mloda_komunistka 08.04.13, 17:07 Prawdziwi komuniści uważajcie na tego osobnika który mieni się towarzyszem Leniakiem To narodowy socjalista, parteigenosse Leniak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxxx Re: tow. Leniak IP: 173.233.200.* 08.04.13, 17:09 I tak chyba wszyscy (na forum GW) wiedza, ze to faszysta i zwolennik ONR-u! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: tow. Leniak 08.04.13, 17:56 Dokarmia bociany, to pewnie i ekolog. Taki jeden "ekolog" mówi że nie powinno się dokarmiać bocianów bo to "normalne" że zdychają z głodu i kto tu jest faszystą?. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: tow. Leniak 08.04.13, 19:27 a może o to chodzi?... z tym dokarmianie ptaszków itp. to trochę nie tak, nauczą się a potem same nie chcą sobie radzić. To tak jak z pomocą dla niektórych naszych współobywateli, bardzo często bez głowy udzielona szkodzi tylko, patologizuje wręcz całe rodziny. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: tow. Leniak 08.04.13, 19:54 empi napisał: > a moż > e o to chodzi?... > z tym dokarmianie ptaszków itp. to trochę nie tak, nauczą się a potem same nie > chcą sobie radzić. To tak jak z pomocą dla niektórych naszych współobywateli, b > ardzo często bez głowy udzielona szkodzi tylko, patologizuje wręcz całe rodziny > . > pzdr. > Zabrać zasiłki, zlikwidować szpitale i całą służbę zdrowia oraz prokuraturę i policję. Wyeliminować bezrobotnych, kaleki i chorych. Czyli selekcja naturalna??? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: tow. Leniak 08.04.13, 20:01 >Zabrać zasiłki, zlikwidować szpitale i całą służbę zdrowia oraz prokuraturę i policję. >Wyeliminować bezrobotnych, kaleki i chorych. Czyli selekcja naturalna??? wszystko należy robić z głową :). Selekcja naturalna wśród zwierząt, jak dotąd, wydaje się najlepszą zasadą. Jak napisałem wcześniej, trzeba mądrze pomagać, wtedy taka pomoc jest skuteczna. pzdr. PS. Czy popierasz żebractwo na ulicach i swój ewentualny datek uważasz za mądrą pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: tow. Leniak 08.04.13, 20:33 Mądrze pomagać?. To podnieść kwotę kradzieży?, gdzie jedno jest wykroczeniem ( do tysiąca) Tak aby biednemu można było ukraść całą emeryturę ? a bogatemu powyżej tysiąca?. "Selekcja naturalna"?. To w obecnych czasach działa i to skutecznie. Ile osób siedzi w więzieniach za to że jechał rowerem wiejską drogą po piwie i nie stać go było na zapłacenie kary orzeczonej przez sąd a ilu tak zwanych "byznesmenów" i innej klasy próżniaczej, po pijanemu spowodowało wypadek, gdzie zginą człowiek???. "Elyty" okradają ludzi i jakoś nikomu nie śpieszy się z procesem (do czasu przedawnienia lub stanu zdrowia malwersanta i złodzieja)???. Chyba trzeba zlikwidować ludzi mało zarabiających a o bezrobotnych, oszukanych przez pracodawcę złodzieja to na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: tow. Leniak 08.04.13, 20:47 zubelz napisał: > Taki jeden "ekolog" mówi że nie powinno s > ię dokarmiać bocianów bo to "normalne" że zdychają z głodu i kto tu jest faszy > stą?. Maltuzjanistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow.Adolf Re: tow. Leniak IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.13, 20:43 chachacha!towarzysz Leniak członkiem Rady Naczelnej PPS!!!zawsze wiedziałem że to maskująca się lewakoekologiczna sprzedajna dziewka(raczej-DZIEWEK) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp ;-) dzięki za komplementa 10.04.13, 13:45 cóż tradycje narodowo-socjalistyczne się oczywiście ma i to nie byle jakie link Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp tekturowi komuniści to woda po kisielu 10.04.13, 14:19 i do tego jeszcze taka raczej mętna woda ale forumki głupie nie są chyba i tradycje polskiego socjalizmu znać powinny cóż i Dmowski u nas terminował i Balicki ba można by rzec nawet że cała polska polityka za ojca ma Limanowskiego oczywiście polska oznacza niekomunistyczna ;-) link ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzierżymir Mordoja Re: tekturowi komuniści to woda po kisielu IP: *.opera-mini.net 10.04.13, 14:28 Ty taki leninowatyś z wyglądu,winieneś waść Leniniakiem się ogłosić:) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: tekturowi komuniści to woda po kisielu 10.04.13, 15:35 Smutne,ze brak wam tematów,teraz rzadko zaglądam na to forum.Strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ;-) dzięki za komplementa IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 20:59 ...celem jest w dalszym ciągu "pokojowa ewolucja ku socjalizmowi"???... możesz mi wytłumaczyć, co to jest wg ciebie socjalizm, ku któremu chcesz podążać?... bo ja mam nadzieję, że "to se nevratii"... mam się bać?... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp niepodległość i socjalizm 10.04.13, 21:38 cele się nie zmieniły ;-) ... pisał o tym Limanowski do spółki z Landem pisał o tym Niedziałkowski wreszcie pisał i mówił o tym Ciołkosz ... dość często w popkulturowej ignorancji utożsamia się socjalizm z marksizmem to jest oczywiście efekt komunistycznych zaszłości i kultywatorów tej zaszłości - zwanych lemingami (idzie o te czołowe lemingi) a np tali Ferdynad Wolfssohn znany jako Lasalle (a właściwie to Lassal czyli jakby Wodzisławski ;-) przecie socjaslista i to nawet bardziej niż prymitywnie antropocentryczny syn rabina czy jego słoweński pogrobowiec i znany lanser Żiżek mniejsza zresztą... ... miałeś podstawy by bać się Limanowskiego, Arciszewskiego czy Ciołkosza? jeśli nie to i dziś nie masz się powodu bać a jeśli po nocach ci się śnili jako koszmary to cóż komuchu... - drżyj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: niepodległość i socjalizm IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 22:10 ...wiesz dobrze, że nie chodzi o żonglerkę nazwiskami... historycznymi... chodzi o to, co ty - dzisiaj - rozumiesz przez socjalizm, do którego dążysz... tu i teraz... bez inwektyw, a konkretnie... wydaje mi się, że niewiele masz do powiedzenia, poza sugestiami na temat nienajlepszego stanu umysłu tych, którzy cię pytają... raczej obrażasz się na rzeczywistość, niż próbujesz ją zmienić... no to - i koniec rozmowy... miłych snów... :///... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel Re: niepodległość i socjalizm IP: *.opera-mini.net 10.04.13, 23:46 zwieść cię może ciągnący ulicami tłum, wódka w parku wypita albo zachód słońca :-) ... cóż myślę że możesz się zastanowić nad tym czym była niepodległość dla tych co jej nie znali a o nią walczyli :-) tym samym dla mnie dziś jest ów socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś