Dodaj do ulubionych

Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczelni...

18.03.13, 12:37
Jakieś 2 lata temu zaprzestałem słuchania tej rozgłośni.
Niestety od czasu zmiany profilu muzycznego stacji na bliżej nieokreślony ze smutkiem pożegnałem się z RC.
Obserwuj wątek
    • dar10ko Prostactwo i chamstwo jest dla nich dowcipne 18.03.13, 14:23
      Taki poziom poczucia humoru i przy okazji chętka poniżenia i obdarcia z godności studenta/tów, dla którego/których tego typu poziom dowcipu i konwersacji to nie pierwszyzna. Zapewne prostactwo i chamstwo są na ulicach, jednak wielka szkoda, że również wśród redakcji studenckiego radia UMCS.
      • resistance_nr Re: Prostactwo i chamstwo jest dla nich dowcipne 18.03.13, 15:28
        Aspirują do podobieństwa na wzór Eski Rock.
      • Gość: ad Re: Prostactwo i chamstwo jest dla nich dowcipne IP: *.lublin.mm.pl 19.03.13, 07:55
        Też mi afera. Podsłuchajcie kiedyś dialogi w redakcji takiego miesięcznika Live to usłyszycie lepsze teksty nie na żarty.
        • Gość: fu mi Re: Prostactwo i chamstwo jest dla nich dowcipne IP: *.lublin.mm.pl 19.03.13, 08:15
          bywam w 'lajfie' (bo chyba o tę redakcję ci chodziło) dość często, ale jakichś specjalnie gorszących rozmów nie słyszałem. jedyne szkopuły to smród, jaki tam panuje (coś w stylu mioeszanki starej spermy i naftaliny - ale mogę byc przewrażliwiony), i obrzydliwa kobieta z bardzo szerokimi biodrami (jakaś redaktorka chyba)
          • Gość: Andrew Re: Prostactwo i chamstwo jest dla nich dowcipne IP: *.lublin.mm.pl 19.03.13, 09:43
            Ten Life czy Laif to jakaś dziwna sprawa - tam podobno nei płaca dziennikarzom - słyszałem to juz od partu osób . moze by się tym zainteresowały jakieś właściwe służby ? a co do dialogów - piekne one tam być mogą nie moga skoro jest takie a nie inne kierownictwo - ale az takie jak w centrumie to chyba nie
            • Gość: sas Re: Prostactwo i chamstwo jest dla nich dowcipne IP: *.lublin.mm.pl 19.03.13, 11:02
              dla mnie nie ma większego znaczenia o czym mówi sie i jakim językiem sie to robi w redakcji kjakiegoś ukltraniszowego pisemka pt. "Laiw". Ale skoro ten temat tu jest, to mogę wyznać że po obejrzeniu filmu o Marcinie Różyckim brzydzę się Grazyną Stankowską
    • tow.janwinnicki Radio Centrum to była "Reakcja Techniczna" 18.03.13, 14:39
      potem to już nie było radio heh
      • Gość: jw To typowe radio dla wyborców Peło i Palikmiota IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 16:03
        tak jak wojewódzki z PO chciał zgwałcić Ukrainkę w audycji, top model na TVN (popierajace PO) gdzie nakłaniali modelkę do rozbieranej sesji za co TVN dostał karę:

www.se.pl/rozrywka/plotki/kara-za-to-model-200-tys-zotych-kary-dla-tvn_268469.html
        Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji nałożyła na TVN karę w wysokości 200 tys. zł za pokazywany jesienią zeszłego roku program "Top Model. Zostań modelką".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12117347,200_tys__zl_kary_dla_TVN_za_Top_Model___Naruszono.html
        • Gość: bosman jw - ty zapewne masz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.13, 17:56
          maluśkiego fiutka i dlatego tak cierpisz biedaku :-)
          • Gość: Ant Re: jw - ty zapewne masz... IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 01:18
            Gość portalu: bosman napisał(a):

> maluśkiego fiutka i dlatego tak cierpisz biedaku :-)

jesteś jebnięty?
    • g_7 Re: Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczel 18.03.13, 16:18
      Coraz więcej tu muzyki, która kilka lat temu pojawiała się tylko jako "czas na kwas".
      • gern13 Re: Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczel 18.03.13, 16:35
        Ostatni bastion dobrego grania to audycje nadawane po dwudziestej. ..
        • g_7 Re: Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczel 18.03.13, 20:32
          Hellofolks jeszcze się broni
          • gern13 Re: Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczel 18.03.13, 23:02
            Ostatnio się zaniedbałem ale do niedawna co czwartek 20 przy odbiorniku :)
    • Gość: bosman radio - radiem... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.13, 16:31
      chamstwo - chamstwem a pedał pedałem. I co tu roztrząsać?
    • jotys jaka uczelnia, tacy studenci, radio, kultura 18.03.13, 16:53
      czyli cała wiocha.
      • Gość: czytelnik Re: jaka uczelnia, tacy studenci, radio, kultura IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 17:29
        Studenci są różni, wszyscy wiedzą, tylko trzeba im trochę patrzeć na rączki, w redakcji też. "żarty" niestety odzwierciedlają poziom człowieka. Tylko po co dowalać od razu całej uczelni? gazety, z gw na czele, szukają tylko taniej sensacji. smutne
        • Gość: ada Re: Lublin ESK 2016 IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 18.03.13, 18:08
          jeden z projektów na ESK powinniście puszczać w ogólnopolskim byłaby większa szansa na wygraną
    • Gość: dd Re: tak uczenilnia to i chyba nic nie dziwi... IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 18.03.13, 18:06
      Uniwersytet Matek Ciotek Sióstr... i reszty rodziny
    • graphen Wyrzucić "radiowców" z UMCS. 18.03.13, 20:12
      Rektor przede wszystkim powinien wyrzucić autorów nagrania nie tylko z radia, ale i z uczelni. Od studenta należy oczekiwać zachowania elementarnego poziomu kultury - szczególnie, gdy jej poziom i tak drastycznie się obniżył. Wulgarny, knajacki język był kiedyś praktycznie nieobecny w murach uczelni, teraz w epoce "cudu" III RP - masowego kształcenia wyższego - jest prawie codziennością.
      • Gość: to_ja Re: Wyrzucić "radiowców" z UMCS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 07:58
        Z KUL-u jak już, obaj redaktorzy są studentami KUL.
    • smalltownboy Re: Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczel 19.03.13, 01:18
      Dlaczego ten temat chłopcy akurat wybrali do montażu? Czyżby ukryte pragnienia?
    • kuwra1 Zaraz, zaraz...ale o so chozi ??? 19.03.13, 01:35
      No wulgarne, zgoda...tylko dziwi mnie niepomiernie nagłe moralne wzmożenie tej najbardziej ścierwowatej i padalcowatej gazetki...
      ...bo skoro promuje się takiego Palikota, który na całą Polską wygłasza tyrady o spermie na twarzy to czemu nagle tej gazetce przeszkadzają wulgaryzmy w jakimś uczelnianym radiowęzełku???
      Czyżby ostatnio rektor UMCS podpadł czymś pejsatym?
      Chodzi może o afront dla tego wieczne pobudzonego filozofa?
    • krawiec6661 Jacy nagle wszyscy kulturalni 19.03.13, 02:00
      Szkoda że sami Polacy klną jak szewce przy każdej okazji, w komentarzach w internecie także. Ale jak robi się nagonkę na kogoś kto w mediach pozwolił sobie na zbyt wiele to od razu wszyscy świętojebliwi, kulturka, ą i ę... Rzygać się chce.
      • fla Re: Jacy nagle wszyscy kulturalni 19.03.13, 12:07
        w tym przypadku bardziej niż przekleństwa rażą mnie żarty z gwałtu
        skąd w ogóle wzięły się te dzieciaki
    • dociek Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczelni... 19.03.13, 06:44
      Vivat wolność! My studenty Pany!
      Skoro wolno już pić... to i wolno więcej i więcej.
      Sam Rector Magnificus zezwolił nam rządzić i decydować!
    • madmaxs e tam skandal 19.03.13, 08:37
      mnie to rozśmieszyło :)
    • kainel.kemezrp wiecej tektury no i rektor Sasio zachęca 19.03.13, 09:10
      co tu się dziwić?
      inspiracja idzie z góry
      i Hołda też przecie to lansuje
      • Gość: bleee... Re: wiecej tektury no i rektor Sasio zachęca IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.13, 13:47
        ...amen... bleee...
    • smalltownboy Re: Skandal na UMCS. Obsceniczne nagranie z uczel 21.03.13, 20:38
      Co chcesz od Barachołki? Dzięki tej audycji to radio jest słuchane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka