Gość: Ada_24 IP: *.nplay.net.pl 27.12.13, 17:43 Czy ktoś może uczęszcza na pole dance do agitu? Jak tak, to jak tam jest? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Pole dance w Lublinie IP: *.static.chello.pl 05.02.14, 09:12 Oczywiście ze warto w Agicie , jeszcze się pytacie, chodzę tam regularnie od września zeszłego roku, chociaż wcześniej ze sportem mało maiłam do czynienia, ale super i jeszcze w karnecie mam saunę i siłownie, full wypas, czysto elegancko bo Agit to w końcu 3gwiazdkowy hotel , fajne maja sale, fitnessowe , taneczne i eleganckie spa z kriolipolizą na cellulit, czasami funduje sobie masaże które Pani Ewa wykonuje zejefajnie- po prostu wszystko w jednym lokalu. Gorąco polecam Agit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Pole dance w Lublinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.14, 21:37 Ja tez uważam że warto chodzę od stycznia 2014,chociaz jak na hotel to spodziewałabym się lepszej organizacji. rurki często są źle przymocowane o ile są, zdarzyło mi się ze czekałyśmy na montaż. Oprócz tego jest to jedyne miejsce z pole dance w Lublinie wiec powinny mieć akcesoria do ćwiczeń do kupna na miejscu, np.talk do rur żeby ręce się nie ślizgały, rękawiczki itd...Za to prowadzące są świetne mile i dokładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pole dance w Lublinie IP: *.eurocash.pl 28.03.14, 15:42 Jest już nowe Studio Tańca Leila w Lublinie - Al. Kraśnickie 15. Przeszły tam wszystkie instruktorki z Agitu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolaOla [...] IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 16.04.14, 06:44 W tym samym wą tku nie pisz pod kilkoma nickami pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak kwalifikacji Re: Pole dance w Lublinie IP: *.static.chello.pl 02.06.14, 16:08 Niestety panie nie mająkursu uprawniającego je do prowadzenia zajęć tego typu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karinaty Re: Pole dance w Lublinie 10.06.14, 12:58 Z tego co wiem, to dziewczyny są dobrze przeszkolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka [...] IP: *.static.chello.pl 10.09.14, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Pole dance w Lublinie IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.15, 17:01 szkoła wcale nie ma obowiązku oferowania akcesoriów do cwiczen. Magnezję, rękawiczki czy cokolwiek innego można kupić w kązdym sklepie sportowym czy internecie, więc argument , że musi posiadać je w ofercie, bo innej szkoły nie ma jest komiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek [...] IP: *.nplay.net.pl 18.02.14, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agos leila IP: *.nplay.net.pl 01.04.14, 23:08 Studio tańca Leila jest na Kraśnickiej 215, polecam ze wzgledu na instruktorki :) -profesjonalne, z dobrym podejściem do klienta i zaangażowane. Nie ma problemu z niedokręceniem rur czy też brakiem np. spirytusu, jak to sie zdarzało w Agicie. Godziny zajęć są dopasowane do uczestniczek, nie narzucane z góry. Dojazd też jest lepszy niż na Wojciechowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moder Re: leila IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 23:45 Prosimy o konstruktywne wypowiedzi promujące swój lokal. Nie jest to forum, gdzie wypowiadamy rzeczy niezgodne z prawdą mające na celu komuś zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka_29 Re: leila IP: *.futuroexito.pl 16.04.14, 14:59 Już w Agicie nie ma problemu z brakiem spirytusu, organizacja zajęć poprawiła się. Każdy niech wybierze takie miejsce, które wydaje mu się najlepsze :) ja w Agicie zostaje, bo zajęcia są na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: leila IP: *.static.chello.pl 02.06.14, 16:14 Dokładnie, ja tak samo. Odkąd nie ma tamtych dziewczyn, tylko są nowe, wszystko się zmieniło na lepsze. Widać, że te laski mają pojęcie o tym, co robią, nie ma haosu, wszystko zawsze dobrze rozplanowane. Pełna profeska. Nie tak jak jedna z poprzednich instruktorek, która teraz uczy w Lejli... kazała na zajęcia obejrzeć filmiki z jakimiś figurami, nauczyć się ich ... po to, żeby później sobie je ćwiczyć na zajęciach... sorry... to kursantki decydują o zajeciach, czy instruktorka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agos Re: leila IP: *.nplay.net.pl 02.06.14, 22:34 Może i nie ma chaosu, choć słyszałam inne głosy. Ale to już bardziej wynika z organizacji, podziału na stałe grupy, a na to akurat nie mają wpływu same instruktorki, ale też hotel i jego kadra zarządzająca. Wiadomo, jak na zajęcia przyjdzie połowa kursantek po raz pierwszy, dwie chodzące od początku i kilka "z doskoku", ciężko poprowadzić zajęcia satysfakcjonujące wszystkie osoby. W Leili od początku jest podział na stopnie zaawansowania i to służy. Zresztą - konkurencja mobilizuje, co jest dobre dla obu szkół i tym samym dla kursantek. Instruktorki się szkolą, a dzięki temu jest też wyższy poziom nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...p. d.? - czy variétés? IP: 62.244.129.* 10.06.14, 21:06 ...no no... super!... bleee... pl.wikipedia.org/wiki/Taniec_na_rurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: leila IP: *.nette.pl 25.08.14, 12:47 W hotelu Agit odkąd są nowe instruktorki również jest podział na grupy i wszystko gra. A co do reszty, uważam ,że nie w porządku jest ze strony Leili, że robią antyreklamę hotelowi Agit. ale to już kwestia zdrowej rywalizacji, kultury no i taktu, a tego nikt ich nie nauczy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amber [...] IP: *.static.chello.pl 10.09.14, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: leila IP: *.nette.pl 25.08.14, 12:50 prosimy o obiektywne wypowiedzi, a nie reklamę szkoły przez pracownika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancereczka Re: Pole dance w Lublinie IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.14, 16:29 dobrej tanecznicy nie przeszkadza rąbek u spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś