Dodaj do ulubionych

Jakbym był w studni w środku puszczy. Wszystko ...

19.09.13, 07:59
LOL. Wspomniane objawy obserwuję z różną częstotliwością od ponad roku lub dłużej.
ŁORANGU! OPAMIĘTAJ SIĘ! Gdyby nie najtańsze ajfony już dawno zapomniałbym o tym tragicznym operatorze. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Jakbym był w studni w środku puszczy. Wszystk IP: *.ip.netia.com.pl 19.09.13, 08:51
      infrastrukturalnie to akurat najlepszy operator (teraz już ex aequo razem z T-Mob), Plus na drugim miejscu, play niestety z chińskim sprzętem ostatni ale orze jak może. Ale okazuje się, że nawet najlepszy i najnowocześniejszy sprzęt można źle skonfigurować. Moim zdaniem NetworkS! za szybko i wszystko naraz przekonfigurował i teraz trudno im wychwycić "gdzie jest pies pogrzebany".
      • testigo ORANGE = fatalna jakość :( 19.09.13, 10:59
        Od kilku tygodni ważniejsze rozmowy muszę realizować z prywatnej komórki w Plusie - bo Orange potrafi "zgubić" co drugą sylabę w połączeniach.
        Sieć Orange (pozdrawiamy prywatyzatorów Telekomunikacji Polskiej, bo przecież to nakładka na France Telecom) ma FATALNĄ jakość połączeń wynikającą z beznadziejnej organizacji.
        XXI wiek i "kłopot z infrastrukturą"?
        Wolne żarty... Może należało zacząć od lektury kilku podręczników i manuali?

Swoją drogą - co im się udało to dobór pani Marii Piskier, na głównego specjalistę PR w Orange.
        Rekrutowali wg nazwiska? To jest dopiero koncept!
    • Gość: majanbet Re: Jakbym był w studni w środku puszczy. Wszystk IP: 83.238.201.* 19.09.13, 15:25
      My reklamację z tego powodu składamy od marca. Pani na infolinii była tak bezczelna, że powiedziała, że "zmyślamy, bo ona obecnie siedzi w pracy w Lublinie i żadnych problemów z połączeniami w tym miejscu nie ma".
      • Gość: Michał Re: Jakbym był w studni w środku puszczy. Wszystk IP: *.free.aero2.net.pl 19.09.13, 15:40
        No bezczelne to one są, na mój prywatny numer na kartę było kilka telefonów w tygodniu z biura obsługi z propozycjami przejścia na abonament, za każdym razem grzecznie odmawiałem, nie pomogło to za n-tym razem powiedziałem, że rezygnuję z Państwa sieci z uwagi na UPIERDLIWYCH i NAMOLNYCH KONSULTANTÓW - jak ręką odjął, od pół roku spokój :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka