Dodaj do ulubionych

Ta baba wstydu nie ma !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:57
Czy ktoś wie kiedy B.Wróbel odejdzie z "Panoramy Lubelskiej"? Ta baba wstydu
nie ma ! Chyba musi mieć niezłe plecy, skoro przy swoim wieku i wyglądzie
pokazują Ją na wizji. Skoro ma taki ciąg do kamery to niech sobie poprowadzi
jakiś program typu "Między nami emerytami" o 5. rano, ale niech nie straszy
ludzi, którzy chcąc dowiedzieć się co słychać w regionie muszą patrzeć na to
szkaradztwo !!! A może czeka na medal dla weterana telewizji ? Jeśli tak, to
ja mogę się na takowy zrzucić, obym tylko nie musiała na Nią patrzeć ! Niech
lepiej zajmie się wnukami !!!
Zresztą i tak w tej "Panoramie" to tylko ten młody Kalicki(?) jest do
strawienia ! Ale Wróblowa to już totalne przegięcie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nike18 Re: Ta baba wstydu nie ma !!! IP: 212.182.32.* 19.07.04, 19:20
      Moim zdaniem to Marta Chałas/Hałas (nie wiem jak pisze sie jej nazwisko) ma
      jakieś plecy dziewczyna bo jako prezenterka jest tragiczna. Wiek pani Wróbel mi
      nie przeszkadza ale podobnie jej nie lubie. Całej Telewizji Lublin przydałaby
      sie jakas reforma uzdrawiająca :)
      • Gość: zorbi Re: Ta baba wstydu nie ma !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:11
        W sumie jeśli zastąpić Telewizję Lublin puszczaniem slajdów z podkładem lektora
        to chyba nie zauważylibyśmy różnicy. Zwróciliście uwagę na sposób kręcenia
        materiału w Panoramie? Jakby pokazywali kartki pocztowe. Pstryk ujęcie -
        stodoła, następny pstryk - obora, pstryk - chłop. Ruchu żadnego, dynamika
        ospałego żółwia, ciężar gatunkowy tematów równy wiadomościom o zbiorze
        karczochów w Mongolii. Właściwie nie program informacyjny, a kabaretowy. Jeśli
        chodzi o prezenterów no to Baryła i Kalicki trzymają poziom. O reszcie nie będę
        się wypowiadał.
      • Gość: aka Re: Ta baba wstydu nie ma !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:46
        Ja osobiśćie już od dawna nie oglądam tej chały w wykonaniu zasranego
        towarzystwa i wam to radzę.A co do abonamentu to nie płacę i jak narazie nikt
        nie może bez zgody prokuratora sprawdzić co posiadam w domu,ale najpierw
        wyrejestrujcie tv na poczcie bo będą przysyłać wam upomnienia.A Martunia fajna
        laska od paska dlatego...
    • Gość: anpel Re: Ta baba wstydu nie ma !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 01:02
      Tragiczny, skostniały poziom merytoryczny i warsztatowy Panoramy TVP Lublin, to:
      1) pokazywanie, najczęsciej, posiedzeń jakiegoś gremium ze znudzonymi uczest-
      nikami;drętwe to, nudne; nie wiadomo, czemu taka informacja ma służyć; nikogo
      - oprócz pokazywanych (najczęsciej władzy)te obrazki nie obchodzą;
      2) unikanie trudnych społecznie tematów (bezrobocie, bandytyzm, bieda);jest to
      typowe podlizywanie się aktualnej władzy ("nic złego się nie dzieje");
      3) popełnianie błędów (np. swego czasu podali informację, że słynny wiersz o
      chrząszczu w Szczebrzeszynie napisał ... Leśmian; mimo telefonicznej podpowiedzi
      że napisał to Brzechwa - w następnym wydaniu P. nic się nie zmieniło);
      4) słabi reporterzy, serwujący banalne komentarze na tle statycznych obrazków
      z relacjonowanego zdarzenia (niechlubnie "wyróżnia" się tu p. Gajewska, od
      dawna utrzymująca stały, beznadziejny poziom swojej roboty;
      5) wady wymowy (!) prezenterów i reporterów (nie wymieniam nazwisk, wszyscy
      wiedzą, bo słyszą);
      6) drugi "garnitur" (p. Leńczuk, p. Hałas) to "amatorki", nie wiadomo
      dlaczego "uhonorowane" możliwością pracy na wizji;
      Reasumując, zadam pytanie kierownictwu TVP Lublin (jako płacący abonament RTV):
      kiedy przewiduje się przewietrzenie tego towarzystwa wzajemnej adoracji,
      reprezentującego od dawna niski, niepoprawnie nieprofesjonalny poziom pracy?
      Kiedy "amatorzy" znikną z anteny TVP Lublin, przestając denerwować widzów
      skandalicznym poziomem, nieporadnością zawodową? Są w Lublinie ludzie, którzy
      na pewno robiliby to lepiej i ciekawiej (jeśli dać im szansę - vide p.
      Kalicki), ale "beton" trzyma się nieżle, pewnie dzięki koneksjom, znajomościom
      itp. - jak to w Lublinie!
      • Gość: zorbi Re: Ta baba wstydu nie ma !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 08:38
        Ania L. jest wporządku. A na Martę przynajmniej można popatrzeć. Reszta...
    • Gość: estetka Re: Ta baba wstydu nie ma !!! IP: *.lublin.mm.pl 21.07.04, 08:34
      Do tej listy ja bym dodała Grzegorza Michalca oraz Krzysztofa Czerwiekiego.Ich
      należy też zdjąć z wizji.
      A wogóle to cały lubelski oddział należy na nowo utworzyć.
      Nasz lubelski ośrodek jest chyba najgorszy w kraju.Jeszcze gorzej jak
      prowincjonalny.
      Nie jestem fanką TV Trwam,ale chyba ta stacja pomimo że tylko pokazuje numer
      konta i jak ustawić antenę,to jest chyba lepsza jak lubelska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka