Dodaj do ulubionych

jak Wam się podoba ...

15.06.13, 20:58
to gó... prawem kaduka używające nazwy "Festiwal Piosenki Polskiej w Opolu"? Czy ktoś z Was zapamiętał chociaż jedną piosenkę z tego......... brakuje mi określenia. Teraz własnie jakaś dresiara wyje ouuuuołaaaaaa ouuuuuuuołaaaaa, w przerwach wrzuca nie "zapomnij mnie". Badziewie :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: opolanin [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 15.06.13, 21:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: bosman :-))))))))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.13, 21:44
        "koneser"?
        • spitek3 Re: :-))))))))) 15.06.13, 21:46
          Opole zdechło razem z komuną.
      • rilian Re: jak Wam się podoba ... 15.06.13, 21:45
        a co to ppie?

bosmanie, przepraszam za "opolanina" - my tutaj nad odrą mamy podobne do Twych odczucia: ocena wartości tego czegoś, co odbywa się w amfiteatrze jest trudna, przez wzgląd na znikomą obecność wartości. w sumie plusem jest to, na co niektórzy zgrzytają zębami, że generalnie festiwal jest dla warszawki, która wykupiła bilety masowo i teraz macha rączkami wpatrzona w kolejne maski.

legendy umierają, miasto me nowe nie za bardzo ma cokolwiek innego, dzięki czemu mogłoby pozostać w świadomości rodaków. trzeba ciągnąć to hasło, bo bez niego opole zrówna się z radomiem - czarną dziurą polskich skojarzeń.
        • qqbek Czarnowidztwo. 15.06.13, 21:48
          Opole to Opole.
          A że festiwal macie do luftu, to już w głównej mierze zasługa organizatora i poziomu polskiej sceny muzycznej.
          • rilian Re: Czarnowidztwo. 15.06.13, 21:56
            opole to opole. ładne. mianem eksperymentu, po znajomości, poproszę kilka skojarzeń, ale bez googli. (bez żadnej złośliwości ukrytej)
            • qqbek Re: Czarnowidztwo. 15.06.13, 22:08
              rilian napisał:

> opole to opole. ładne. mianem eksperymentu, po znajomości, poproszę kilka skoja
              > rzeń, ale bez googli. (bez żadnej złośliwości ukrytej)
              >

1. Mniejszość niemiecka.
              2. Najmniejsze miasto wojewódzkie (co do którego złośliwie twierdzono, że to z powodu punku 1 otrzymało ten tytuł).
              3. Wieża piastowska.
              4. Fabryka dań gotowych dla dzieci.
        • Gość: bosman na szczęście rilianie poratowałem nieco "ducha"... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.13, 13:44
          niedzielnym koncertem.
    • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.13, 21:55
      ...nie narzekaj... możesz w każdej chwili wyłączyć telewizor... albo zmienić kanał... ja mam za oknem festiwal kiszenia kapusty w kinie perła zwanym... nie da się wyłączyć wykrzykujących wulgarnych (...by nie rzec - ordynarnych...) dźwięków, które ktoś nazywa muzyką... łubu-dubu... łubu-dubu... ratunku... i pijane hordy wyjące do wtóru za oknem... :///... bleee...
      • Gość: Ja lubię Opole Re: ...do wykasowania... IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 13:58
        ba tam w urzędzie mają paternoster czyli taką śmieszną windę.
      • Gość: bosman i takoż uczyniłem.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.13, 13:42
        bleeee....... :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka