lilia.z.doliny 16.08.26, 20:43 przemknęło mi gdzieś No to- czego NA PEWNO nie zrobicie przed śmiercią? Zaczynam - nie pojadę do Australii i nie obejrzę drugi raz filmu Marley i ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Anti-bucket list 16.08.26, 20:56 Ja już nigdy nigdzie nie pojadę z mojà największà walizà, takà co 23 kg zmieści. Właśnie oddałam sàsiadce, niech dźwiga. Będę podróżować jak dama 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 16.08.26, 20:59 Mnóstwa rzeczy. Za dużo by wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:01 Nie pozbędę się karczowników z ogrodu ( nie, żebym nie chciała, ale już straciłam nadzieję). Nie pójdę na studia Nie urodzę dziecka Nie będę uprawiać seksu Nie zrobię prawa jazdy na autobus Nie ufarbuję włosów Nie zwiedzę innych kontynentów (Europy pewnie też, no ale tu stuprocentowej pewności nie mam) chciałam pojechać na Ukrainę, ale najpierw nie miałam czasu, potem paszportu i czasu, potem wybuchła wojna. Jak się skończy, to pewnie i tak nie będzie po co. Zresztą dalej nie mam paszportu. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:11 Andabo zaintrygowało mnie to twoje nie uprawianie seksu.. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:27 Jejku ale dlaczego tak Was to wszystkich triggeruje? Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:37 Nie wszystkich tylko mnie I nie triggeruje tylko zaintrygowało. Ani pozytywnie, ani negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:47 Nie jesteś jedyną która sie tu dziwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora20 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:54 ojtam ojtam, moze w zakonie jest, albo co. who cares, Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:59 Z piątką dzieci? raczej to typ kobiety opisanej po czesci w Chlopkach. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 23:18 Simply, a weź daj spokój. Straszne to tabu przyznać sie ze sie seksu nie uprawia, ze jest sie aseksualnym itp. Dajmy ludziom życie jak chcą Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Anti-bucket list 17.08.26, 01:01 Ale to nawet nie chodzi o seks, kobieta ma 50 lat, a zachowuje się jak 80 latka z ubiegłego stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:01 Nie pojadę pod namiot i nie będę muc sie pod wspólnym prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:08 Na pewno nie skoczę ze spadochronem ani nie wybiorę się na wyprawę speleologiczną. A co jest nie tak z filmem Marley i ja? Nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:50 Nie oglądaj, jeśli chociaż odrobinę lubisz psy Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Anti-bucket list 17.08.26, 02:26 taje napisała: > Na pewno nie skoczę ze spadochronem ani nie wybiorę się na wyprawę speleologicz > ną. > > A co jest nie tak z filmem Marley i ja? Nie widziałam. > Bo mozna sie zapłakać na śmierć 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
llllllolllllipop Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:22 Przed śmiercią na pewno nie pogodzę się że śmiercią i będą negocjacje xD Czekam na transhumanizm i projekt Nieśmiertelność 2050 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:24 Też nie pojadę do Australii, mimo nieustającego otwartego zaproszenia - za daleko i nic mnie tam nie kusi. Ale kiedyś chciałam polecieć do Argentyny - i jakoś mi przeszło (tzn na tyle, że nie chce mi się podejmować wysiłku) Nie zrobie prawa jazdy nie nauczę się 462894 języków, a konkretnie żadnego skandynawskiego nie nauczę się grać na pianinie p.s. oczywiscie piszę o rzeczach, które kiedyć chciałam zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:26 Bucket to jakiś obyczaj pogrzebowy? Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:13 Nie zrobię tatuażu ani piercingu. Tym bardziej ust i brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anti-bucket list 16.08.26, 23:12 Mnie wszelkie celebrytki skutecznie przekonały, że jak się starzeć, to z godnością. Kiedyś myślałam o kilku zabiegach, dziś już nawet nie pamiętam, co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:15 Nie skoczę ze spadochronem ani na bungee Nie będę studiować medycyny Nie będę mieć katolickiego pogrzebu i generalnie nie nawrócę się Nie zacznę słuchać disco polo Nie polubię chałwy Nie będę chodzić w butach na obcasach Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:22 1. Nie będę zgadzać się na coś tylko dlatego, że 'tak wypada' 2. Nie zaśpiewam publicznie 3. Nie będę stosować urynoterapii 4. Nie spróbuję fistingu (z żadnej strony i w żadną stronę) Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:29 Nie zjem ośmiornicy Nie pójdę na canyoning Odpowiedz Link Zgłoś
aurora20 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:39 nie pojade -dobrowolnie - turystycznie - do zadnego arabskiego kraju to samo sie tyczy dzikiej afryki Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Anti-bucket list 17.08.26, 01:31 To be honest: never say never. Gdyby od tego zalezalo zycie ktoregos z moich dzieci badz mojego wnuczecia, bylabym sklonna odtanczyc Swan Lake chocby i na Placu Swietego Marka czy w innym public place, nie mowiac juz o innych actions, ktore teraz wydaja mi sie "out of the question" ... Wiec sie nie zarzekam. Mam nadzieje, ze mam jeszcze wystarczajaco lat przed soba zeby sie sama (wielokrotnie ) przekonac, ze rozne moje "never" badz "always" zycie zweryfikuje po swojemu ... na moja korzysc Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Anti-bucket list 17.08.26, 01:38 Co wy z ta Australia życie nie jest spelnione bez zobaczenia tej przyrody Ja już nigdy nie pojade w tatry, Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 02:23 Z tego co bym bardzo chciała i marzę od dziecka? Nie pojadę w Himalaje Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Anti-bucket list 17.08.26, 02:24 Nie napije sie wodki Nigdy nie pomysle, ze Tusk, to dobry człowiek. Nigdy juz nie bede miala psa ani kota. Nie bede juz jeździć konno. Moj kon padl, a nie chce mi się ujeżdżać nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Anti-bucket list 17.08.26, 06:35 Zastanawiałam sie nie mogąc zasnać, i wyszło mi, że nie urodzę już żadnych dzieci. Ale cała reszta ? A któż to wie, co ja jeszcze wymyślę. Oczywiście są rzeczy, do których mnie bardziej ciągnie (np. góry) a do których zupelnie nie (np. podróż w tropiki), ale w ostatnim czasie tak wiele swoich barier pokonałam, mam tak różne zajawki, że serio, "nigdy nie mów nigdy". Odpowiedz Link Zgłoś