Gość: przerembel IP: *.tktelekom.pl 15.06.13, 23:36 Witam, poszukuje dobrego Lekarza z Lublina który zna się na leczeniu trądziku, jeśli mieliście jakieś doświadczenia piszcie, z góry dziękuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Trądzik dermatolog IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 11:22 owszem, znamy się na lekarzach leczących trądzik:) Polecam panią Pawluczuk z poradni (lub tez przychodni, nie wiem jak się to nazywa) przy ul. Hipotecznej. Leczą u niej trądzik dzieci personelu medycznego, więc chyba lepszej reklamy nie trzeba. Mojemu dziecku też pomagają leki zapisywane przez panią doktor, choć biją po kieszeni okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przerembel Re: Trądzik dermatolog 16.06.13, 12:50 A czy długo trzeba czekać na wizytę z tą Panią, ponieważ mam zmiany skórne i zależy mi na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trądzik dermatolog IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 12:20 radzę pójść do poradni osobiście, wytłumaczyc w rejestracji z jakiego powodu zależy na szybkiej wizycie i grzecznie poprosić o wczesny termin. Panie w rejestracji są bardzo miłe i w miarę możliwości pomagają pacjentom. Tak robi zawsze moje dziecko, ktore wpada co jakis czas do Lbn i prosi o szybki termin wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś