oszolom-z-radia-maryja 12.11.13, 09:02 ewybory.eu/sondaz-uliczny-w-lublinie-10-11-2013/ -Lublin i w oglóe ściana wschodnia to ostoja normalności w tym kraju. Mam nadzieje że tym razem nie bedzie rozdwojenia jaźni jak ostatnio gdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom-z-radia-maryja Re: fantastyczne poparcie dla PiS wg sondazu e-wy 12.11.13, 09:05 prezydent jest z PO a rada miejska była zdominowana przez PiS. mam nadzioej e ze naprawicie to dopatrzenie i wybioerzecie prezydenta kandydata z PiS bo jak widać z sondazu PIS tu zdecydowanie wygra wybory do rady miejskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 09:20 Uliczny sondaż, to nie wybory. Poza tym, wybory to nie jest wojna ani gra w durnia - tego się nie wygrywa i nie przegrywa, tu się wybiera i jest się wybieranym, a normalnie w tym kraju będzie wtedy, gdy do żłoba nie będą dopuszczani demagodzy, warchoły i krzykacze. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 11:02 czyli suma sumarum jesteś za pogonieniem PO! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 11:48 oszolom-z-radia-maryja napisał: > czyli suma sumarum jesteś za pogonieniem PO! Coś mi mówi, że Tajnosowi nie chodziło o koalicję aferzystów z gumofilcowymi, lecz o tę "drugą stronę" sceny politycznej - no wiesz, tę od demagogii, smoleńskiej paranoi i wycierania sobie gęby bogiem, honorem i ojczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 11:50 qqbek napisał: > Coś mi mówi, że Tajnosowi nie chodziło o koalicję aferzystów z gumofilcowymi, l > ecz o tę "drugą stronę" sceny politycznej - no wiesz, tę od demagogii, smoleńsk > iej paranoi i wycierania sobie gęby bogiem, honorem i ojczyzną. Potwierdzam! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 13:26 paranoje na temat smoleńskiej katastrofy to produkują Anodina i Miller (Jerzy) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 13:56 oszolom-z-radia-maryja napisał: > paranoje na temat smoleńskiej katastrofy to produkują Anodina i Miller (Jerzy) Czekaj - oni mieli jedno wyjaśnienie - wycieczka organizowana prywatnie przez Lecha Kaczyńskiego, trzy dni po oficjalnych obchodach i na pół roku przed planowanymi wyborami, leciała w samolocie pilotowanym przez niedostatecznie przeszkoloną załogę, która za wszelką cenę chciała lądować w niesprzyjających warunkach (prawdopodobnie pamiętali, że ich kolega wyleciał za niechęć do lądowania w Tibilisi). Wszystko może i skończyłoby się dobrze, ale nie znali dobrze rosyjskiego, nie mieli dokładnych map podejścia do lotniska, a zamiast wysokościomierza barycznego odczytywali wskazania z radiowysokościomierza (który ma tę wadę, że po wleceniu w jar pokazywał wysokość sporo wyższą niż ta do płyty lotniska). No i dolecieli jedynie nad skraj jaru. A tam brzoza stała. Paranoicy zaś twierdzą (bo nigdy żadnej z hipotez nie odwołali i nie przeprosili za bzdury przez siebie propagowane): 1. że rozpylono hel, 2. że zdetonowano bombę baryczną, 3. że wyprodukowano sztuczną mgłę, 4. że wystrzelono pociski ziemia-powietrze, 5. że próbowano zakłócić przelot z pomocą dużej maszyny wojskowej, 6. że strzelano, 7. że były wybuchy, 8. że brzozy nie było, 9. że na brzozę (której nie było) naprowadzili pilota Rosjanie, dopisz o czym jeszcze zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of Re: Spadaj, durny propagandzisto. IP: *.dynamic.mm.pl 12.11.13, 15:50 10. że to rząd zmusił prezydenta do wylotu na tę wycieczkę (rzekome rozdzielenie wizyt) 11. że to wszystko opowiadają ludzie z tytułami profesorskimi i dzięki temu oszołomy z radia maryja myślą??? (to taki żart), że doznają specjalnego wtajemniczenia i "są w posiadaniu" jedynej najprawdziwszej prawdy... i dlatego nie podjęły dalszej debaty z ......... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 15:54 12.że trzech zabitych uciekło pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 23:40 empi napisał: > 12.że trzech zabitych uciekło > pzdr. 13. na pokład samolotu wniesiono nitroglicerynę... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Spadaj, durny propagandzisto. 13.11.13, 13:29 to sa wszystko produkty tzw salonu który to wszystko nam podrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Spadaj, durny propagandzisto. 13.11.13, 13:32 oszolom-z-radia-maryja napisał: > to sa wszystko produkty tzw salonu który to wszystko nam podrzuca Nie, to produkty wyobraźni "sejmowego zespołu", przedstawiane przezeń niczym prawdy objawione. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Spadaj, durny propagandzisto. 04.12.13, 14:36 tego na którego czele stoi niejaki Lasek rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Spadaj, durny propagandzisto. 04.12.13, 19:20 oszolom-z-radia-maryja napisał: > tego na którego czele stoi niejaki Lasek rzecz jasna Gó... prawda. Tego, na którego czele stoi zakłamany Macierewicz - hipokryta. Dosyć tej nekrofilskiej polityki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Spadaj, durny propagandzisto. 04.12.13, 23:53 oszolom-z-radia-maryja napisał: > tego na którego czele stoi niejaki Lasek rzecz jasna Eee- ten jest rzeczowy, bezstronny i nudny jak flaki z olejem. Ja wolę ten zespół z "pii bziuuu" w wykonaniu naukowca, który "aresztowany przez MO dwa dni później odebrał z komisariatu paszport i bilet, a potem dwukrotnie (niech mnie ktoś poprawi, jeżeli się akurat tu mylę) przedłużał ważność paszportu". Dziś nic niezwykłego (paszportów z resztą nie zostawiamy już na komisariatach po powrocie), ale w 1982 roku? Albo "blef" Rońdy. Albo mgłę, bomby termobaryczne, hel, pociski, strzały... ...to w ogóle byłby niezły kabaret, gdyby nie fakt, że tańcuje na grobach 96 ofiar katastrofy tak banalnej, że tylko w wojsku mogło do niej dojść (i to 2 lata po Mirosławcu i Casie, która dupnęła dokładnie z tych samych powodów [błąd źle wyszkolonego pilota]). Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Spadaj, durny propagandzisto. 05.12.13, 08:25 qqbek napisał: > Albo "blef" Rońdy. Normalni ludzie coś takiego nazywają ordynarnym KŁAMSTWEM, co zresztą jest standardowym produktem tej "komisji" naukowo - badawczej, ale co tam! Przecież tam się robi politykę, a nie jakieś tam durnoty! Ciemny lud wszystko "kupi", a przy najbliższych wyborach grzecznie zagłosuje na tych jedynie słusznych patriotycznych apostołów prawdy objawionej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 18:24 " Nie chcę Polski Kaczyńskiego, Brudzińskiego i Górskiego. Nie chcę Polski kościelno-socjalistycznej udającej prawicę. Nie chcę również Polski hierarchów kościelnych, rozmodlonej, pachnącej kadzidłem i pijanej po mszy. Nie chcę także Polski twardogłowego Terlikowskiego, tupeciarskiego Rydzyka, bezczelnego Hofmana, obleśnej Kempy i fanatyczki Wróblowej.Nie chcę Polski tumanów, roboli, durni bez wykształcenia, leżącej plackiem pod krzyżem, śmierdzącej naftaliną i niedomytym ciałem! Chcę Polski nowoczesnej i wspaniałej. Polski normalnej i mądrej, nie stłamszonej starą martyrologią i krwawymi powstaniami i ciągłym płaczem jak to nas wszyscy najeżdżają i nie lubią.. Polski normalnej i cywilizowanej. Przeciętny wyborca PiS i PJN jest pracowity jak żona Hofmana, wykształcony jak Brudziński, uprzejmy jak Pawłowicz, obiektywny jak Gazeta Polska i Macierewicz, prawdomówny jak Kurski i Ziobro , trzeźwy jak Kruk, zorganizowany jak Kaczyński, przystojny jak Wróblowa, skromny jak Błaszczak, kochliwy jak Pawłowicz - Po prostu Prawdziwy Polak Katolik!" Odpowiedz Link Zgłoś
misza57 Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 19:01 Popieram w 99% tajnosie Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 20:33 To nie moje! Autor nieznany, ale dziś kilka razy natknąłem się na to w sieci i też bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Spadaj, durny propagandzisto. 12.11.13, 21:11 Ludzie rozsądni de facto skapitulowali. Oddali ideę kluczową dla rzesz Polaków w ręce „oszołomów” i ludzi najzwyczajniej głupich. To niezwykle niebezpieczne. O zawartość słowa „patriotyzm” trzeba zacząć walczyć .... to tak przy okazji :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Kapitulanci... 13.11.13, 08:36 nie nazywałbym oportunizmu i konformizmu rozsądkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of Re: Kapitulanci... IP: 212.182.31.* 13.11.13, 09:36 To nie nazywaj. Cóż to za diagnoza stawiana in gremio??? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp medice... 13.11.13, 10:30 jak to powiadają ... dziś "rozsądni" to tacy emeryci emeryci z piosenki tej Wywiad z emerytem - Jacek Kaczmarski że kapitulują to niby źle? ... będą następni od paznokci i stołków bo zawsze są jacyś tacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of Re: medice... IP: *.lublin.mm.pl 13.11.13, 15:54 rzeczywiście medice..., bo o Twoje diagnozy to eutanazja. Zdrowego rozsądku na pewno, a i zwykłej przyzwoitości też. I myślę, że ci, którzy pragną stemplować Polaków, nigdy władzy mieć nie będą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of Re: znaczy samokrytykę uprawiasz ;-) n/t IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.13, 16:29 znaczy nie ma o czym dyskutować, skoro prostego zdania nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem. A dyskusja, którą prowadzisz poniżej.... cóż ... Wygląda to na frustrację gościa, którego aspiracje są jak Czomolungma a możliwości ... jak widać jeno pagórek podmiejski Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp nikt nie chce dyskutować ;-) 15.11.13, 16:38 Jaromír Nohavica - Já chci poezii tak to... Wszyscy chcą ode mnie szmal i autografy Dlaczego nie chce nikt rozmawiać ze mną o sonetach Karla Hynka Máchy? Naprawdę fajnie byłoby Przeanalizować rytm w sonecie Tylko że ty chcesz podpis albo fotkę mówisz mi Że jeśli ci ich nie dam jestem marnym śmieciem O poezję wołam O trochę zrozumienia Ale dookoła Tych rzeczy nie ma Co ja mam z żywota? Wciąż przyziemne sprawy Me serce Don Kichota Od tego krwawi... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kapitulanci... 13.11.13, 09:46 No tak, wczoraj w Warszawie objawili się non-oportuniści i nonkonformiści... Ja z tym czymś nie chcę mieć nic wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp a kto ci każe być Polakiem? 13.11.13, 10:23 bo coś nie kapuję czujesz się zmuszany czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Polakiem? 13.11.13, 13:36 kainel.kemezrp napisał: > bo coś nie kapuję > czujesz się zmuszany czy co? Ty to bydło z Placu Zbawiciela, palące tęczę, to bydło z Belwederskiej, atakujące ambasadę, to bydło z Białegostoku, "hailujące" pod pomnikiem Bohaterów Walki o Niepodległość... ...ty ich nazywasz "Polakami"? Pogratulował, podziękował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel kto się przezywa IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.13, 08:37 owszem wszyscy oni to Polacy a ty Kubo kto? ... nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: kto się przezywa 15.11.13, 13:24 Gość portalu: kainel napisał(a): > owszem wszyscy oni to Polacy Bydło. > a ty Kubo kto? > ... > nikt. Sądziłem, że Polak, ale skoro obstajesz przy tym, że ktoś kto "hailuje" jest też Polakiem, to chyba czas zrewidować moje osądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel tęczysta z narodowości a z ideologii leming IP: *.ip.netia.com.pl 15.11.13, 13:40 z religii baumanista... ... zdawało ci się że Polak - cóż sam napisałeś że się zdawało Kubo... obejrzyj tvn to się może dowiesz kim jesteś... ;-) www.youtube.com/watch?v=hQMFIotSpx4 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Przemku. 15.11.13, 13:49 1. Wiem dlaczego i co świętuje 11 listopada. Wiem też, że Ty wiesz, że prawdopodobnie 95% z tych tępych pał z Placu Zbawiciela nie ma o tym najmniejszego pojęcia (szczególnie zaś dlatego, że data 11.11.1918 to dość umowna data odzyskania niepodległości i trzeba trochę wiedzy historycznej, by zrozumieć, dlaczego przyjęto taką a nie inną konwencję). 2. Świętuję Święto Niepodległości na Placu Litewskim, z żoną i dzieckiem, a nie na Placu Zbawiciela z racą i kostką brukową. Z mundurowymi gadam, jak chcę dziecku zrobić zdjęcie w wojskowym sprzęcie, a nie wyzywam ich od psów i ..urew. Wywieszam flagę na domu, a nie zakrywam mordę klubowym szalikiem. I te "drobne" różnice czynią ze mnie "tęczystę narodowości leming, wyznania baumanistycznego"? To ja bym już wolał nie być Polakiem. Niestety nawet nazwisko mam takie, że nie sposób uciec przed historią. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Kubo - jedziesz grubo 15.11.13, 14:07 co mnie do tego co świętujesz albo kogo lubisz nienawidzić? że się brzydzisz zbawicielem... albo że sobie żałujesz posiadania nazwiska mogłoby mi być cię szkoda ale... ale tak szczerze to mam to głęboko ;-) Raz dwa trzy - Talerzyk ... "prawdopodobnie" ;-) tym mnie rozbawiłeś prawdopodobnie ci nie wierzę Kubo... żona dziecko - ohydna tradycja i ty miałbyś tak żyć? prawdopodobnie nie dałbyś rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: Przemku. IP: 85.17.222.* 15.11.13, 14:08 On śmie się mienić socjalistą, funkcyjnym PPS jest a nie dba nawet o strony internetowe które pozakładał, ze wszystkimi się pożarł. To zwykły naziol. Tacy własną nieudaczność chcą zawsze ukryć przy użyciu przemocy i agresji. Nic mu się w życiu nie udało, potworzył w necie blogów a w żadnym nie ma nic do napisania. Pchał się kiedyś do tektury ale go tam obśmiano, pchał się w redaktory go Gazety, wyśmiano go. Wieczny nieudacznik, na dodatek megaloman. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos A ty kim jesteś? 15.11.13, 07:36 kainel.kemezrp napisał: > bo coś nie kapuję Nic nowego. Ty rzadko coś kapujesz, ty realizujesz twój program. > czujesz się zmuszany czy co? Nie ty, pajacu będziesz mi dyktował kim ja jestem a kim nie jestem, nie każdy Polak jest bandziorem i idiotą. Spadaj na szczaw. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Niesiołowski? 15.11.13, 12:11 nie będę ci pajacu nic dyktował... nie każdy idiota czy bandzior jest Polakiem w końcu... niech szczaw będzie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Przemcio znów ma kryzys 15.11.13, 14:29 i zaostrzenie objawów... PALIKOT! TEKTURA! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp tak sobie to tłumacz szczawiku 15.11.13, 14:34 braki intelektu nadrabiaj wielkimi literami - a co? Daab - Moje paranoje Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Spadaj, psycholu. 15.11.13, 14:37 Nie chce mi się z tobą gadać. Jak tam siekiera, ostra jeszcze, czy uwiąd? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp nie bez złości 15.11.13, 14:43 nie chce ci się ale musisz co? imperatyw taki... i moja siekierka ci się śni? ;-) Renata Przemyk - Mały poeto jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos No to... 15.11.13, 15:12 ...Z komsomolskim pozdrowieniem! KULT - Prosto [;OFFICIAL VIDEO]; Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp no to co to? 15.11.13, 16:02 bez finezji takie? bo konsomolskie... a tymczasem borem lasem idzie wiosna Kaziu, zakochaj się tajnosku myśł po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of Re: no to co to? IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.13, 16:36 Jak jedna osoba mówi ci że jesteś pijany, nie zwracaj na to uwagi. Jak dwie osoby ... Jak powiedzą to trzy osoby to idź spać bo jesteś pijany. Tobie mówi z pięć. Więc może pora się trzeźwiejszym obudzić? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp zwieść cię może ciagnący ulicami tłum 15.11.13, 16:43 wódka w parku wypita albo zachód słońca lecz... Grzegorz Turnau - Naprawdę nie dzieje się nic ... pięć nicków to nie 5 osób jeszcze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of Re: zwieść cię może ciagnący ulicami tłum IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.13, 19:30 Pij mleko, będziesz wielki :-))). Kotu daj whisky. Może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Żeby 05.12.13, 07:47 PiS zdobył władze , to musi mieć ponad połowę stołków w Sejmie . W przeciwnym razie prezydent może powierzyć tworzenie rządu innemu politykowi np Tuskowi a ten dobierze sobie koalicję z PSL , SLD i Fuj Ruchem i będą mieli większość i nadal będą rządzić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ale jaja! zombi oszołoma... IP: 5.174.113.* 13.11.13, 21:06 znów sra po forach. Jeszcze ci się pisowska cioto rzygiem cofnie to pierd...nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadbosman Re: ale jaja! zombi oszołoma... IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.13, 10:16 ty jeszcze tu? Nie wyjechałeś? :). Weź jedź bo po co się męczyć i podniecać byle jakimi wpisami na forum o pisiakach:). Lata swoje masz, żyłka w główce pęknie i po co ci to:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: septolete plus Re: ale jaja! zombi oszołoma... IP: *.opera-mini.net 14.11.13, 11:05 czy ta kutwa bosman musi tu ciągle rzygać swoim jadem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: 5.174.110.* 05.12.13, 10:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadbosman to naprawdę fantastyczne...:) IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.13, 10:19 że naród popiera w kółko tych samych oszołomów :). No ale weź mi powiedz co nam dadzą pisiaki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: to naprawdę fantastyczne...:) 18.11.13, 12:04 spokój normalność rozwój prace Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: to naprawdę fantastyczne...:) 18.11.13, 12:50 oszolom-z-radia-maryja napisał: > spokój normalność rozwój prace A pół litra dla każdego też będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of Re: to naprawdę fantastyczne...:) IP: *.lublin.mm.pl 18.11.13, 15:37 A pół litra dla każdego też będzie? Będzie - wody święconej i medalion...wiadomo z kim :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: to naprawdę fantastyczne...:) 19.11.13, 09:54 spodziewaj sie prohibicji.. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: to naprawdę fantastyczne...:) 19.11.13, 10:45 oszolom-z-radia-maryja napisał: > spodziewaj sie prohibicji.. To ja niestety nie oddam mojego głosu PiSowi, zagłosuję na Palikota. :P Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: to naprawdę fantastyczne...:) 19.11.13, 11:24 zacpasz sie na smierć, Twój Wybór po śmierci już nie zagłosujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: to naprawdę fantastyczne...:) 19.11.13, 11:28 oszolom-z-radia-maryja napisał: > zacpasz sie na smierć, Twój Wybór po śmierci już nie zagłosujesz.. Spoko, wy jak widzę, zaćpani już do imentu a wciąż żyjecie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Bęckiszczyński Re: to naprawdę fantastyczne...:) IP: *.opera-mini.net 19.11.13, 21:40 Za mało coś ostatnio pitolísz o nazíolach komuchu.Popraw się! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: to naprawdę fantastyczne...:) 20.11.13, 07:55 Gość portalu: Jan Bęckiszczyński napisał(a): > Za mało coś ostatnio pitolísz o nazíolach komuchu.Popraw się! Bo co? Fazy ci brakuje, naziolska szmato? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: to naprawdę fantastyczne...:) 21.11.13, 11:44 jak widać fakty sa zupełnie inne Naćpany krzyczy do trzeźwego ze naćpany to jak złodziej by krzyczał Łapaj złodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
misza57 Re: fantastyczne poparcie dla PiS wg sondazu e-wy 14.11.13, 18:07 www.youtube.com/watch?v=ALP2ZFypnHY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real deal POgonic skorumPOwanych POlitykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 18:06 Na POhybel im. Odpowiedz Link Zgłoś