go_navy 17.09.12, 20:26 OSIEDLE NAUKOWSKICH!!! IDIOTA REDAKTOR... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc o matko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 20:54 Doczytałem do "naukowskich" i dalej odpuściłem - no masakra. Ale cóż, jaka gazeta tacy "dziennikarze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: o matko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 21:00 A swoją drogą, to ciekawie ktoś pomyślał, bo przecież Diamentową teraz więcej kierowców jeździ z uwagi na zamknięty tunel. Ja wiem, że to dla naszej wygody wszystko, ale dzisiaj przejazd tamtędy zajął mi prawie 40 minut i tak po drodze się zastanawiałem, czy to tak trzeba na raz remontować dwie alternatywne trasy. Widocznie trzeba. No teraz z Czubów/Węglina zostaje tylko Nowy Świat, aż jestem ciekawy jak tam jutro będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deny Re: o matko... IP: 193.46.186.* 18.09.12, 09:25 Chyba teraz najlepszym rozwiązaniem jazdy z dziesiątej jest opcja przez kruczkowskiego smoluchowskiego/iżynierska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie radzę... IP: *.centertel.pl 18.09.12, 09:30 nie skręcisz w Nowy Świat przy Wrotkowskiej ani we Wrotkowską przy Orlenie. Korek w kierunku Kunickiego zaczyna się na moście na Krochmalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tudor Re: o matko... IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 21:46 zrobiłam identycznie.... Naukowskich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś