werter-6 24.11.05, 07:34 W Europie zwykle takie manifestacje odbywają w centrach miejscowości! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1993q Re: Po Marszu Równości 24.11.05, 08:41 Przecież im chodzi wyłącznie o rozgłos i zadyme.Twierdza że robią te marsz i manifestacje w imię braku w polsce tolerancji dla innych orietacji seksualnych, bezrobotnych ,biednych ,niepoełnosprawnych , czy innego koloru skóry.Tylko że jakos nie widziałem tam żadnych inwalidów czy kolorowych. Nie mam nic do gejów ilesbijek lecz niech swoje preferencje i odmienność zachowają dla siebie, a nie paradują w centrum miast.A propo Poznania to mimu zakazu władz, wyszli paradować , choć dobrze wiedzieli że zostaną zaatakowani przez grupki chuliganów, a mimo tego poszli. I co z tego wyszło, ano to że w polsce i w całej europie wszystkie media ,i gazety trąbia na prawo i lewo jak to w polsce jest żle i jak łamane są prawa człowieka. Brawo geje i lesby przecież o to wam chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A GDZIE ty w Polsce widzisz inwalidow? Przed 24.11.05, 10:27 SCHODAMI do sklepow? W Polsce inwalida nie ma zadnych szans na samodzielne poruszanie sie w przestrzeni publicznej. I nie rob ludziom wody z mozgu. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: zmiana nicka 24.11.05, 10:55 A w którym miejscu jako kropekuk (co by to nie znaczyło po FORUMOWEMU) potwierdzasz zmianę nicka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Komunizm poznańskiego magistratu 24.11.05, 09:05 Skąd taki pomysł? Prezydent Kayser wyjaśnia: - Mam przekonanie, że wielu organizacjom chodzi nie tylko o wyrażanie poglądów, ale po prostu o znalezienie miejsca, które utrudnia interwencję policji. ************************************ Co za komuch. Jak demonstracja ma protestować przed ambasadą rosyjską lub białoruską, to jaki sens jest ja wysyłać pod ambasadę szwedzką. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Komunizm poznańskiego magistratu 24.11.05, 11:42 Ciemniaki nigdy nie zrozumieją, czym jest demokracja. Tak było ,jest i bądzie. Odpowiedz Link Zgłoś