hubert.wolkowski 16.12.12, 13:49 do jakiego fryzjera (salonu fryzjerskiego) w centrum Lublina chodzicie? proszę o każde info oprócz salonu fryzjerskiego Pierre, bo tam już miałem okazję być i jest to zdecydowanie za drobi salon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: men ze śródmieścia Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.wsei.lublin.pl 18.12.12, 16:54 w hotelu Europa jest spa, a w tym spa jest salon fryzjerski, a w tym salonie fryzjerskim pani Agnieszka :) - polecam wszystkim panom - zapłaciłem 20zł za strzyzenie, a efekt i komfort jak we wspomnianym pierre lupin www.spahikari.pl/salon-fryzjerski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.13, 15:40 Też tam byłem. Potwierdzam opinię poprzednika. Tanio i komfortowo :) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elunia Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 12:48 nie polecam montowni fryzur, a przede wszystkim Tomka! jestem kobietą i chciałam coś zmienić w mojej fryzurze, którą noszę od lat(mam bardzo cienkie włosy i rzadkie) żaden fryzjer nie chciał podjąć się szokującej zmiany -on również. Mam jednak nową fryzurę : "wyciapany" kołtun z tyłu głowy a reszta długa i bez sensu. Nikomu nie polecę na pewno tego pana, który mianuje się STYLISTĄ! z czym nie ma wspólnego. Moja zwykła fryzjerka potrafi zdziałać cuda na głowie, choć nawet nie próbuje nazywać się stylistką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwaczka Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 14:28 Możesz mi podać namiary na tę panią? Mam taki sam problem jak Ty i jeszcze nie trafiłam na swojego fryzjera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.15, 22:00 zgadzam się w 100%. Ten "stylista" obcinał mnie 2 razy i za każdym razem nie mogłam dojść do porządku z włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.vtelecom.pl 08.02.13, 20:42 Witam ja osobiście mogę polecić P.Kasię tylko że teraz pracuje na Nałkowskich w m-studio bodajże ,młoda dziewczyna ale obcina i kolor wybrała mi super :):) polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.ip.netia.com.pl 25.02.13, 14:55 fryzjer p.Ania rewelacja włosy piękne ch Gala fabryczna polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.dynamic.mm.pl 26.03.13, 13:15 zgadzam się Byłam u w salonie u Ani niedawno na kolorze i strzyżeniu i jestem zadowolona jak nigdy włosy błyszczące super linia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika.m Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.dynamic.mm.pl 26.03.13, 13:12 Ja byłam w tym tygodniu u p. Ani w gali na strzyżeniu, i keratynie pielęgnującej ciecie wyszlo super, wlosy ukladaja sie bez problemu, z reka na sercu polecam. Nigdy nie miałam takich jedwabnych zdrowych włosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona [...] IP: *.centertel.pl 13.03.14, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 13.03.14, 12:48 W tym samym wątku pisz pod jednym nickiem. Wybierz czy jesteś ilona czy też megan :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek ja napiszę kogo nie polecam. IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 20:27 Byłem dzisiaj w BiancoNero w realu. Strzygł mnie właściciel. Był nieprofesjonalny, a wręcz chamski. Prosiłem o poprawkę, zanim jeszcze wstałem z fotela i zanim fryzura została ułożona, czyli w trakcie strzyżenia. Usłyszałem, że oznacza to kolejną opłatę za strzyżenie bo pan fryzjer już skończył, a jak mi się nie podoba to powinienem zapłacić jeszcze raz. Na koniec jeszcze chamska odpowiedź. Nie warto się denerwować i zdrowia tracić na takich "fachowców". Cena jak za strzyżenie w salonie (40zł), obsługa jak na taborecie na targu za 5zł. I jeszcze usłyszałem, że i tak dużo czasu mi poświęcił i przeze mnie klienta stracił bo za długo czekał, mimo że klient wstał i wyszedł dopiero w momencie jak usłyszał naszą rozmowę i odpowiedzi "fachowca". Jak mnie dziewczyna zobaczyła to stwierdziła, że prawie nie ma różnicy (skrócone są tylko boki). Za jakiś tydzień czeka mnie kolejna wizyta u fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ja napiszę kogo nie polecam. IP: *.centertel.pl 27.09.13, 14:47 Witam ja nie polecam salonu na krancowej obok lidla.poprostu poraszka bylam tam na zrobienie paznokci lakierem hybrydowym.wlascicielka zrobila mi i wyszlo jak bym miala miesieczny odrost i zacieki poprostu poraszka .jak zadzwonilam powiedziano mi ze wlascicielka zadzwoni i powie co dalej juz mija 5dzien i ani tel.poprostu tragedia .unikajcie tego salonu szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też.ania Re: ja napiszę kogo nie polecam. IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 19:41 Może dlatego tak źle wyszło, że większość kobiet robi manicure u kosmetyczki/manikiurzystki, a nie u fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr do polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 23:35 Ja osobiście obcinam się u Pani Kasi mogę dać na miary 792-053-754 młoda dziewczyna ,kreatywna ale obcina bardzo dobrze męskie strzyżenia .Nigdy nie wyszedłem niezadowolony bardzo profesjonalnie mile podchodzi do klienta. .Teraz P.Kasia pracuje na Węglinie w nowo otwartym salonie pretty woman .NAPRAWDE POLECAMMMMMMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca "Naprawde polecam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.15, 09:01 Ilekroc czytam to "naprawde polecam" zastanawiam sie po co mieszac w to prawde. Mozna cos polecic na zarty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan [...] IP: *.centertel.pl 13.03.14, 01:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.15, 09:57 Polecam nowo otwarty salon na ul. Chodźki 25 w Lublinie (z tyłu REAL-a) - Studio Anna Łączewska tel. 81 381 23 58. Jak ktoś poszukuje - warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarosniety Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.15, 11:52 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: fryzjer w centrum Lublina 07.02.15, 12:06 Właśnie, dlaczego go polecasz? Może inaczej. Kim jesteś, że powinniśmy tobie zaufać i oddać w w obce ręce swoją głowę? :) . Jak się nie wypowiesz to twój wpis jest zwykłym spamem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.15, 09:42 Sam korzystam z usług fryzjerskich w Studio Anna Łączewska "Pearls of Beauty". Jak nazwa wskazuje, można odnieść wrażenie, że jest nastawiony na obsługę płci pięknej, ale nie koniecznie, dla mężczyzn też jest to dobre miejsce. Jeśli o mnie chodzi, to raczej jestem (myślę) typowym facetem, może coś w stylu "starego kowboja", który z wyjątkiem wyjść okazjonalnych nie przywiązywał większej uwagi do tego typu rzeczy. Jednakże podejście tam, obsługa, rozmowa oraz moja obecna praca sprawiły, że ten pogląd zmieniłem. Polecam, bo było takie pytanie na wstępie, a nie jest on daleko od tradycyjnego centrum, zresztą Lublin rozrasta się, i dla niektórych pod pojęciem centrum może kryć się większy obszar. Jeśli ktoś nie chce, no cóż, niewolnictwa nie ma, każdy ma możliwość wyboru własnego, ale jak się nie spróbuje, to się nie przekona i nie dowie. Mam nadzieję że yczerpująco odpowiedziałem na wasze pytania. Pozdrawiam. I miłych, owocnych poszukiwań dla potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś
szars Re: fryzjer w centrum Lublina 12.03.15, 14:03 Niedawno robiłam Ombre w Salonie Pink Hair & Beauty Studio pierwszy raz, kiedy jestem tak naprawdę zadowolona (a miałam już robione ombre w różnych innych miejscach). Wyszło naprawdę bardzo naturalnie, tak jak chciałam. Mają dość fajne ceny (a dodatkowo często promocje na facebooku - ja korzystam). Na pewno jest to mój faworyt, jeśli chodzi o salony fryzjerskie w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
prefisso Opinia TVN 12.03.15, 17:27 szars napisał(a): >...jestem tak naprawdę zadowolona...Wyszło naprawdę bardzo naturalnie..." Cala prawda zala dobe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.15, 14:26 ...polecam gorąco!... już samo nazwisko fryzjera zapowiada doznania niezwykłe... nawet dla łysych... liczne atrakcje - zapewnione... ;)... bleee... www.zumi.pl/salon+fryzjerski+justyna+szopi%C5%84ska|.+fryzjer+strzy%C5%BCenie+Bydgoszcz+Boya-%C5%BCele%C5%84skiego+16,namapie.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamaa.melki Re: fryzjer w centrum Lublina 23.03.15, 14:14 Ja polecam Panią Jolę z Pink Studio na Choiny. Od dawna malowałam włosy w domu na ciemny brąz i kiedy zdecydowałam że pora na zmianę, kilku fryzjerów odmówiło mi dekoloryzacji lub nie gwarantowało efektu. Na forach czytałam historię innych dziewczyn, które po dekoloryzacji wychodziły z pomarańczą na głowie lub kompletnie spalonymi włosami. Do Pink trafiłam przez ich stronę Facebook. Ktoś ze znajomych udostępnił ich link. www.facebook.com/pinkstudio33, tak więc umówiłam się na darmową konsultację. Pani Jola zrobiła próbę na włosach, po czym określiła jakiego efektu mogę się spodziewać. Cała wizyta była niezwykle profesjonalna. Z salonu wyszłam z pięknymi blond włosami i zaleceniami pielęgnacji w domu. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sk Re: fryzjer w centrum Lublina 25.03.15, 20:21 Polecam Panią Anię Królikowską, która kiedyś była w Betz a teraz ma swój salon na ul. Kredowej-Fryzus. Świetnie strzyże i robi kolor. Potrafi doradzić i dobrać odpowiednią fryzurę.Pracuje na dobrych kosmetykach. A i ceny ma nieco niższe niż u poprzednika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.dynamic.mm.pl 10.04.15, 11:13 Polecam salon urody Profesja na Krasińskiego 15, pani Ewa robi cuda z włosami i daje dużo super porad!!!! I cena kusi ;-) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega zadowolona Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.net.media.pl 30.04.15, 07:42 Polecam Panią Anię Królikowską - salon Fryzus Lublin Kredowa 5. Wspaniałe podejście do Klienta, pełen profesjonalizm, nowatorskie techniki strzyżenia, naprawdę fryzjer godny polecenia. Byłam u Niej pierwszy raz po odczytaniu jednej z opinii w internecie, zdesperowana po ostatnich nieudanych wizytach fryzjerskich (nie każdy z atencją podchodzi do krótkich włosów - łatwo oszpecić) i byłam niewiarygodnie pozytywnie zaskoczona, że w końcu udało mi się wynaleźć takiego fryzjera - szukałam ponad rok czasu. Pani Ania to młoda dziewczyna z talentem i umiejętnościami. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: fryzjer w centrum Lublina 18.05.15, 11:52 Szykują nowy punkt usługowy przy ulicy Bocznej Lubomelskiej - w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.15, 23:19 Polecam również Panią Angelikę z IF STUDIO na Puławskiej ! Przemiła osoba, ciągle usmiechnięta i otwarta na rózne propozycje odnosnie wlosów. Nie ma problemu z doradzaniem fryzury czy tez koloru. Mi fryzurke i kolor dobrała doskonale, oprocz tego doradzila mi jeszcze odnosnie kolorów w jakie powinnam się ubierać oraz w jakich kolorach sie malowac . Na koniec wizyty dała mi pare cennych rad co do stylizacji i pielęgnacji w domu. Był czas kiedy zwątpiłam w dzisiejszych fryzjerów a znalezienie kompenentnego specjalisty od wlosów graniczylo dla mnie z cudem, az nagle kilezanka polecila mi P. Angelike !! ze szczerego serca polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: fryzjer w centrum Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.15, 20:30 Ja to ze swojej strony życzyłabym sobie oprócz dobrze wykonanej usługi aby fryzjerki nie wypytywały się mnie o życie co robiłam, gdzie byłam, nie mam potrzeby być bawiona rozmową u fryzjera. Wprost przeciwnie jestem umęczona koniecznością prowadzenia pogaduszek. Kilka razy byłam w pewnym małym zakładzie osiedlowym gdzie pani była niezadowolona że nie jazgocze jak inne klientki o swojej rodzinie, blizszej dalszej nie wypytuje o jej córcie i mame, o której bez przerwy mówiła. Widać było że ją to denerwuje, zlościła się. Mi natomiast ciężko było wytrzymać w tym babskim szumie jak przyszły znajome klientki i jedna przez drugą jazgotały pokazując zdjęcia pociotków. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia19_89 Re: fryzjer w centrum Lublina 16.02.16, 10:21 Witam.Gorąco polecam salon Fryzjersko-Kosmetyczny Oscar na Wileńskiej,zmieniony cały skład jest dziewczyna która jezdzi cały czas na szkolenia widać całkiem inna technike cięcia niż do tej pory co widzałam nie wystaja ani nie odstaja włosy umie doradzić dobrą fryzure.W najbliższym czasie jedzie na szkolenia do "Ostrego Ciecia" ceny nie są wygórowane na tak profesjonalne cięcie gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś