Gość: Kaska IP: *.devs.futuro.pl 15.03.02, 08:03 No to co pijemy? Jest 400!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Hurrra! 15.03.02, 10:20 Gość portalu: Kaska napisał(a): > No to co pijemy? Jest 400!!!!!! Witaj:) Kasia!!!!! Pijemy!!!!! Wczoraj próbowałam, zrezygnowałam w Lublinie dogonić pewną liczbę, udało się Poli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! IP: *.proxy.aol.com 15.03.02, 20:18 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: Kaska napisał(a): > > > No to co pijemy? Jest 400!!!!!! > Witaj:) > Kasia!!!!! Pijemy!!!!! Wczoraj próbowałam, zrezygnowałam w Lublinie dogonić > pewną liczbę, udało się Poli. Alez w tym Swidniku sie rozpijaja!!!!!!!!!!! kd Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! 16.03.02, 17:15 Gość portalu: kd napisał(a): > Alez w tym Swidniku sie rozpijaja!!!!!!!!!!! > > kd > Tylko wirtualnie!!!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! IP: 212.244.252.* 19.03.02, 10:46 Niewirtualnie też! A co będę broniła honoru rodzinnego miasta!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 18:10 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Niewirtualnie też! > A co będę broniła honoru rodzinnego miasta!:) No to wirtualnie: Na Zdrowie!!!!, Good Luck!!!, Salut!!!!, Wsiewo Haroszewo!!! kd Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! 28.03.02, 08:27 Właśnie z koleżanką zastanawiałyśmy sie, ile jest pięćdziesiątek w półlitrze... Po wyciągnięciu wniosków - dołączam się do toastu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 15:41 ronja napisał(a): > Właśnie z koleżanką zastanawiałyśmy sie, ile jest pięćdziesiątek w półlitrze... > Po wyciągnięciu wniosków - dołączam się do toastu... No to za ta piecsetke........Huraaaa!.....,Huraaaa!.....,Huraaaaaa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! 29.03.02, 11:19 Bo w pięćsetce mimilitrów pięćdziesiątek jest...:))) Za 500 postów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 16:08 ronja napisał(a): > Bo w pięćsetce mimilitrów pięćdziesiątek jest...:))) > Za 500 postów! Nijak nie moge sie doliczyc.......:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hip!...., Hip!........... Hurrraaaaaaaaaaa! 05.04.02, 13:57 Ale będziesz dzielnie próbować. I o to chodzi naszym rodzimym producentom wyrobów monopolowych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hurrra! 15.04.02, 12:23 usmiechnietakaska napisał(a): > Zaczynamy siódmą setkę!!!!!! Coś podobnego?????? Znowu przeoczyłam???? To jest olbrzymi sukces nasz !!!!! A gdzie jest Ronja????? Ronja nie ma szczęścia do weekendu, było zimno:((( A dzisiaj tak pięknie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hurrra! 15.04.02, 12:55 usmiechnietakaska napisał(a): > Może wogóle nie przyjeżdżała? Może tak????? Ronju!!!!!!! Odezwij się!!!!!! Same z Kasią będziemy oblewać??? Jak zaczniemy od poniedziałku to na niedzieli się skończy !!!!!;))) Ja już tak świętuję od poprzedniej soboty - imieniny;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Hurrra! IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 02:27 lucy_z napisał(a): > usmiechnietakaska napisał(a): > > > Może wogóle nie przyjeżdżała? > > Może tak????? > Ronju!!!!!!! Odezwij się!!!!!! Same z Kasią będziemy oblewać??? > Jak zaczniemy od poniedziałku to na niedzieli się skończy !!!!!;))) > Ja już tak świętuję od poprzedniej soboty - imieniny;)))))) Nie tylko;)) Ja tez tak po cichutku ..... takiego malutkiego.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hurrra! 16.04.02, 07:48 Ronja była i wyjątkowo nie jeździła ani konno, ani na rowerze:((((( Ale zdradze Wam coś w sekrecie: możecie Toudiemu który tu z jeden wpis zostawił skłądać życzenia, tuz przed sobotą, z życzeniami wszystkiego n ajlepszego na nowej drodze życia... No to co? Po pięćdziesiątce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Ronja??????? 19.04.02, 13:04 ronja napisał(a): > Ronja była i wyjątkowo nie jeździła ani konno, ani na rowerze:((((( > Ale zdradze Wam coś w sekrecie: możecie Toudiemu który tu z jeden wpis zostawił > > skłądać życzenia, tuz przed sobotą, z życzeniami wszystkiego n ajlepszego na > nowej drodze życia... > No to co? > Po pięćdziesiątce?:) Dobrze Roju zrobiłam????? Według życzenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja??????? IP: 212.244.252.* 22.04.02, 09:55 Bardzo dobrze.;))))) Co prawda obdarowany życzeniami zajrzy tu dopiero za jakiś czas, ale:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Hurrra! IP: 194.204.160.* 28.04.02, 17:33 no to pod tę siedemsetke!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hurrra! 29.04.02, 00:21 Gość portalu: R napisał(a): > no to pod tę siedemsetke!:))) O!!!!! Jakiś tajemniczy gość za forum pije:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hurrra! 29.04.02, 00:29 lucy_z napisał(a): > O!!!!! Jakiś tajemniczy gość za forum pije:)) Ale ja mam refleks, ha, ha:((( Dopiero teraz zobaczyłam, że faktycznie jest siedemset:)) Trochę się usprawiedliwię bo jest już po północy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Ronja!!!!! 29.04.02, 10:26 lucy_z napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > O!!!!! Jakiś tajemniczy gość za forum pije:)) > > Ale ja mam refleks, ha, ha:((( > Dopiero teraz zobaczyłam, że faktycznie jest siedemset:)) > Trochę się usprawiedliwię bo jest już po północy ;) Ja tu śledztwo przeprowadziłam i i ktoś się pod Ciebie tu podszywał, na którymś wątku:)) A Ty co????? Na urlopie????? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Hurrra! 02.05.02, 15:49 Nie ma nic okrągłego, ale doganiamy Puławy... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hurrra! 02.05.02, 22:51 usmiechnietakaska napisał(a): > ... te Puławy... No i przegoniłyśmy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hurrra! 08.05.02, 07:56 A teraz znów je trzeba gonić. Powiem Wam w sekrecie dlaczego - bo tam pisze więcej niż trzy osoby...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Hurrra! 08.05.02, 08:13 Ronja! U nas czasem też;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hurrra! 08.05.02, 08:57 Czasem, ale bywa ze pisze sobi ejedna osoba i i to się jeszcze z tego bardzo cieszy:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Hurrra! 08.05.02, 09:09 Bo to taka forma wyżycia się literackiego;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hurrra! 08.05.02, 09:11 usmiechnietakaska napisał(a): > Bo to taka forma wyżycia się literackiego;-))))))))) Jak się cieszę, że Was widzę:)))))))) Ja sama wszędzie zostałam przez weekend:((((( I w domu miałam dyżur i na forum:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hurrra! 08.05.02, 09:40 Ale na pewno jakieś rozywki odpoczynkowe planujesz - a to jest najpiękniejsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hurrra! 08.05.02, 11:10 ronja napisał(a): > Pijemy za trzy siódemki?:))) Ale żeśmy pogoniły:)))))) Już Puławy przegonione!!! No to siup ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hurrra! IP: 212.244.252.* 08.05.02, 13:52 No, zrobiłyśmy bezapelowe pospolite ruszenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Hurrra! jest 800 !!!!! :))))) IP: *.com / 192.168.0.* 08.05.02, 21:22 No i dobiłam do 800:))))))) Z kim będę to świętować?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hurrra! jest 800 !!!!! :))))) IP: 212.244.252.* 09.05.02, 07:52 Ze mną dziś:))))))))) Czy słowackilikier Vajecny moze być?:)( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Hurrra! jest 800 !!!!! :))))) IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 09:54 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ze mną dziś:))))))))) > Czy słowackilikier Vajecny moze być?:)( Może być Ronju!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hurrra! jest 800 !!!!! :))))) 10.05.02, 09:01 Jest pycha i ma 18 proc. więc tak w sam raz, co nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Hurrra! jest 800 !!!!! :))))) IP: *.com / 192.168.0.* 10.05.02, 09:07 ronja napisał(a): > Jest pycha i ma 18 proc. więc tak w sam raz, co nie?:))) Kiedyś koleżanka, która ciągle tam krążyła, to mi przywoziła, bo ja zamawiałam;) Ale dzisiaj za gorąco. Jadę zaraz do Lublina w ten upał, tak że nie wiem czy się spotkamy dzisiaj. Przyjemnych, ciepłych dwóch dni życzę:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Hurrra! jest 800 !!!!! :))))) 10.05.02, 09:42 A co wy popijacie ? I to beze mnie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hurrra! jest 800 !!!!! :))))) IP: 212.244.252.* 10.05.02, 12:26 Słowacki alkohol. bardzo proszę!;) Odpowiedz Link Zgłoś