Dodaj do ulubionych

Pytanie do Bosmanka

16.11.12, 17:57
Bosmanku, a dlaczego ty się tak brzydko bawisz w tej naszej wspolnej piaskownicy?
Sypiesz dzieciom piaseczek w oczy, bijesz chlopcow lopatka, ciagniesz dziewczynki za warkocze i w ogole pozwalasz sobie na przezwiska. Nieladnie. Czy byłoby ci przyjemnie gdyby dzieci odpowiadaly ci także przezwiskami i nazywaly cie „bucman” albo „chaman”? Z pewnoscia nie. Wiec popraw się. Przeciez stac cie na to.
Obserwuj wątek
    • empi Re: Pytanie do Bosmanka 16.11.12, 18:00
      Przyłączam się do apelu i widzę w tym apelu sympatię do "bosmanka", jak go pieszczotliwie określiłeś. :)
      pzdr.
      • joannabarska Re: Pytanie do Bosmanka 16.11.12, 21:24
        bosman da sie lubic...
        • Gość: bleee... Re: Pytanie do Bosmanka IP: 213.146.54.* 16.11.12, 21:28
          ...syrop wykrztuśny też... ;)... bleee...
          • tajnos.agentos Re: Pytanie do Bosmanka 17.11.12, 19:52
            Gość portalu: bleee... napisał(a):

> ...syrop wykrztuśny też... ;)... bleee...

"Przyganiał kocioł garnkowi"...:PPP
            • Gość: bleee... Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 22:26
              ...ja się nie dam lubić... ;)... bleee...
      • qqbek Veto! 17.11.12, 20:08
        Bosman być może i potrafi być chamski, ale jego "wyczyny" w naszym grajdołku nie są niczym nadzwyczajnym, niczym, co odbiega od normy prezentowanej przez "drugą stronę" (że o ekstremie, pozbawionej umiejętności logicznego myślenia, której tutaj wymieniać nie zamierzam - oni i tak nie do końca wiedzą o kogo chodzi i ich to nie obchodzi).
        Tak więc do apelu nie zamierzam się przyłączać.
        Basta!

No i ten komentarz Blee...

Ja też sadzę "szpile" na lewo i prawo... ale robię to we wredno-cywilizowanym (w większości przypadków, bo czasami "pęknie mi żyłka") stylu. To powstrzymanie się od wydzierania "zabawek" innym i sypania obszczanym przez koty piaskiem w paszcze interlokutorów o odmiennych poglądach jest swego rodzaju pozą. Bo po oczach też tym piaskiem staram się walić... i nie widzę żadnej różnicy.

Daleko radykalniejsza w poglądach, niż Bosman jest pani Barska, czy pan Leniak. Ale oni, tak jak ja, nie potrafią przekuć tego co ich gryzie, na język tak ostry, jaki ciśnie się im zapewne na usta. (Proszę ich, do w/w "ekstremy", broń cię panie boziu, nie zaliczać)

Za to cenię więc Bosmana - umiejętność powiedzenia czegoś tak, by ta zidiociała mniejszość po drugiej stronie barykady, zrozumiała.

Ja nie potrafię, nawet chamskie wycieczki podszywam nutką erudycji czy też bon-tonu. Bosman potrafi prosto z mostu... i za to go cenię.
    • andrzej.sawa Re: Pytanie do Bosmanka 17.11.12, 22:47
      majtek już nie raz napisał,że sra na innych dla żartu,żeby wku...ć.Taki inteligentny szczeniak.

Poczytajcie jego posty i nie zastanawiajcie się nad nim.
      • zubelz Re: Pytanie do Bosmanka 18.11.12, 02:32
        Matole.
        Gdy by pisał inaczej to nic a nic byś z tego nie zrozumiał. ( Nie będę pisał dalej, bo i tak nie zrozumiesz.)
        • zubelz Re: Pytanie do Bosmanka 18.11.12, 02:44
          zubelz napisał:

> Matole.
          > Gdy by pisał inaczej to nic a nic byś z tego nie zrozumiał. ( Nie będę pisał d
          > alej, bo i tak nie zrozumiesz.)
          Ta "dedykacja " dotyczy "sawy"
      • tajnos.agentos Re: Pytanie do Bosmanka 18.11.12, 10:22
        andrzej.sawa napisał:

> majtek już nie raz napisał,że sra na innych dla żartu,żeby wku...ć.Taki intelig
        > entny szczeniak.
        >
        > Poczytajcie jego posty i nie zastanawiajcie się nad nim.

Towarzyszu ormowcu, widzę ze odnajdujecie przewrotną rozkosz w zaczytywaniu się w twórczości bosmana... Czy odczuwacie przy tym seksualne podniecenie? Jeśli Wam to przeszkadza, nie martwcie się. To się leczy...:)))
    • dociek Re: Pytanie do Bosmanka 18.11.12, 10:31
      Wolę dosadne, acz często trafne wulgaryzmy Bosmana i niekiedy mu wręcz zazdroszczę celności i szybkości reakcji, bo samego mnie często ponosi i zbluzgałbym oraz w ryja przylał, niż debilne popierdułki wyrwane z bezdennej głębi prostactwa i pustki umysłowej znanych na forum np. panów A, a szczególnie niejakiego Sawy. Bosman to swój chłop, rzeczowy, rozumny i myśli podobnie jak ja.
      • Gość: gość Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 21:15
        pewnie swój i rzeczowy, lecz kastrat intelektualny, cóż poradzić.
        Ale i tak prawdopodobnie cieszy się, że tylko intelektualny.
        • Gość: bleee... Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 21:18
          ...skąd wiesz?... :)))... bleee...
          • Gość: gość Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 21:20
            bo mam pełną wydolność umysłową, w przeciwieństwie do niego.
            A czemu pytasz?
            • Gość: bleee... Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 21:37
              ...pytam dlatego, że (...podobno...) niektóre urazy (...ułomności...) fizyczne mogą (...choć nie muszą...) wpływać na sprawność (...bądź niepełnosprawność...) umysłową... a ta - sprawność (...bądź niepełnosprawność...) ma różne (...czasem trudne do zaakceptowania...) objawy... podobno... ;)... bleee...
              • Gość: JB Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.lublin.mm.pl 18.11.12, 22:59
                bleee bleee bleeee itd
                • Gość: bleee... Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 23:02
                  ...śpij dobrze... licz barany... :-)... bleee...
                  • andrzej.sawa Re: Pytanie do Bosmanka 19.11.12, 19:21
                    A kto jest baranem?
                    • Gość: bleee... Re: Pytanie do Bosmanka IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 22:35
                      ...tym czarnym, czy tym białym?... bleee...
    • Gość: bosman przeczytałem , wbrew sugestii... IP: *.centertel.pl 19.11.12, 09:24
      niektórych - zrozumiałem i zdecydowałem. Nie mam zamiaru niczego zmieniać. Na chamski bełkot będę odpowiadał chamsko, idiotyzm będę tępił, kretyństwo będę obnażał za pomocą wszelkich dostępnych środków. Jedno kolego internauto przyboczny mogę Ci obiecać - nie będę Cię nazywał np. "przynożnym" ani w żaden inny sposób przekręcał twojej ksywy. Twoje poglądy są diametralnie odmienne od moich ale nie jesteś zacietrzewionym ortodoksem i nie zasługujesz, w moim mniemaniu, na kpinę wyrażaną przez parodiowanie nicka.
      Chylę czapkę przed bezmiarem intelektu niejekiej bleeeeeeeeeee..... , zapatrzonej w siebie i w swój "rzeczowy, pragmatyczny,....(więcej superlatyw niech sobie dopisze sama)" pogląd na sprawy. Jej wymemłany sposób wyrażania myśli może robi wrażenie na sawach, filipowiczach itp. ale nie na mnie. Przypuszczam, że to "zemerytowana" nauczycielka nie mogąca sobie darować braku możliwości wyżycia się przez nauczanie, a właściwie pouczanie i strofowanie, więc przeniosła swoje zapędy na forum. Mnie to nie rusza, ale przez grzeczność nie tykam tego zjawiska biorąc (jednak) pod uwagę, że to baba. Wredna i zarozumiała ale nie głupia. Dziękuję za wszystkie - i przychylne, i nie opinie o mojej skromnej osobie. Do zobaczenia w kolejnym wątku - :-)))
      • Gość: bleee... ...veni, vidi, vici... IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 10:39
        ...puf, puf, pufff... nie pęknij... ;)... bleee...
          • Gość: bleee... Re: a dokoła wszechświat... IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 10:51
            ... bleee...

www.youtube.com/watch?v=VZserZv8Q1A
        • Gość: bosman na wszelki wypadek przypominam... IP: *.centertel.pl 19.11.12, 10:51
          że nabucco to zalogowany bosman :-)
      • przyboczny Re: przeczytałem , wbrew sugestii... 19.11.12, 14:10
        Gość portalu: bosman napisał(a):

> niektórych - zrozumiałem i zdecydowałem. Nie mam zamiaru niczego zmieniać.

Tak naprawdę poza toba, Bosmanie można tu jeszcze dostrzec dwoch innych chlopcow sikajacych do piaskownicy i jedna bardzo monotematyczna dziewczynke, ktora lubi klocic się ze wszystkimi. Ty jestes impulsywny (lecz bez objawow ADHD), pozostali zas są po prostu zle wychowani.

Miejsce w ktorym się spotykamy jest zdominowane przez zwolennikow jednej opcji politycznej zorientowanych na rzeczywistosc według prawdy objawionej przez wlasciciela gazety; inni krytykuja te prawdy, gdyż czytaja także inne gazety. I to jest zrodlem sporow.

Przestrzen publiczna jaka jest forum jest dostepna dla wszystkich i kazdy zostawia tu swoj slad nie tylko w postaci wpisu lecz także kultury osobistej.

Pozdrawiam i opisz swe wrazenia ze spektaklu „Nabucco”, bo deklarowales ze będziesz na przedstawieniu. (Ja nie byłem gdyż mieszkam za daleko).
        • nabucco1954-54 moim zdaniem... 19.11.12, 16:07
          występują co najmniej trzy i wszystkie pyszczą w taki czy inny sposób. Różnica jest tylko w treści: pisowczycy głoszą "prawdę objawioną" przez Judzisława Kłamczyńskiego i jego hunwejbinów, PO - umiarkowani w głoszeniu swoich prawd i lewica po peerelowska wspominająca "stare dobre czasy". Za najgorszą opcje, głupią zresztą, uważam pisowski odłam farbowanych lisów którzy jako neofici są najgorliwsi i zapomnieli skąd wyrośli oraz nawiedzeni czynownicy i tych olewam, właśnie to do ich piaskownicy sikam jak to barwnie ująłeś. Starają się dominować, epatując publikę nieprawdopodobnymi teoriami lub pseudo naukowym językiem. Z resztą daje się rozmawiać.
          Na koniec zostawiłem sobie czwarte stadko - zdroworozsądkowych - z tymi gawędzi się najprzyjemniej. Jak więc widzisz menażeria jest barwna i niejednorodna. Twoje stwierdzenie, że dominuje jedna opcja ( w domyśle PO) jest nieprawdziwa.
          Na spektaklu niestety nie byłem, tak się złożyło. Na razie musi mi wystarczyć to:

PS: Ja też czytam inne źródła, nie tylko GW.
          • Gość: Prześmiewca Re:Dziwny człowiek IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 19:16
            z tego "Bosmana". Z łatwością puszcza pawia w cudzy dekolt a jednocześnie boi się fekalii spadających z nieba .
          • przyboczny Re: moim zdaniem... 21.11.12, 07:50
            nabucco1954-54 napisał:

> występują co najmniej trzy i wszystkie pyszczą w taki czy inny sposób.

To prawda lecz dominuja (i to mialem na mysli w poprzednim wpisie) poglady jednej opcji: zwolennikow Lewicy, ktorych GW przekonala do chwilowej milosci PO i krytyki PIS wszedzie i za wszelka cene. Naliczylem tu zaledwie pare osob wypowiadajacych poglady neutralne lub w obronie opozycji.
            • empi Re: moim zdaniem... 21.11.12, 07:57
              > To prawda lecz dominuja (i to mialem na mysli w poprzednim wpisie) pogla
              > dy jednej opcji: zwolennikow Lewicy, ktorych GW przekonala do chwilowej milosci
              > PO i krytyki PIS wszedzie i za wszelka cene. Naliczylem tu zaledwie pare osob
              > wypowiadajacych poglady neutralne lub w obronie opozycji.
              tzn. gazeta kogoś przymusiła, przekupiła? :) Może stanowią jakiś przekrój poglądów społeczeństwa?. Na tym forum mogą aktywnie wypowiadać się wszelkie opcje polityczne, prawicowe fora nie są tak otwarte :)
              pzdr.
              • przyboczny Re: moim zdaniem... 21.11.12, 08:11
                empi napisał:

> tzn. gazeta kogoś przymusiła, przekupiła? :)

Napisalem "przekonala". Co do reszty pelna zgoda.
                • empi Re: moim zdaniem... 21.11.12, 08:15
                  warto sobie "popyszczyć" w takich miejscach by odparowało trochę z głów. :) Potem w realu trochę spokojniej, chyba. :)
                  pzdr.
                  • przyboczny Re: moim zdaniem... 21.11.12, 08:25
                    Pyszczacych temperowac - pkt do Regulaminu Forum

(nie robic wyjatkow dla"zasluzonych")
                    • Gość: bosman proponujesz cenzurę... IP: *.centertel.pl 21.11.12, 15:39
                      jak w Waszym Dzienniku czy innej Gazecie Pisowskiej?
                      • przyboczny Re: proponujesz cenzurę... 21.11.12, 18:39

> jak w Waszym Dzienniku czy innej Gazecie Pisowskiej?

Cenzure? No cos ty? A skad waadza bedzie wiedziec co o niej myslimy?

Nie znam tych tytulow gazet, ktore podales. Naprawde istnieja...?
                        • Gość: bosman "Nie znam tych tytułow gazet, które podałeś" IP: *.centertel.pl 22.11.12, 10:40
                          Ech kokietka, kokietka :-))))
                          • przyboczny Re: "Nie znam tych tytułow gazet, które podałeś" 22.11.12, 12:45

> Ech kokietka, kokietka :-))))

Doceniam twoje poczucie humoru.
                  • Gość: ja Re: moim zdaniem... IP: *.centertel.pl 22.11.12, 07:04
                    Ale chamstwo majtka jest faktem.
                    • Gość: bosman każdy sikut może... IP: *.centertel.pl 22.11.12, 10:38
                      podpisać się "ja". Może też: "jaja" , albo inne genitalia.
                      W stosunku do chamów zawsze będę chamem - przecież cham innego języka "nie rozumi" więc piszę do niego w sposób dla niego zrozumiały - zu verstehen? Ja? - es ist sehr gut :-)
        • tajnos.agentos Re: przeczytałem , wbrew sugestii... 19.11.12, 19:15
          przyboczny napisała:

> Przestrzen publiczna jaka jest forum jest dostepna dla wszystkich i kazdy zosta
          > wia tu swoj slad nie tylko w postaci wpisu lecz także kultury osobistej.

Coś się nie podoba? Przymusu czytania i przeżywania nie ma...:P
          • andrzej.sawa Re: przeczytałem , wbrew sugestii... 19.11.12, 19:30
            dupek - majtek.
            • tajnos.agentos Re: przeczytałem , wbrew sugestii... 19.11.12, 22:24
              andrzej.sawa napisał:

> dupek - majtek.

Sawa - towarzysz ormowiec. Znamy takich i tę mentalnośc...
              • Gość: belfer Re: przeczytałem , wbrew sugestii... IP: *.lublin.mm.pl 19.11.12, 23:16
                Nie obrażaj,tajnos.a, ORMO-wcow!
                • Gość: aron Re: przeczytałem , wbrew sugestii... IP: *.paradowski.pl 20.11.12, 05:17
                  ja też współczuję tow. Barskiej, Bosmankowi i Doćkowi że tak się muszą tu męczyć z tymi wrednymi pisowcami, zamiast przenieść się na jakieś forum Russia Today czy coś w tym rodzaju. A może Putin im nie pozwala? Kto wie
                  • Gość: bosman myślę aaaaaaaaronku, że bardziej ty... IP: *.centertel.pl 20.11.12, 09:44
                    się tu męczysz niż ja czy Dociek. Tobie każą jako czynownikowi PiS, my robimy to z własnej, nieprzymuszonej woli. Ty wypisujesz to co ci każą, my to co myślimy. A Russia Today całkiem, całkiem...
                    • Gość: bosman ciebie aaaaaronku, różne sawy, ameby, filipki ... IP: *.centertel.pl 20.11.12, 09:48
                      traktuję jak muchy czy komary - zbyt uciążliwe nie są, krzywdy nie robią, wystarczy machnąć ręką i już was nie ma. Nie pomaga ręka - skuteczny aerozol lub packa. Owszem - czesto jesteście jak wesz łonowa ale i na to jest lekarstwo.
                  • Gość: marzof10 Re: przeczytałem , wbrew sugestii... IP: 212.182.31.* 20.11.12, 09:48
                    No to sobie ludziska pogadali, a na koniec jego świątobliwość aron puścił bąka
      • ferdek_bagietka Re: przeczytałem , wbrew sugestii... 22.11.12, 22:02
        to bleee jest kobietą ?! <wow>
        a w ogóle to wstyd mi, że taki arcyciekawy wątek widzę tydzień po fakcie...
        • Gość: bosman od dawna :-) nt. IP: *.centertel.pl 22.11.12, 22:25
      • Gość: antyidiota To ciekawe :) IP: *.lublin.mm.pl 02.01.13, 21:16
        Na c
        > hamski bełkot będę odpowiadał chamsko, idiotyzm będę tępił, kretyństwo będę o
        > bnażał za pomocą wszelkich dostępnych środków

Czyli generalnie będziesz musiał sam siebie tępić bo większych idiotyzmów, kretynizmów niż twe wynaturzenia nie ma na tum forum:).

> Chylę czapkę przed bezmiarem intelektu niejekiej bleeeeeeeeeee..... , zapatrzon
        > ej w siebie i w swój "rzeczowy, pragmatyczny

Hahaha, sam siebie wręcz opisujesz jamochłonku :)

Przypuszczam, że to "
        > zemerytowana" nauczycielka nie mogąca sobie darować braku możliwości wyżycia si
        > ę przez nauczanie, a właściwie pouczanie i strofowanie, więc przeniosła swoje z
        > apędy na forum.

Ja mam natomiast wrażenie, że ty jesteś zwykłym czerwonym aparatczykiem któremu w życiu jedynie włosy ze łba wyszły, zwykła zawistna niedojda co to w szkole łeb w kibel miała ciągle wsadzany:)

"przez grzeczność nie tykam tego zjawiska"

Grzeczność?:) Bądź choć odrobinę samokrytyczny i słowa "grzeczność" do swej postaci nie używaj :)

• Gość: bosman smaruj wrotki siurdaku... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 03.01.13, 19:44
          nie zapomnij obetrzeć gluta :-)
      • Gość: Gość Re: przeczytałem , wbrew sugestii... IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.13, 16:09
        Baba ? Opis bosmana, z ktorym całkowicie się zgadzam jak ulał pasuje do Pani o imieniu Grażyna, bleee.....
        • Gość: bosman a ty kim jesteś tzw. "gościu"? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 03.01.13, 19:52
          Nikim. I to cię najbardziej jebie fajfusie :-)miłego wieczoru
    • cool77 Mnie ciekawi czy bosman ma z wodą cos wspolnego? 27.11.12, 10:04
      Czy jest wilkiem morskim czy bardziej śródlądowym marynarzem słodkich wód , czy może wodę widzi tylko w wannie?
      • Gość: bosman w wannie nie widuję, kąpię się pod natryskiem... IP: *.centertel.pl 27.11.12, 14:04
        I cóż powoduje twe zainteresowanie? Czyżbyś pragnął "już za chwilę wypłynąć w długi rejs"?
        • Gość: mieszkaniec LU Re: w wannie nie widuję, kąpię się pod natryskiem IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.12, 23:10
          Bosmanie nadeszła pora zakończyć wszelkie waśnie, zacząć szanować ślących Ci dobre rady i słowa krytyki przeplatane otuchą i zachętą do nieskładania broni. Tego życzy Ci Twój spolegliwy mieszkaniec LU! Zdrowia i szczęścia w Nowym Roku!
          • empi Re: w wannie nie widuję, kąpię się pod natryskiem 31.12.12, 23:54
            :)
            pzdr.
          • nabucco1954-54 mieszkańcu LU - dzieki za przyjazne słowa :-) 01.01.13, 18:51
            będę się starał skorzystać z cennych uwag ale stare byki nie zmieniają nawyków i przyzwyczajeń. Moje reakcje na chamstwo i idiotyzm będą takie jak zawsze. A tu masz coś na rejs po 2013 roku.
            • Gość: mieszkaniec LU Re: mieszkańcu LU - dzieki za przyjazne słowa :-) IP: *.centertel.pl 02.01.13, 18:14
              My ochrzczeni tutaj, znamy przedwojenne powiedzenie, pokorne cielę dwie matki ssie, tym co tego nie wiedzą należą się połajanki, gruboskórnym połajania i tak trzymaj, dzięki za zrozumienie, zdrowia i wytrwałości w Nowym Roku.
              • Gość: bosman :-))))))))) IP: *.dynamic.lte.plus.pl 02.01.13, 18:45
                pozdrawiam. Masz rację - też życzę zdrowia (bo - jak mówią - w naszym wieku na rozum za późno ;-) )
              • tajnos.agentos Re: mieszkańcu LU - dzieki za przyjazne słowa :-) 02.01.13, 21:36
                Gość portalu: mieszkaniec LU napisał(a):

> My ochrzczeni tutaj, znamy przedwojenne powiedzenie, pokorne cielę dwie matki s
                > sie,

Dokładnie! Raz komuna a raz "polskie patryjoty" - wedle okoliczności, byle przypie...ć "im" i wyjść na swoje, jak za Gomułki!:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka