Dodaj do ulubionych

Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrakło...

08.04.13, 15:52
Ale o tym już było. Nabijacie sobie wierszówkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: pbrus Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak IP: *.opera-mini.net 08.04.13, 17:41
      Gdyby w Rzymie był nadal ten pedofilofil - jp2 to by polecieli.
      • ferdek_bagietka Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak 08.04.13, 19:16
        szczekałbyś już po rusku albo niemiecku, gdyby nie ten "pedofil" i jemu podobni.
        • Gość: maxx Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki ! IP: 173.233.200.* 08.04.13, 21:15
          "szczekałbyś już po rusku albo niemiecku, gdyby nie ten "pedofil" i jemu podobni"

A ja (glupi) myslalem, ze to Gorbaczow odpowiada za wiekszosc zmian jakie nastapily w Europie pod koniec ubieglego wieku!
      • ortpol Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak 09.04.13, 21:03
        Gość portalu: pbrus napisał(a):

> Gdyby w Rzymie był nadal ten pedofilofil - jp2 to by polecieli.

Spakowany tornister na jutro? Ucz się zamiast głupoty pisać i trollować jak idiota.
    • zubelz Re: Airport. Nie będzie rzymskiej majówki. Zabrak 08.04.13, 18:01
      dociek napisał:

> Ale o tym już było. Nabijacie sobie wierszówkę?
      Była by i "majówka", tylko pewnie firma nie dała darmowych biletów dla czarnych przewodników
      • Gość: bosman aż dziw bierze... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 08.04.13, 22:11
        że marszałki i "prezydęty" nie dofinansowali. A mówiłem - nie dawać kasy na książkę jakiegoś katabasa tylko wysłać swojaków do "RZyma"!
      • Gość: Greg Koscielna promocja IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 10:39
        Też mi promocja - 900zł za przelot...
        Tanimi liniami można polecieć do Rzymu za ok. 200zł w obie strony. Drugie tyle hotel na trzy doby (przy założeniu, że w pokoju śpią dwie osoby). Do tego przejazdy, zwiedzanie, jedzenie w restauracjach, pamiątki i jeszcze zostanie.
        Byłem w styczniu i wyszło mnie taniej (nie licząc zakupów za 600 €).
        Jak widać Kościół nie jest najtańszym biurem podróży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka