Dodaj do ulubionych

Gra miejska w Lublinie

10.05.13, 10:38
Może ktoś tu mi pomoże!! Dziś dostałem ulotkę, na której była informacja o akcji w Lublinie. Jakieś biuro podróży rozdaje kasę na wakacje! Czy ktoś coś wie na ten temat?
Co to za akcja? Pewnie jakaś gra miejska! Tego jeszcze nie było w Lublinie i chciałbym dołączyć do tej akcji!
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Ja nic nie wiem 10.05.13, 16:20
      i mam to w dupie. Wszystkie ulotki i w ogóle całą reklamową korespondencję pakuję i wywożę na wieś na podpałkę nie czytając tego śmiecia a śmieciarzy roznoszących ten syf po całym mieście przeganiam na cztery wiatry. Tobie też tego życzę.
    • Gość: Tośka Re: Gra miejska w Lublinie IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 12:40
      Ja też dostałam wczoraj taką ulotkę. Był QR kod który przekierował na FB... www.facebook.com/events/575443992496343/
      Jak Cię to interesuje to zobacz :)
      • Gość: Monia Re: Gra miejska w Lublinie IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 10:14
        Zobaczyłam, że akcja rozgrywa się 25 i 26 maja. Ale jeszcze nic nie wiem na ten temat. Ciekawe czy chcą rozdać kasę, czy coś innego w tej kwocie. Niby piszę, że rozdają kasę na wakacje to może jakieś bony na bilety lotnicze albo coś takiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka