q_q_q 04.12.03, 15:11 Zaorać, ach zaorać to SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: Radio Blue FM wygrywa w NSA IP: *.cern.ch 04.12.03, 15:27 Ja jestem wielkim zwolennikiem komunizmu warstwowego - warstwa komunistow-warstwa piachu, warstwa komunistow-warstwa piachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milker Re: Radio Blue FM wygrywa w NSA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 15:51 Gość portalu: mk napisał(a): > Ja jestem wielkim zwolennikiem komunizmu warstwowego - warstwa > komunistow-warstwa piachu, warstwa komunistow-warstwa piachu... heh, dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Radio Blue FM wygrywa w NSA 04.12.03, 15:28 uhh, ale RMF się boi Eski, hihihi (najbardziej mi się podobają artykuły na Interii - lecą całkowicie po Esce..... Tyczyński ma nieżle pomieszane w głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogus17 Re: Radio Blue FM wygrywa w NSA 04.12.03, 15:40 radio BLUE FM powinno dalej istniec a nie jakies eska z warszawy.. a koles ktory jest odpowiedzialny za to ze nie ma radia powinien zostac surowo ukarany (sam bym sie tym zajal) teraz region rulezzzzzzz a eska powinna zejsc z eteru jak BLUE FM!! PAMIETAJCIE 97.7 TO ZAWSZE BEDZIE BLUE FM!!!!! pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Radio Blue FM wygrywa w NSA 04.12.03, 16:09 weź prysznic albo idź się leczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzadkoKlnącyAle Brawo RMF , brawo Gródek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:52 Niech te skorumpowane qurvy teraz płacą z własnej kieszeni. Niestety zapłaci podatnik Odpowiedz Link Zgłoś