Dodaj do ulubionych

Panorama Lubelska

29.08.13, 10:47
Czy ktoś zwrócił uwagę, jak wygląda stół, za którym siedzą prezenterzy Panoramy? A dokładniej jego część widoczna w prawej części ekranu. Jeśli nie, proponuję się przyjrzeć. Myślałem, że to tylko "chwilowe", ale to chyba jednak stały element dekoracji.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Panorama Lubelska IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 11:16
      czyżby był upier...y, jak ten Durczoka?
      • schyderca Re: Panorama Lubelska 29.08.13, 11:29
        Gość portalu: gość napisał(a):

> czyżby był upier...y, jak ten Durczoka?

Stół jest obity czymś białym. I to coś się odkleja. Porobiły się bruzdy. A wygląda to koszmarnie. I wygląda tak już pewnie rok albo dłużej.
    • Gość: jestem_73 Re: Panorama Lubelska IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 22:54
      Ten stół jest taki od co najmniej dwóch lat, co obserwujemy z małżonkiem z nieustannym rozbawieniem:)
    • empi Re: Panorama Lubelska 30.08.13, 07:00
      oglądam Panoramę w wielkim skupieniu i pełnym zaangażowaniem. Skutek taki, że nie zauważyłem tego. :)
      pzdr.
    • Gość: bosman schyderco, a może... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.13, 13:01
      to tak ma być a ty się "nie znasz na sztuce stosowanej" :-)
      • schyderca Re: schyderco, a może... 30.08.13, 14:34
        Gość portalu: bosman napisał(a):

> to tak ma być a ty się "nie znasz na sztuce stosowanej" :-)

Nigdy nie znałem się na sztuce. Zwłaszcza tej współczesnej ;)
    • smalltownboy Re: Panorama Lubelska 30.08.13, 14:29
      Czemu nowe logo TV Regionalnej jest w kolorze zielonym? Czyżby miało coś sugerować?
      • schyderca Re: Panorama Lubelska 30.08.13, 15:28
        smalltownboy napisał:

> Czemu nowe logo TV Regionalnej jest w kolorze zielonym? Czyżby miało coś sugero
        > wać?

Bo to "młoda" telewizja. Jeszcze zielona. Z czasem będą dojrzewać ;)
        • Gość: bosman niedługo gumofilce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.13, 17:34
          będą tylko w kolorze zielonym, jako część stroju organizacyjnego 'koniczynowych'.
    • Gość: miedwied Re: Panorama Lubelska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 18:30
      To jest stół na miarę naszych możliwości. My tym stołem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz stół, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka