Dodaj do ulubionych

Kobieta oskarża: zostałam zgwałcona przez polic...

19.06.13, 18:07
Czy ten kraj będzie kiedyś POLSKĄ, czy na wieki: policjant- bandyta, sędzia-bandyta, prokurator- bandyta, urzędnik- bandyta będą stanowic tu prawo ???
Każdy urzędnik robi co chce, odpowiedzialności żadnej. Kiedy następne samospalenie w niejakiej stolcy ( to od stolca ). Przecież w tym kraju żyć już całkowicie nie można...
Obserwuj wątek
    • mieszkaniec_swiatow O autostopowiczce szmacie. 19.06.13, 20:04
      Kiedyś miałem okazję jechać autostopem z Radomia do Lublina z kierowcą ciężarówki "Biedronka" - opowiadał mi, że nigdy nie bierze dziewczyn stopem, bo kiedyś wziął jedną i usiłowała mu wmawiać, że próbował ją zgwałcić - od razu zabrał ją na policję a ta się nią w odpowiedni sposób zajęła.
      Pamiętaj: nigdy nie bierz samotnych dziewczyn stopem, bo to podejrzane.
      • mirrorsun Re: O autostopowiczce szmacie. 19.06.13, 20:22
        no, dobre... uwierzę, jeśli podasz mi nr sprawy. bo, jak dotychczas, to policjanci bandyci nie używali przecież kobiet. to one same... tylko kiedyś aż Palikota trzeba było, żeby policyjne bydle stanęło przed sądem. bo to one winne były... a, że teraz jakiś pies-komendant przeszedł na emeryturkę, a psica, którą używał ( a fe !!!) ma dyscyplinarkę, to też można wytłumaczyć- bo to szmata była. no i z ostatnich newsów- jakiś dzielny policjant na pomorzu używał małoletnią dziewczynę. i co to też szmata była ??? no, to o.k. zmieniam nick na " polska szmata", bo jakoś tak to wszystko widzę i odbieram...

• bylypisior Re: O autostopowiczce szmacie. 20.06.13, 09:13
          mirrorsun napisał:

> no, dobre... uwierzę, jeśli podasz mi nr sprawy. bo, jak dotychczas, to policja
          > nci bandyci nie używali przecież kobiet. to one same... tylko kiedyś aż Palikot
          > a trzeba było, żeby policyjne bydle stanęło przed sądem. bo to one winne były..

GWno nie Palikota. Palikot wylazł zrobić sobie szoł z wibratorem i pistoletem, jak ci dwaj policyjni gwałciciele zostali SKAZANI.
          A potem tacy durnie głosują na największego przekręta i oszołoma politycznego...
          • empi Re: O autostopowiczce szmacie. 20.06.13, 09:17
            >GWno nie Palikota. Palikot wylazł zrobić sobie szoł z wibratorem i pistoletem,
            > jak ci dwaj policyjni gwałciciele zostali SKAZANI.
            Policjant skazany za gwałt. Palikot triumfuje
            nie spiesz się z podawaniem swoich faktów za pewnik :)
            pzdr.
          • mirrorsun Re: O autostopowiczce szmacie. 20.06.13, 09:26
            Palikota można oskarżać o wszysto, ale to dzięki jego show z wibratorem uświadomił społeczeństwu co się dzieje np. w policji. wcześniejsze kontrole nie wykazywały tam nieprawidłowości. to że skazano w tym przypadku policjantów- gwałcicieli to zasługa tylko Palikota. i, oczywiście jest kontrowersyjny, ale, skoro nie można inaczej, bo niby jak ???
            ja osobiście do politycznego gówn... się nie mieszam, ale szacun dla Palikota mam. na wybory nie chodzę, ale gdybym musiał wybierać pomiędzy Palikotem, a jakimś PiS- dzielcem, wybieram pierwszego.
      • tajnos.agentos Re: O autostopowiczce szmacie. 19.06.13, 20:46
        A ja zawsze zabieram autostopowiczki, facetów rzadko. :P
        • mirrorsun Re: O autostopowiczce szmacie. 19.06.13, 21:07
          a ja juz teraz nawet policjanta machającego lizakiem nie podwiaze. koniec z zatrzymywaniem się. bo to i on winien i ona winna, a przed sadem to i tak sam będę :)))
          • Gość: Bleee A taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 22:58
            Tak samo też powinni cię traktować taksówki, nie? Bo ileż to było napadów na taksówkarzów?
            • mirrorsun Re: A taksówki 20.06.13, 00:41
              Gość portalu: Bleee napisał(a):

> Tak samo też powinni cię traktować taksówki, nie? Bo ileż to było napadów na ta
              > ksówkarzów?
              bleee, zawsze miałem do Ciebie szacun, ale, to , co napisałeś to już bleeeeeeeeeee do n.
              ja bym chciał normalność. nic więcej.
        • Gość: antypanstwowy Re: O autostopowiczce szmacie. IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 21:10
          A tam gwałt. Taki sam wyrok jak za 'trawkę', a przynajmniej od gwałtu biorą się dzieci a od 'trwaki' nie. Przecież większośc polskiego społeczeństwa oceniając jego empatię, uczciwośc czy inteligencję gdyby nie gwałt ojca/ojców na matce to nie przyszłoby na ten piękny świat w tym wspaniałym wolnym i 'demokratycznym' kolonialnym państewku....
        • Gość: mieszkaniec_swiato No to powodzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 22:57
          Albo prowokujesz. Bo tak w ogóle kobieta samotnie łapiąca stopa to tak w ogóle coś niesłychanie rzadkiego.
          • mirrorsun Re: No to powodzenia! 20.06.13, 00:35
            Gość portalu: mieszkaniec_swiato napisał(a):

> Albo prowokujesz. Bo tak w ogóle kobieta samotnie łapiąca stopa to tak w ogóle
            > coś niesłychanie rzadkiego.
            ale, pójdż w pole, uprawiać rzodkeiwkę, albo- biały, czarny, kobieta, mężczyzna nie ważne. skoro i i tak na rzeż.
            a słowo " rzadkie "klasyfikujesz do kobiet, wyrazy współczucia.
          • qqbek Powodzenia... 20.06.13, 00:55
            Gość portalu: mieszkaniec_swiato napisał(a):

> Albo prowokujesz. Bo tak w ogóle kobieta samotnie łapiąca stopa to tak w ogóle
            > coś niesłychanie rzadkiego.

Ze trzy lata temu podrzucałem niepełnosprawną (umysłowo, w stopniu średnim - z tego co udało mi się ocenić) dziewuchę (na oko tak 18-20 lat) z Turobina do Szczebrzeszyna.
            Nie bała się zamachać na "stopa", a stała sama, nie bałem się wziąć (chociaż zapewne zaraz poleciała na komendę, zgłosić gwałt).
            Jak się tak świata i ludzi boisz, weź ty lepiej siedź w piwnicy i oczekuj końca świata.
            Będzie lepiej dla ciebie i wszystkich wokół.

Samotne kobity biorę dość często (choć czasami, z niezrozumiałych dla mnie względów, ktoś kto wygląda na samotną kobitę jest w męskim, lepiej lub gorzej schowanym, towarzystwie).
            Ale w w/w wypadku to właśnie kobieta łapie stopa.
            Biorę stopowiczów ilekroć mogę.
            Jeden wyjątek czynię dla panów w średnim wieku z reklamówkami w dłoni - tych nie biorę nigdy.
            A wiozłem już nastolatków i stare babcie/dziadków.
            Uważam, że spłacam (choć teraz już chyba z nawiązką) kredyt z czasów studenckich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka