Dodaj do ulubionych

Po Marszu Równości

24.11.05, 07:34
W Europie zwykle takie manifestacje odbywają w centrach miejscowości!
Obserwuj wątek
    • 1993q Re: Po Marszu Równości 24.11.05, 08:41
      Przecież im chodzi wyłącznie o rozgłos i zadyme.Twierdza że robią te marsz i
      manifestacje w imię braku w polsce tolerancji dla innych orietacji seksualnych,
      bezrobotnych ,biednych ,niepoełnosprawnych , czy innego koloru skóry.Tylko że
      jakos nie widziałem tam żadnych inwalidów czy kolorowych. Nie mam nic do gejów
      ilesbijek lecz niech swoje preferencje i odmienność zachowają dla siebie, a nie
      paradują w centrum miast.A propo Poznania to mimu zakazu władz, wyszli
      paradować , choć dobrze wiedzieli że zostaną zaatakowani przez grupki
      chuliganów, a mimo tego poszli. I co z tego wyszło, ano to że w polsce i w
      całej europie wszystkie media ,i gazety trąbia na prawo i lewo jak to w polsce
      jest żle i jak łamane są prawa człowieka. Brawo geje i lesby przecież o to wam
      chodziło
      • kropek_oxford A GDZIE ty w Polsce widzisz inwalidow? Przed 24.11.05, 10:27
        SCHODAMI do sklepow? W Polsce inwalida nie ma zadnych szans na samodzielne
        poruszanie sie w przestrzeni publicznej. I nie rob ludziom wody z mozgu. I tyle.
        • rs_gazeta_forum Re: zmiana nicka 24.11.05, 10:55
          A w którym miejscu jako kropekuk (co by to nie znaczyło po FORUMOWEMU)
          potwierdzasz zmianę nicka? ;-)
    • maruda.r Komunizm poznańskiego magistratu 24.11.05, 09:05

Skąd taki pomysł? Prezydent Kayser wyjaśnia: - Mam przekonanie, że wielu
      organizacjom chodzi nie tylko o wyrażanie poglądów, ale po prostu o znalezienie
      miejsca, które utrudnia interwencję policji.

Co za komuch. Jak demonstracja ma protestować przed ambasadą rosyjską lub
      białoruską, to jaki sens jest ja wysyłać pod ambasadę szwedzką.

• bracia_zbrojek Re: Komunizm poznańskiego magistratu 24.11.05, 11:42
        Ciemniaki nigdy nie zrozumieją, czym jest demokracja. Tak było ,jest i bądzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka