dociek 08.04.13, 15:52 Ale o tym już było. Nabijacie sobie wierszówkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pbrus Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak IP: *.opera-mini.net 08.04.13, 17:41 Gdyby w Rzymie był nadal ten pedofilofil - jp2 to by polecieli. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek_bagietka Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak 08.04.13, 19:16 szczekałbyś już po rusku albo niemiecku, gdyby nie ten "pedofil" i jemu podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki ! IP: 173.233.200.* 08.04.13, 21:15 "szczekałbyś już po rusku albo niemiecku, gdyby nie ten "pedofil" i jemu podobni" A ja (glupi) myslalem, ze to Gorbaczow odpowiada za wiekszosc zmian jakie nastapily w Europie pod koniec ubieglego wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak 09.04.13, 21:03 Gość portalu: pbrus napisał(a): > Gdyby w Rzymie był nadal ten pedofilofil - jp2 to by polecieli. Spakowany tornister na jutro? Ucz się zamiast głupoty pisać i trollować jak idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak 08.04.13, 18:01 dociek napisał: > Ale o tym już było. Nabijacie sobie wierszówkę? Była by i "majówka", tylko pewnie firma nie dała darmowych biletów dla czarnych przewodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman aż dziw bierze... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 08.04.13, 22:11 że marszałki i "prezydęty" nie dofinansowali. A mówiłem - nie dawać kasy na książkę jakiegoś katabasa tylko wysłać swojaków do "RZyma"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Koscielna promocja IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 10:39 Też mi promocja - 900zł za przelot... Tanimi liniami można polecieć do Rzymu za ok. 200zł w obie strony. Drugie tyle hotel na trzy doby (przy założeniu, że w pokoju śpią dwie osoby). Do tego przejazdy, zwiedzanie, jedzenie w restauracjach, pamiątki i jeszcze zostanie. Byłem w styczniu i wyszło mnie taniej (nie licząc zakupów za 600 €). Jak widać Kościół nie jest najtańszym biurem podróży. Odpowiedz Link Zgłoś