Ty empi wiesz lepiej. :-)

Czy Ci się to jednak podoba, czy nie - zdania naukowców nie są zgodne. Jak to w nauce. Ty masz prawo opowiadać się po stronie tych, którzy homoseksualizm uważają za całkowitą "normalność", a inni, jak ja, po stronie tych naukowców, którzy uważają to "naturalne wynaturzenie" za szkodliwe i uważają, że powinno się dążyć do zminimalizowania jego występowania.

Jeśli zechcesz oderwać się na chwilę od Wikipedii, to polecam na początek artykuł "Homosexuality: Nature or Nurture" Ryana Johnsona w AllPsyh Journal. Przystępnie napisany :-)

allpsych.com/journal/homosexuality.html
                I nie staraj się "tłumaczyć tobie", jak wiesz mniej od "tobiego" :-)
                • empi Re: toleruje 07.06.12, 17:13
                  >W świecie ludzi ogromne znaczenie ma sposób kreowania postaw, np. przez określanie >norm moralnych, tak znienawidzonych ostatnio.
                  normy moralne ewoluują, tworzą je ludzie. Zakładasz, że Twoje pojęcie normy moralnej jest lepsze i słuszne. W starożytnej Grecji czy Rzymie homoseksualizm nie był piętnowany jak dzisiaj to robią niektóre środowiska które tak chętnie w tamtym okresie widzą swoje podstawy etyczne. Wręcz twierdzą, że są kontynuatorami. Homoseksualizm istnieje w naturze i w życiu ludzi od zarania. Pomimo tego istniejemy nadal :). Mówienie o tym zjawisku po wiekach milczenia nazywasz promowaniem. Nadal tkwisz w "mrokach średniowiecza".:). Artykuł ten zaś nie jest opracowaniem naukowym lecz jedynie omówieniem różnych poglądów.
                  pzdr.
                  • Gość: tolerancyjny Re: toleruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 17:28
                    Tak podejrzewałem empi... Jednak tylko Wikipedia :-)
                    • empi Re: toleruje 07.06.12, 18:51
                      Zacytowałeś pośledni artykuł, zapewne znalazleś go dzięki googlom, sugerując, że to dzieło naukowe :). Wikipedia to jednak mądre narzędzie, nic o autorze twojego dzieła nie mówi, nawet wujek google sobie go nie przypomina ;)
                      pzdr.
                      pzdr.
                      • Gość: tolerancyjny Re: toleruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 19:23
                        empi, nic nie sugerowałem, dobrałem opracowanie, którego poziom nie wykracza zbytnio ponad granicę twojej potencjalnej percepcji, miszczu Wikipedii. :-) Nie odeślę cię przecież do ostatnich prac w Journal of Adolescence Elseviera, bo nie jestem aż tak złośliwy ;-)

PS. Lubisz mieć ostatnie zdanie miszczu, ale uważaj, żeby prawdziwy moderator cię nie zbanował za off-topic ;-)

A teraz pa pa, oj, ty niegrzeczny!

• empi Re: toleruje 07.06.12, 19:36
                          "popacz", jakoś nie zauważyłem rozbłysku Twojego intelektu ani dorobku intelektualnego na forum, może gdzie indziej, jakieś referencje? Uwierz, Wikipedia prawdę Ci powie przy odrobinie posiadanego rozumku:)
                          pzdr.
                          • kainel.kemezrp oj empiku 07.06.12, 22:51
                            cioty chca skopromitowac ten ONR?
                            jesli cię dobrze zrozumiałem to się w tym z tobą zgodzę
                            cóż i wynaturzenia są naturalne
                            rak albo gejostwo
                            taki jest nasz świat
    • Gość: sdadqwef żydom IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.12, 16:07
      wszystko przeszkadza
      • Gość: Maxx Re: żydom IP: 173.233.198.* 06.06.12, 16:20
        "sdadqwef"... czyli mlody ONR-owiec na forum GW?
    • Gość: ksp Re: Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Rady IP: *.lublin.ws 06.06.12, 17:34
      To na pewno lewactwo z tektury biega po nocach i bazgrze po całym mieście OBÓZ NARODOWO RADYKALNY.

Duce Kowalski najlepszym przykładem na to, że skrót ONR powinno się rozwijać jako OBÓZ NIEZBYT ROZGARNIĘTY.
    • Gość: nielewak niestety Re: Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Rady IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 18:09
      oj biedni ci chłopcy z ONR, bieedni. na każdym kroku prześladowani przez żydów i pedałów z GW, kompromitowani przez lewaków co sobie sami wybijają okna...
      a oni chcą tylko szerzyć nasze piękne narodowe wartości, jak Nacjonalizm, Szowinizm, Ksenofobia, Rasizm i Homofobia... czasem jakiś marszyk, potem wjazd lewakom zrobić, takie tam... a, no i jeszcze powłazić kibicom w dupę, jako poślizg wykorzystując PATRIOTYZM...
    • Gość: wlepka A co z wlepkami? IP: *.lublin.mm.pl 06.06.12, 18:43
      Ciekaw jestem co Pan Kowalski ma do powiedzenia na wlepek, które to promowane są na stronie lubelskiego ONR. Gdy zobaczę taką wlepkę przyklejoną w miejscu do tego nie przeznaczonym (szyba w autobusie, drzwi, winda, itp.), usunie ją? Bo jak rozumiem napis go nie obchodzi ponieważ to nie oni, co zatem z tym co sprzedają/rozdają?

Co do napisu, skoro sprawa stała się głośna a napis szkaluje ONR to najlepszym wyjściem byłoby jego usunięcie w czynie narodowo-społecznym przez działaczy tejże organizacji.
    • klaster25 Mam materiał dla Pana Redaktora 06.06.12, 18:54
      Na Racławickich, ktoś na chodniku napisał "Zenek to H U J". Pomijam, że to z błędem ortograficznym, ale jednak dużo bardziej niestosowny napis, wandalizm wręcz. Jak Pan Redaktor sobie życzy to dam namiary, gdzie on jest. Będzie Pan Redaktor miał kolejny, pasjonujący temat, najlepiej w wydaniu weekendowym. Mam nadzieję, że czytelnicy dorzucą jeszcze inne lokalizacje strasznych napisów i będzie Pan miał tematów, że hej! :-)

A swoją drogą ten ONR to musi być strasznie groźny. Jak już nawet mają czelność malować swoje logo na chodniku. Strach się bać. Uważam, że Pani Red. Hołda powinna napisać komentarz do artykułu i zażądać w nim zdecydowanych działań prokuratury i ABW.

• Gość: wlepka Re: Mam materiał dla Pana Redaktora IP: *.lublin.mm.pl 06.06.12, 19:04
        Nie, nie, to nie o to chodzi. Gazeta dba o wizerunek ONR, bo jakże to może być, że taka organizacja (walcząca o czystość) może być kojarzona z wandalizmem.

A co miejscówek na weekend to przyłącze się: obazgrany okrutnie i też z napisem ONR budynek AOS. I można dwie pieczenie upiec ;). Czekam na artykuł pod tytułem: Czy UMCS promuje ONR?
    • klaster25 Cenzura ukierunkowana 06.06.12, 20:19
      Mam takie małe pytanko do Pana Redaktora - dlaczego usunął Pan wpisy użytkownika "andrzej.sawa", które nie były obraźliwe, a pozostawił np. wpis niejakiego "Maxx", cyt. "Tych faszystowskich smieci kompromitowac nie trzeba... ", który ewidentnie łamie regulamin forum? Cenzura ukierunkowana? :-)
      • Gość: Maxx Re: Cenzura ukierunkowana ? IP: 173.233.198.* 06.06.12, 20:47
        Widzisz "klaster", pewne rzeczy trzeba nazywac po imieniu, tzn. ONR-owcy to zupelnie nic innego jak tylko pospolite, faszystowskie smieci... To nie jest zadna "obraza", a przerazliwie smutna prawda!!!
        • klaster25 Re: Cenzura ukierunkowana ? 06.06.12, 21:03
          OK, Zenek. Nie ma sprawy. Jesteś u swoich, wolno ci więcej. :-)
        • empi Re: Cenzura ukierunkowana ? 06.06.12, 21:04
          >Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
          co regularnie ostatnio czyni sawa naruszając tym samym netykietę, czyli nie wykazuje się kindersztubą którą sam propagował i zalecał na forum.:). Zaś określenie w tym miejscu "faszystowskie śmieci" nie odnosi się do nikogo personalnie.
          pzdr.
          • klaster25 A jednak ukierunkowana 06.06.12, 21:27
            Aha, dziękuję za wyjaśnienie. Rozumiem, że jak ktoś kiedyś napisze, że dziennikarze lubelskiego oddziału GW to "************" to też będzie OK, bo nieskierowane do nikogo personalnie. Trochę mnie to dziwi, ale co kraj, to obyczaj. :-)

Szczerze mówiąc, to zarówno lewacy, jak i narodowcy mi powiewają, ale śmieszy mnie sytuacja, w której z powodu jakiegoś napisu na chodniku poważny redaktor, poważnego czasopisma (czyż nie?;-) wali w dzwony, generując nie tylko obraźliwe wpisy, ale jeszcze do tego angażując cenzora do wycinania niezgodnych z jedynie słuszną linią (chociaż nieobraźliwych) wpisów.

Życzę dalszej dobrej zabawy w "małego cenzora", spadam do Rzepy :-)
          • Gość: ja Nie o to są jakieś jaja!!! IP: *.nplay.net.pl 07.06.12, 17:28
            Zaś określen
            > ie w tym miejscu "faszystowskie śmieci" nie odnosi się do nikogo personalnie.
            > pzdr.

A byłem lepszego zdania zdania o Tobie Empi. Rozumiem, że jak napiszę: żydowskie pachołki, lewaccy obciągacze, spermopije czosnkożerców itp to też zostawisz, bo to nie odnosi się do nikogo personalnie???
            • krt_czart Re: Nie o to są jakieś jaja!!! 07.06.12, 17:58
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Zaś określen
              > > ie w tym miejscu "faszystowskie śmieci" nie odnosi się do nikogo personal
              > nie.
              > > pzdr.
              >
              > A byłem lepszego zdania zdania o Tobie Empi. Rozumiem, że jak napiszę: żydowski
              > e pachołki, lewaccy obciągacze, spermopije czosnkożerców itp to też zostawisz,
              > bo to nie odnosi się do nikogo personalnie???

Jeżeli się poczuwasz, to już twój problem.
              • Gość: ja Re: Nie o to są jakieś jaja!!! IP: *.nplay.net.pl 07.06.12, 18:33
                Żałosna wypowiedź na podwórkowym poziomie. To oczywiste dla każdego, że inwektywy wypowiadane w konkretnym kontekście, konkretnego artykułu dotyczącego konkretnych osób skierowane są pod ich adresem. Zakładasz, że każdy ma tak niski poziom inteligencji jak ty, że tego nie rozumie, albo udaje, że nie rozumie?
    • robert.sedzielewski Kto próbuje skompromitować Obóz Narodowo-Radyka... 06.06.12, 22:47
      To jest pikuś! Na osiedlu Prusa LSM jest wiele napisów promujących ONR. Od dwóch lat na murach, sklepach, śmietnikach... Czyżby Prezes-Radny po cichu sprzyjał tej organizacji? Nie wierzę. Napewno juttro poleci zamalawać wszystkie napisy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka