Dodaj do ulubionych

Samochód wjechał do przychodni. "Chciałam tylko...

05.08.13, 20:14
Mało brakowało a mielibyśmy mocną kandydaturę do nagrody Darwina 2013.
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos A po co samochód wjechał do przychodni? 05.08.13, 21:06
      Chory był? A jak wjechał, to wyjechał? I dokąd pojechał jak wyjechał z przychodni? Zwolnienie dostał?
      • Gość: Zod Ona chciała schłodzić się w samochodzie... IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 21:09
        a samochód chciał się schłodzić w przychodni.
        • Gość: maxx Re: Ona chciała schłodzić się w samochodzie... IP: 173.233.201.* 05.08.13, 21:25
          W moim samochodzie (skrzynia automatyczna) po wylaczeniu silnika NIE da sie wyjac kluczyka ze stacyjki jezeli dzwignia ("lewarek") nie zostanie przesunieta w pozycje "P" (parking)...
        • tajnos.agentos Nie pytam o nią 05.08.13, 21:26
          bo nie wiem co to za jedna, ta "ona" i co ta ona tam tam robiła, tylko o ten samochód, co wjechał do przychodni.
    • Gość: lol hahahahahhaahaha IP: *.ennet.pl 05.08.13, 22:37
      baba za kierownicą. kogo to dziwi..... hahah..
    • ko.stka Baba za kierownicą 06.08.13, 10:55
      Kto tym babom daje te prawa jazdy, to ja nie wiem! O ile bezpieczniej było by na drogach i nie tylko, gdyby tak pozabierać im te prawka!!! Jakoś nie słyszy się żeby facet popełniał tak karygodne błędy, nie słyszy się też żeby pomylił gaz z hamulcem albo skręcał w prawo a sygnalizował w lewo. I jeżeli słychać o jakimś durnym incydencie, to na bank z udziałem baby za kierownicą.
      • Gość: astra Re: Baba za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.13, 11:15
        o, ale jak się słyszy, że pijany w cztery dupy wjechał w grupę dzieci, to na bank facet.
      • empi Re: Baba za kierownicą 06.08.13, 11:40
        jesteś niepoważny jak but blondynki z lewej nogi :). Jak czytam pijany kierowca, woźnica, rowerzysta w 95% mam pewność, że to facet, oni są przecież od poważnych a nie durnych incydentów!. Pomimo tego nie wpadam w jakieś dziwne kompleksy.
        pzdr.
        • Gość: ko.stka Re: Baba za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.13, 11:52
          Woźnica????? To oni jeszcze pojawiają się na drogach????? Co do pijaków, to wobec takowych powinny być zastosowane wszystkie możliwe sankcje. WSZYSTKIE powtarzam. Co do kobiet za kierownicą, to nawet jak trzeźwa to i tak zachowuje się jak pijana.
          • empi Re: Baba za kierownicą 06.08.13, 11:58
            W lublinie pijany facet wjechał przez okno do przychodni wetrynaryjnej, całkiem do środeczka. Tego żadna kobieta by nie dokonała?
            pzdr.
            • Gość: ko.stka Re: Baba za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.13, 12:53
              Ale TO już tak! I co z tego że trzeźwa???

www.tvp.pl/lublin/aktualnosci/spoleczne/niebezpieczny-wypadek-w-lublinie-samochod-wjechal-w-uczestnikow-rajdu-rowerowego/11065894
          • tajnos.agentos Re: Baba za kierownicą 06.08.13, 12:39
            Gość portalu: ko.stka napisał(a):

> Woźnica????? To oni jeszcze pojawiają się na drogach?????

Wyobraź sobie, że pojawiają się jak najbardziej. Zdziwiony?????

> Co do kobiet za kierownicą, to nawet jak trzeźwa to i tak zachowuje się ja
            > k pijana.

Aha. A jakie blachy według ciebie ta kobitka miała i co z tego wynika? MLK, LSW a może LUB? :)))
            • tajnos.agentos Re: Baba za kierownicą 06.08.13, 12:40
              tajnos.agentos napisał:

> Aha. A jakie blachy według ciebie ta kobitka miała i co z tego wynika? MLK,

Miało być LKR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka