hrabiaski 20.01.13, 19:32 ciekawi mnie ,kto i ile za to zapłacił?! pewnie znowu podatnik! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawda8 Jak zima, to na kulig wokół Zalewu [ZOBACZ] 20.01.13, 20:56 skad ten sarkazm , FUNDACJA LCZ za to zapacila nie podatnicy, Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaski Re: Jak zima, to na kulig wokół Zalewu [ZOBACZ] 21.01.13, 15:39 prawda8 napisał(a): > skad ten sarkazm , FUNDACJA LCZ za to zapacila nie podatnicy, <tak?? a to ciekawe,skąd się wzięła ,kto ją założył,słowem czemu,a właściwie komu ona służy!Bo jak znam życie,to nic nie ma za darmo,i nic nie jest bezprzedmiotowe!Ta ,,fundacja" jeszcze będzie słono podatników kosztować! grochówka się im na pewno zwróci z nawiązką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda8 Re: Jak zima, to na kulig wokół Zalewu [ZOBACZ] IP: *.play-internet.pl 21.01.13, 15:54 najlepsza obroną jak widzę jest atak zupełnie pozbawiony sensu. Fundacja powołana jest przez osoby prywatne, które ją finansują, a służy jak widać wszystkim. Więcej wiary. Szkoda energii na ten jad i sarkazm lepiej spożytkować ją w lepszy sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaski Re: Jak zima, to na kulig wokół Zalewu [ZOBACZ] 21.01.13, 18:13 Gość portalu: prawda8 napisał(a): > najlepsza obroną jak widzę jest atak zupełnie pozbawiony sensu. Fundacja powoła > na jest przez osoby prywatne, które ją finansują, a służy jak widać wszystkim. > Więcej wiary. Szkoda energii na ten jad i sarkazm lepiej spożytkować ją w lepsz > y sposób :)<dlaczego atak? Czy każdy kto ma odmienne zdanie,i trzeźwo patrzy na świat,postrzegany jest jako agresor?Prywatna fundacja! I pewnie ci panowie tak z dobroci serca fundują tę grochówkę? zacytuję Fredrę ,,każdy swego patrzy wszędzie,ma drugiego za narzędzie!"a że nie każdy z siebie da zrobić narzędzie,to już inna sprawa! no i nie każdemu można zatkać gębę grochówką!fundacja, powołało ją kilku cwaniaków którzy mają zbudować przystań jachtową nad zalewem,ale okazało się że mają tylko szyld!i pewnie prezesa! Liczą że dostaną kasę z miasta!Kto jeszcze chce coś budować?! za pieniądze podatnika?! no i przy okazji ,,kręcić lody" dla siebie?! Proszę założyć fundację i do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Bo na budowę ośrodka żeglarskiego im brakuje IP: 89.167.0.* 20.01.13, 21:16 Tym sposobem usprawiedliwili brak środków na budowę ośrodka żeglarskiego i konieczność dofinansowania tego przedsięwzięcia z kasy miasta, naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Bo na budowę ośrodka żeglarskiego im brakuje IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.13, 23:25 ...oj, filipku!... kulig - fajna rzecz... spróbuj!... :)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Nie tylko to czynie regularnie i zawsze za swoje IP: 89.167.0.* 21.01.13, 16:49 Gość portalu: bleee... napisał(a): > ...oj, filipku!... kulig - fajna rzecz... spróbuj!... :)))... bleee... "Bleee..." ja nie o idei kuligu czy jakiej inszej rekreacji, bo popełniam lub popełniałem kiedyś takie przyjemności regularnie i za swoje, a nie cudze: "Fundacja Lubelskie Centrum Żeglarstwa ujęła ratusz wizją budowy nad Zalewem Zemborzyckim nowoczesnej przystani jachtowej, dzięki czemu radni zgodzili się na dzierżawę ośrodka Marina. Okazuje się, że Centrum nie ma pieniędzy i superośrodek najchętniej zbudowałoby za pieniądze miasta." Czyli de facto kulig rzeczony był za Twoje i moje pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman 6 postów... IP: *.centertel.pl 21.01.13, 16:09 4 rzygi. Miłe. Szkoda, że GW nie napisała wcześniej, że organizują. Może bym się wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: 6 postów... IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 17:30 ...pisali - żałuj... :)))... bleee... lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,13260720,Kulig_i_grochowka_nad_Zalewem__Funduje_Centrum_Zeglarstwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman przegapiłem... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 22.01.13, 17:57 nie żałuję, jadę w sobotę w Lasy Kozłowieckie :-) Odpowiedz Link Zgłoś