Dodaj do ulubionych

Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom...

19.09.12, 07:12
PSL to nasza kula u nogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ad Re: PSL to trutnie Lubelszczyzny IP: *.static.vip-net.pl 19.09.12, 08:45
      Nawet nie potrafią się przyznać do swojej głupoty szczególnie w Opolu Lubelskim w którym bez PSL a szczególnie jego działacza głowni ego nic nie jest podejmowane . "Nie ważna jest wiedza i umiejętności tylko rodzinka z PSL-u" to jest podstawowe hasło tym regionie im bardziej bez wiedzy i umiejętności to wyższe stanowisko piastuje a koledzy pilnują bu jak najdłużej. Stalin powiedział " nie jest ważne jak głosują najważniejsze jest jak liczą "
    • pazcarycy PSL 19.09.12, 14:15
      Szanowni Państwo, jak ma być dobrze skoro przykład idzie od samej góry!!! I skoro po "aferze taśmowej" Pawlak nawet nie kiwnął palcem to Ci na dole poczynając od Marszałka, kończąc w powiatach robią co chcą !!! Może niech popatrzą na prezydenta Żuka i zobaczą że można władać ponad partyjnie mając na uwadze "dobro społeczne" i kompetencje współpracowników. Myślę że dobrym jest przykład poraz kolejny wyeksponowany przez lokalne media, a mianowicie dług szpitali, zamiatali i dalej zamiotą pod dywan, w końcu dojdzie do tego że wierzyciele z dnia na dzień zamkną szpitale a pacjęci i personel wylecą na bruk (uwaga Ci co wcześniej zapiszą się do PSL mogą znaleźć zatrudnienie w Urzędzie a pacjęci z legitymacją trafić na onkologię ). Wnioskuję zmienić zarząd województwa wówczas chłopki z PSL przestaną się panoszyć!!!
    • Gość: bosman nie napiszę co myślę o.... IP: *.centertel.pl 19.09.12, 15:18
      chłopskiej partii bo empi czy inny czart zaraz chlaśnie i będzie dupa. Bywalcy forum wiedzą co mogę i lubię napisać i to wystarczy. Zaś chłopkom - roztropkom z Łopola i nie tylko, napiszę tak:
      do gnoju chamy a nie do władzy!
    • 2orligo Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 19.09.12, 16:25
      A ja Wam napiszę tak: może właśnie warto się przyjrzeć jak ci słynni "działacze" trzymają się przy władzy. Mąż p. R.J. też jest dyrektorem szkoły- w pod opolskiej wiosce. Z tej samej frakcji jest i p. burmistrz- D.W. zapatrzony w siebie, interesujący się ploteczkami człowiek. A służba zdrowia? też ciekawostka- bo nie wystarczy należeć do PSL, wystarczy spotkać się przy "kawie" czy innej "ciekawej książce"- by załatwić kaaażdą posadę:) To nie kwestia partii ale ludzi, powiązań, znajomości, wzajemnych zależności. A Opole, no cóż- miasto wielkich cudów:) A pamiętacie wyjazdy integracyjne urzędników?:) ... ale to już inna bajka, jedyny plus, to że becikowe wypłacili:)))
      • Gość: Merci Re: Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 17:42
        DW popierał platformę...
      • Gość: QQ Re: Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to k IP: *.amplus.net.pl 20.09.12, 18:57
        Akurat burmistrz D.W. /a nie B. W./ to jak najbardziej PO a nie PSL.
    • misia_1212 Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 19.09.12, 21:06
      Hasło PSL: Człowiek najważniejszy jest, ale swój.
      Ostatnie konkursy na Lubelszczyźnie to pokazują (a niestety w gminach czy powiatach rządzi PSL).
      Płouszowice, Opole Lubelskie, Niemce. Nie masz poparcia PSL - to nawet jak wygrasz uczciwie konkurs to Ci go unieważnią, albo będą Ci utrudniać objęcie stanowiska. Jest gorzej niż za PRL-u. Codziennie modlę, aby PSL już nie rządził - to beton.
    • lalka6719 Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 19.09.12, 22:33
      Obecna Dyrektorka jest pewnie "niewygodna" bo nie można przenieść liceum do Karczmisk.
      Pewnie pod rządami RJ będzie to bez problemu. LO KARCZMISKA!!!!
    • Gość: opolanin [...] IP: *.vtelecom.pl 19.09.12, 22:44
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • darek54gti Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 20.09.12, 08:28
      "Chłopskie syny i córki"z PSL do gnoju i dojenia krów - tam wasze miejsce a nie w OŚWIACIE .!!! Już we łbach i du..ch wam się przewraca. Jesteście "politycznymi dziwkami", które idą z każdym pod mankiet niczym z klientem aby tylko być "przy korycie"i dorwać się do swojego kawałka tortu. Wasi przodkowie z ZSL nie byli lepsi. Nic dobrego nie robicie dla polskiego rolnictwa tylko dbacie o swoją prywatę.!!!
      • Gość: helenka Re: Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to k IP: 80.51.181.* 20.09.12, 22:49
        biedna Pani Gierczak .....jasne a może zaczniemy od początku skąd wzięła się biedna Jaśnie Wielmożna Pani Dyrektor bo taka zdolna i wykształcona ? może ktoś pamięta gdzie pracowała mamusia Pani Ilony ..... jak mnie pamięć nie myli to ciepłą posadkę zostawiła swojej ,,zdolnej i skromnej '' córeczce i nagle niedobrzy ludzie chcą zabrać tą ciepła posadkę straszne .
        i co zawali się świat ?Przecież w naszym Opolu panuje wielki nepotyzm wszystkie wolne miejsca pracy są dziedziczone przez członków rodzin kto pracuje w więzieniu w urzędzie miasta ?i innych urzędach dziwne ale nazwiska są nam wszystkim znane .............. co nagle się stała ,że taki wielki skandal śmieszne czy ktoś zwróciłby uwagę gdyby w podobnej sytuacji znalazła się inna osoba niższego stanu sklepowa sprzątaczka w liceum itp..........
        nie dajmy się zwariować to żenujące chcąc coś zmienić w Opolu trzeba by wymienić 90 % Opola Lubelskiego zaczynając od Głowy bo ryba psuje się od głowy nieprawdaż ?
        • Gość: luj Re: Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 13:41
          helenko, podaj chociaż jeden przykład jak to w urzędzie miejskim dzidzko "odziedziczyło" stanowisko. podaj chociaż jeden przykład z ostatnich 6 lat, czyli odkąd urząd objął obecny burmistrz.
          • Gość: bosman luj - "dzidzko", ty się nie kompromituj ... IP: *.centertel.pl 23.09.12, 21:57
            masz posadkę w gminie to zamknij dziób i siedź cicho bo cię wymacają i wydymają.
        • Gość: kamea Re: Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to k IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.12, 21:14
          A Ty chyba sama jesteś niedokształcona ,skoro wygłaszasz takie tezy. Niech sprzątaczka skończy polonistykę i startuje o etat w LO . życzę powodzenia . I jeszcze jedno , niestety w naszej Ojczyźnie wiedza nadal jest niedoceniana , a ludzie wykształceni pomiatani.
    • 2pandora211 Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 21.09.12, 12:55
      Ja chciałam stanąć w obronie p. Jackowskiej. Przykro jest czytać takie głupoty na temat kogoś kto jest zupełnie innym człowiekiem. Wszyscy wiemy że jeżeli jest się przy władzy to wszyscy wchodzą po palcu w d..ę. Pani Jackowska była moją polonistką. Zacniejszej osoby nie było w całej szkole. W życiu nie uwierzę w te wypisane głupoty. Dzisiaj każdy może pisać co chce. Zastanawiające jest to że p. Jackowska mając takie plecy nie wygrała konkursu, no paranoja. Gdyby chciała użyć władzy to ta cała poszkodowana obecna p. Dyrektor nie miała by nic do pierdzenia. Proste. Widocznie kobita czyli p. Jackowska ma godność i stanęła do konkursu z czystym sumieniem, z resztą kto Ją zna wie co reprezentuje.
      Pani Renato głowa do góry ma pani na czym czapkę nosić a towarzystwo wzajemnej adoracji niech kombinuje bo nie dorasta pani do pięt. To zazdrość bo nie każdy może pochwalić się doktoratem i być przy tym taką skromną osobą. Są ludzie którzy w panią wierzą.
      • Gość: mufasa Re: Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to k IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 22.09.12, 14:30
        tak czytam i wnioskuje, ze sie pani leciuchno kategorie pomylily. sama pani podkresla, jakie to "wielkie plecy" ma pani R.J., ktorych to z kolei nie ma pani I.M.G. a ze plecy owe nie pomogly, hmmm, to tylko dzieki obiektywnej ocenie osob z zewnatrz opolskiej "smietanki", ktore rowniez zasiadaly w komisji konkurswoej. poza tym, jak to swiadczy o osobie z doktoratem, skoro wypada na konkursie miernie? widac nie dochtorat czyni czlowieka... ;]
        i jeszcze jedna kwestia. twierdzac, ze zacniejszej nauczycielki nie bylo w liceum, obraza pani szereg swietnych i naprawde zasluzonych nauczycieli. pogratulowac taktu i inteligencji. pozdrawiam
        • Gość: 2pandora211, Re: Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to k IP: 213.76.172.* 24.09.12, 10:34
          Na pewno jest pani z bliskiego otoczenia osób zainteresowanych bo tak jednoznacznie może odbierać tylko ktoś z tego otoczenia. Napisałam że"Zacniejszej osoby nie było w całej szkole" a to nie oznacza że nie mam szacunku do zasłużonych nauczycieli, mam prawo wyrażać swoje zdanie . W tym wątku poruszamy temat pani RJ a nie zasłużonych nauczycieli. Proszę nie odwracać uwagi bo to jest nie fer. A co do istoty to jak niby pani bez doktoratu lepiej wypadała niż pani z doktoratem i z wielkimi plecami. ??/? Ha ha ha a może o coś innego chodzi ? Trzeba użyć mózgu !Pozdrawiam
          • Gość: bosman jak na razie... IP: *.centertel.pl 24.09.12, 10:42
            to Ty wyglądasz na taką dla której pojęcie "użyć mózgu" to abstrakcja. Dla ułatwienia: abstrakcja pkt.3
            • Gość: 2pandora211, Re: jak na razie... IP: 213.76.172.* 24.09.12, 12:53
              Bosman co to znaczy to "Ty wyglądasz na taką dla której pojęcie "użyć mózgu" to abstrakcja. Znamy się. Może trzeba zarzyć leków bo nie trzymasz?
              • Gość: bosman zwłaszcza "zarzyć" :-))) IP: *.centertel.pl 24.09.12, 13:33
                a może "za rzyć"? - raczej nie, nie gustuję w przypadkowych znajomościach.
                PS: Mam nadzieję, ze to nie ty z tymi doktoratami bo byłby obciach na całe Opole Lubelskie. A to takie przyjemne miasteczko. A grzyby w okolicy jakie!, zwłaszcza na Jankowej i Pomorzu, nieprawdaż?
    • 2pandora211 Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 24.09.12, 14:19
      Bosman Ty durna pało. Ja jestem gamoń bo zrobiłam byka w słowie za żyć . Ja skupiłam się na wątku, ortografią dałam ciała. A ty masz czelność głos zabierać i poprawiać moje słowa. Ty jesteś baran i krowa co dużo ryczy . Nie zajmujesz się sprawą tylko takimi pierdołami. Dałeś przykład swojej inteligencji.
      • Gość: bosman lalunia, a co z tym... IP: *.centertel.pl 24.09.12, 15:53
        doktoratem? Zrobiłaś czy...?
    • 2pandora211 Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 25.09.12, 09:52
      Bosman skup się . Ja gdzieś pisałam że mam doktorat?
      Właśnie takie barany jak Ty wypisują , głupoty nie trzymają się faktów, obrażają ludzi, tak jak cały ten artykuł o pani dyrektor. Po co w ogóle marnujesz czas na takie pisanie jak nie masz argumentów. Ja tylko chciałam wyrazić swoje zdanie o pani RJ a reszta mnie wali. Pzdr.
      • Gość: bosman a ja cię... IP: *.centertel.pl 25.09.12, 15:56
        nie pzdr. CD.
        No, pobulgocz jeszcze trochę. Oczywiście gdy wrócisz od dojenia :-)
        Czasu nie marnuję - mam okazję rozerwać się troszkę, "zarzyć" uciechy :-)
        • Gość: kjtek Re: a ja cię... IP: 95.141.28.* 20.11.12, 09:05
          www.psl.org.pl/psl_w_regionach/lubelskie/
          • Gość: bosman coś ciut ciut... IP: *.centertel.pl 20.11.12, 09:24
            nieświeże te "nowinki".
    • 2pandora211 Żona działacza PSL przegrała konkurs. No to kom... 26.09.12, 10:18
      Sądziłam że mam z kim dyskutować, pomyliłam się i kończę z Tobą pisanie bo nie będę się zniżać do Twojego poziomu. Ja jednak Cię pozdrawiam i życzę Ci takich koleżanek jak p. Jackowska to będziesz reprezentował jakiś poziom. Znajomość z tymi których bronisz właśnie po Twoich postach wyszła na wierzch.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka