Gość: julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 12:24 Witam, czy znacie kogoś dobrego od usg piersi? Miałam zabieg na piersi i za jakiś czas muszę wykonać badanie. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anczyk Praxis IP: 46.21.219.* 20.08.12, 09:22 naprzeciwko Galerii Centrum dr Brzozowska, chodzę do niej od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praxis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 16:40 tak, ja tez polecam dr Brzozowska, to jest gabinet Praxis. Trzeba czekac na termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Praxis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.12, 20:48 Tylko ile tam się czeka... kilka miesięcy, nie ma sensu. A Pani doktor jest bardzo nietaktowna w swoich uwagach, niestety. Polecam prof. Wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Bandel Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 05.05.14, 11:34 Nie polecam dr Brzozowskiej, jest bardzo nietaktowna, a poza tym obawiałabym się jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 16.07.14, 12:19 USG - polecam lekarzy z LUXMEDU. Cena porównywalna a lekarze mili i krótkie terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 06.05.14, 10:15 Jeżeli dla kogoś naprawdę ważne jest zdrowie i prawidłowe opisane usg bez żadnych wątpliwości to polecam prof. Wieczorka - pracuje w TOP MEDICAL. Lekarze operujący w szpitalach do USG wykonanego przez prof. Wieczorka podchodzą bez żadnych zastrzeżeń. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Praxis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 10:43 Słyszałem że jest bardzo dobry, dokładny i dużo innych pozytywów. Kluczową rolę u większości odgrywa jednak cena badania. Myślę, że jest wielu lekarzy w Lublinie, którzy za 80-100zł równie dobrze zrobią badanie i opis, ale cóż prof. - szaleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 06.05.14, 10:57 Myślę, że jest wiele płaszczyzn tego wątku. Jednak przy chorobach decydujących o życiu lub nie - polecam zdecydowanie prof. Wieczorka. Faktycznie cena za USG wykonana przez dr. Wieczorka jest wysoka - ale coś za coś. Ewentualnie jak wybierać innych lekarzy wykonujących USG to kierowałbym się tym czy pracują także w szpitalach czy nie. Np. lekarze radiolodzy w LUXMEDZIE pracują także w szpitalach i mają specjalizację radiolog i diagnostyki obrazowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Praxis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 11:51 Pisząc o lekarzach, którzy równie dobrze wykonają badanie z opisem miałem na mysli lekarzy z luxmedu. wiekszość od nich pracuje w szpitalach i cieszą się również bardzo dobrą opinią. Moze nie mają takiej reklamy jak prof Wieczorek, ale również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 07.05.14, 15:35 Jak trzeba wykonać USG sutka to polecam lekarzy z Luxmedu - krótkie terminy, uprzejmi, taktowni a i cena porównywalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 22.05.14, 12:15 Czy ktoś zna dobrego onkologa w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 31.05.14, 15:19 Cześć wszystkim chorym na nowotwór polecam zapoznanie się z Germańską Nową Medycyną - poprzez google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 09.06.14, 18:13 Posłuchajcie na YouTube dr Leonard Coldwell na temat leczenia raka i diagnostyki. Podane są naturalne metody leczenia oraz bardzo dużo informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 02.07.14, 12:21 Czy nie odnosicie wrażenia, że ciężko chorzy pacjenci w szpitalach onkologicznych powinni współczuć lekarzom onkologom, którzy od czasu do czasu pochylają się nad łóżkiem chorego z miną cierpiętniczą, że muszą spełniać posługę i od czasu do czasu przebadać chorego? Często mimika doktora pozwala odczytać jego prawdziwe myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 03.07.14, 12:38 Robiłam niedawno USG sutka w Praxisie - bardzo nieuprzejmie zachowała się dr Brzozowska. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 11.08.14, 14:36 Wszystkich chorych na raka a także zdrowych namawiam do zmiany diety. Żaden lekarz onkolog jak i hematolog o tym nie mówi. Pijcie soki świeżo wyciskane - trzeba kupić skowirówkę - soki ze świeżych warzyw i owoców - dostarczają organizmowi b. dużo mikroelementów i enzymów przez co człowiek ma energię do wykonywania codziennych czynności. Polecam codziennie sok z selera /kawałek/ + marchewka + jabłko. Ewentualnie burak i tak na zmianę. Żaden onkolog specjalista nie potrafi nikogo wyleczyć z raka - a tylko diagnozuje itd i rozkłada ręce i przerzuca odpowiedzialność na pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Praxis IP: *.lublin.mm.pl 30.09.14, 17:14 Polecam na YouTubie zapoznanie się z wykładami Doroty Ziemby-Miłek na temat leczenia "Uzdrawianie przez świadomość" Odpowiedz Link Zgłoś