malpiarnia 24.07.13, 18:48 tak mnie kusi, tak mnie kusi , zeby forumowicze sie spikneli na jakies fajne wspolne spotkanie bede przed czasem wampir, dociek, bosman - co Wy na to? pozdrawiam dlugo nie pisalem , ale kazdy ma jakies VATY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Re: a witam, a witam 24.07.13, 18:50 malpiarnia napisał: > dlugo nie pisalem , ale kazdy ma jakies VATY Sratytaty pierdaty... Wybory idą? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a witam, a witam 24.07.13, 18:53 Pogoda barowa, pomysł dobry. Cześć Małpa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: a witam, a witam 24.07.13, 18:55 Jak się ma za dużo pieniędzy i wolnego czasu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a witam, a witam 24.07.13, 19:04 Oj, już nie bądź taki centuś ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: a witam, a witam 24.07.13, 19:05 eeeeee tam, postawie ci oszczedzalem w Meksyku tajnosie, a powiedziec ci gdzie ja mam wybory? tam skad smrod odchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: a witam, a witam 24.07.13, 19:54 malpiarnia napisał: > eeeeee tam, postawie ci > oszczedzalem w Meksyku Niema potrzeby, dam sobie radę, ja nie oszczędzam. :) > tajnosie, a powiedziec ci gdzie ja mam wybory? tam skad smrod odchodzi A wuj mnie to obchodzi, to twój problem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel Re: a witam, a witam IP: *.opera-mini.net 24.07.13, 19:29 wszelki duch pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: wchodzę! 24.07.13, 21:57 Gość portalu: bosman napisał(a): > gdzie i kiedy? Nie licz na to, chyba znów idą wybory... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman każda okazja jest dobra... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 22:02 żeby wódeczki zassać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: każda okazja jest dobra... 24.07.13, 22:03 Jeśli chodzi o te sprawy, to ja też jestem za - nigdy przeciw. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no to... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.13, 22:19 w czym problem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: no to... 25.07.13, 22:09 W niczym. Każda okazja jest dobra, na pohybel politrukom, ankieterom, pismakom oraz innym lobbystom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Czuje się pominięty. 24.07.13, 22:25 Cześć maupa, rzeczywiście dawno nie pisałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a co z empim? nt. 25.07.13, 22:41 No właśnie. Może na wywczasach???. (należą mu się od nas). Ale gdzie się spotkać?. "Bosman" chciał by mazury, ja Bieszczady i Solinę.Prawdopodobnie "Wampirek "chciał by Przemyśl lub okolice. I co? Kłopot!!! Małpa. Wskaż lokalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: a co z empim? nt. 26.07.13, 07:27 hm.... bosmanie, pojawiłbym się i jak to w wesołym towarzystwie, rozluźniony nieobyczajnie poswawoliłbym trochę. No i co potem? Jak tu za podobne wybryki na forum np. Ciebie skarcić? Swoim dowodem pamięci wzruszyłeś mnie :), a ja tak Ci dokuczam! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zawsze potrafiłem oddzielić IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.13, 10:46 obowiazki "zawodowe" od towarzyskich. Znam też "proporcjum mociumpanie". Kto wie - może na "żywca miałbyś na mnie zbawienny wpływ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: zawsze potrafiłem oddzielić 27.07.13, 12:28 >Kto wie - może na "żywca miałbyś na mnie zbawienny wpływ ;-) i tak niektórzy twierdzą, że nawet tu na forum mamy na siebie jakiś wpływ :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: a witam, a witam 25.07.13, 21:26 Nie miałbym nic "naprzeciwko", tyle że jestem ostatnio cienkopijący..., a poza tym to naruszenie tzw. inkoguto..., choć w takiej kompanii - nie zawadza. A był taki czas, że zasiedziali forumowicze w sporym gronie prawie systematycznie się spotykali, ale było to towarzystwo "niemal intelektualne" ;-))) , w miarę stałe i wytrwałe... Teraz, jedynie dinozaury pozostały... ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a witam, a witam 25.07.13, 22:47 dociek napisał: > Nie miałbym nic "naprzeciwko", tyle że jestem ostatnio cienkopijący..., Doćku. T o że nie możesz,. to nie znaczy że "wszyscy" nie mogą. Ja bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a witam, a witam 25.07.13, 22:56 zubelz napisał: > dociek napisał: > > > Nie miałbym nic "naprzeciwko", tyle że jestem ostatnio cienkopijący..., > Doćku. T o że nie możesz,. to nie znaczy że "wszyscy" nie mogą. Ja bardzo chętn > ie. Czasem naśmiewałem się z Malpy ale czasem za ukąśliwy komentarz go przepraszałem ( W żartobliwym tonie) miał rację. tylko mi go brak jak Arona i Ursusa Małpa jest inny i to jest właśnie Małpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman he he he... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.13, 22:57 jak Dociek nie może pić nie musi, byle "wszedł do ściepy";-) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: he he he... 25.07.13, 23:41 Gość portalu: bosman napisał(a): > jak Dociek nie może pić nie musi, byle "wszedł do ściepy";-) To i prawda. Cygan dla "towarzystwa" dał się powiesić. Doćku nie bądź (jak to młodzież mówi?)****. Bądź z nami. Na dobre i złe (załapiemy się na kasę za reklamę tego "filmu") Odpowiedz Link Zgłoś
psotnik.kolatek No proszę, proszę... 27.07.13, 10:37 I któż to się objawił? Fanfar nie słyszę ;(P. Witaj hm z pier... Oj, tzn z ` Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: a witam, a witam 27.07.13, 12:26 witaj, przemów choć jednym słowem więcej :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: a witam, a witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 12:35 1. sprawdze prognoze pogody z gory zakladajac mozliwosc pomylki 2.temin: najlepiej ustalic date np. do 15 sierpnia, niech forumowicze zadecyduja 3. lokalizacja : absolutnie Lublin 4. wszyscy forumowicze maja byc zaproszeni a takze znajomi, przyjaciele forumowiczow 5. empi - ualtwiam ci ewentualny lek zawodowy - zmieniamy imienia , plci nie radze 6. miejsce spotkania - zrobmy konkurs , tak aby wybrac najlepsze miejsce 7. zaprosmy lubelskich aktorow, muzykow, dziennikarzy, poetow, znajomych , przyjaciol 8. wprowadzmy dyscypline! niech nikt nie dokucza drugiemu, niech nie karci, akceptujmy innych z mysla , ze jestesmy jacy jestesmy 9. jakas gitara sie chyba znajdzie , no i gitarzysta pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman małpo - Twój geniusz jest godzien uczczenia... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.13, 13:12 ale pozwól, że podrzucę Ci pomysła, co Ty na to: skoro tak rozszerzasz grono uczestników to czy nie było by interesujące zaprosić Nadszyszkownika Żu-Cze? Miałby jedyną i niepowtarzalną okazję spotkać się oko w oko ze swoimi najbardziej wnikliwymi i dociekliwymi cenzorami, recenzentami. Co Ty na to? PS: wiem że nie przyjdzie ale....a nóż widelec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: małpo - Twój geniusz jest godzien uczczenia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 13:33 chyba zaden diabel nie przyjdzie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ogłoś termin... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.13, 14:13 zobaczymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: ogłoś termin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 17:06 czekam na propozycje forumowiczow , bo nie mnie tylko im ma pasowac ja proponuje , zeby spotkanie bylo w sierpniu, moze w polowie miesiaca , co? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ogłoś termin... 28.07.13, 20:06 Mnie w zasadzie pasuje. Wakacje zaplanowałem na wrzesień. Tyle że 15 jest święto i wypada to akurat w czwartek, więc dzień urlopu daje długi weekend. Mogę wyskoczyć do Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: ogłoś termin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 20:19 masz racje , 15 odpada tak sobie mysle, może by tak jacys fajni ludzie z Gazety pomogli by nam to rozkrecic reklama w gazecie itd. dużo by pomogla, bo my forumowicze z Lublina mamy się dobrze trzymać!!!!!!!!!!!!! proponuje aby empi był szefem spotkania ja zas pogadam trochę z ludzmi o wyborze miejsca , nalepiej by było na swiezym powietrzu, może jakiś namiocik? wiec może po 15.08 licze tez na fotke , może się odezwie w tej sprawie za pozno o tym pomyslalem, bo ja umiem takie imprezki organizować, ale żeby wszystko gralo , to trzeba mieć więcej czasu ps. jak będziesz na cmentarzu w Przemyslu, zapal swieczke ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ogłoś termin... 29.07.13, 20:32 Napisz tylko gdzie, może być na maila, zapalę na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: ogłoś termin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 21:05 nie chce cię trudzić dojściem pod górke zapal na jakimś grobie , którym się nikt nie opiekuje dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ogłoś termin... 29.07.13, 21:08 Gość portalu: malpa napisał(a): > nie chce cię trudzić dojściem pod górke > zapal na jakimś grobie , którym się nikt nie opiekuje > dzięki Ja też mam swoje groby na górce, ale OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman "wchodzę"... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 20:42 w każdy termin. A co z Nadszyszkownikiem Żu-Cze? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: "wchodzę"... 29.07.13, 20:46 Mnie niestety od około 16-17 nie będzie, wracam około 30. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ogłoś termin... 03.08.13, 20:41 dzięki małpo propozycję, jestem wielkim zwolennikiem swojej anonimowości w necie. Ujawnianie się, są przykłady na forum, naraża na pozbycie się komfortu bycia tym kim się chce być :). Moja wypowiedź nie oznacza krytyki samego spotkania się, odradzania komuś, być może dla kogoś będzie ono początkiem prawdziwej przyjaźni, może należy zaryzykować :) pzdr. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: ogłoś termin... 04.08.13, 09:41 O ile nie mam nic przeciwko kameralnym spotkaniom osób, które znają się z sieci i miałyby o czym ze sobą gadać, takie "ogólnowojskowe" spędy też nie kręcą mnie raczej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkuszowy_umielec Re: małpo - Twój geniusz jest godzien uczczenia.. 05.08.13, 11:58 Gość portalu: bosman napisał(a): > ale pozwól, że podrzucę Ci pomysła, co Ty na to: skoro tak rozszerzasz grono uc > zestników to czy nie było by interesujące zaprosić Nadszyszkownika Żu-Cze? Nadszyszkownika Żu-Cze aktualnie spędza urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: a witam, a witam IP: *.toya.net.pl 03.08.13, 17:34 Hm. Stracilem moje konto. ;) heh po kolejnym formacie haslo albo sie zapomnialo, albo nielegalny login musial zostac skasowany z uwagi na dlugi okres nieuzytkownaia. ;} Bywa. pozdr. hm` p.s. Małpiarnia to Małpka jestże?? to ona?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
psotnik.kolatek Re: a witam, a witam 03.08.13, 18:22 Eee... nie eee! Małpiarnia to niby-facet, taka trochę forumowa maruda, która usiłuje sprawić wrażenie, że bywała w świecie, co ma ciocię w Turce biedną, bo z niska rentą. Małpiarnia jej nie pomaga, bo uważa, że Tusk powinien cioci zapewnic kokosy (jak to w małpiarniach bywa). Ryża maupa tu dalej bywa, ale chyba już się ryżeńka nie loguje na konto - też zgubiła hasło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: a witam, a witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 21:16 moge ci zatanczyc kankana ,chcesz? albo na melodie : łubudubu, łubudubu zatańczę Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa przyjadę 04.08.13, 23:16 empi napisał: > witaj, przemów choć jednym słowem więcej :) > pzdr. Empi, gdybyś mnie o to poprosił, przemawiałabym z lubością....nawet całą noc ;P Szanowni Państwo, jeśli zaprosicie mnie na spotkanie, o ile ono dojdzie do skutku, to przyjadę z wielka radoscia))))))))))) nawet potrzeszczowi już dawno wybaczyłam. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: przyjadę 04.08.13, 23:19 bosonoga.contessa napisała: (...) > Pozdrawiam!! Wszelki duch itd. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga.contessa Re: przyjadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 23:24 Jak miło, ze jestes netoperku:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: przyjadę 04.08.13, 23:47 Gość portalu: bosonoga.contessa napisał(a): > Jak miło, ze jestes netoperku:)))))))) Mnie też jest baaardzo miło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: przyjadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 18:55 pięknie się kłaniamy i zapraszamy, ale na razie " mało nas do pieczenia chleba" szkoda ,ze empi odmawia, a tak na niego liczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman lipiec i sierpień to... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 21:00 wakacje, sezon urlopów, może wrzesień? Odpowiedz Link Zgłoś