Dodaj do ulubionych

Poranne Owady

07.01.14, 09:41

dziś rano zszedłem do piwnicy żeby dać psom po przysmaku
patrzę a tu...
idzie przez dywan (mam w piwnicy dywany) wielki pochód pluskwiaków
mają transparenty i wznoszą okrzyki
pomyślałem sobie że to jeszcze sen
uszczypłem się ale pochód nie znikł tylko okrzyki stały się jakby głośniejsze i "szczersze"
"Tylko Żuk" skandowały pluskwiaki i machały zaciekle transparentami z napisem
"Żuk jest the best" oraz "Żuk is the beast"
...
o kurdę to będzie męcząca kampania wyborcza - pomyślałem sobie
przysmaki pieskom dałem na górze - w piwnicy się nie odważyłem
pluskwiaki miały bowiem wzrok pełen głodu
i nie byłem przekonany że to jest na pewno głód władzy
zagladam na GwL a tu zgdznijcie kto maszeruje i co krzyczy
lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,15230707,Krzysztof_Zuk__Konkurujemy_juz_z_najwazniejszymi_miastami.html?v=1&pId=25830395&send-a=1#opinion25830395
Obserwuj wątek
    • Gość: nieruchomosci Re: Poranne Owady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 10:06

Nie masz ochoty opuscic swojego zapluskwionego getto?
      Daj znac - pomoge:)
      • kainel.kemezrp Ignorancja Owadologiczna ;-) 07.01.14, 10:12
        nie każdy pluskwiak jest pluskwą
        niepotrzebnie przypuszczasz że u mnie jest tak jak u ciebie ;-)
        ...
        tu nie ma pluskiew tylko pluskwiaki
        jakby ci to wyjaśnić
        nie cimcidaje jak u ciebie tylko dla przykładu Piesma quadrata
        nie nie chodzi mi o to że pies ma mieszkanie tylko o płaszczyńca burakowego - typowego zwolennika Krzysztofa Żuka
        pzdr.
        ps. cenzurują cię za reklamę ;-)
        ALE UBAW
        • Gość: niesiolowski Out of getto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 10:17

Masz racje. Rozwaz jednak wyprowadzke z zapluskwionego getto.
          Nawet jedna pluskwa to pluskwa za duzo. Mieszkaj jak czlowiek:)
          • empi Re: Out of getto 07.01.14, 10:19
            w tym samym wątku pisz pod jednym nickiem. :)
            pzdr.
            • kainel.kemezrp asz się uczepiłeś Empi 07.01.14, 10:29
              niczym muchówka
              pzdr.
              • Gość: pływakżółtobrzeżek Re: asz się uczepiłeś Empi IP: *.nplay.net.pl 07.01.14, 10:33
                A ślimaków bezmuszelkowych w piwnicy nie uważasz? Bo co, niepolityczne są?
              • empi Re: asz się uczepiłeś Empi 07.01.14, 10:42
                w ramach nieobowiązkowej lektury :)
                pzdr.
                • kainel.kemezrp dziubałki lubię 07.01.14, 10:48
                  choć jest taka odmiana biłgorajska dziubałka gajowego co do której mam ambiwalentne odczucia ;-)
            • Gość: nieruchomosci Zapluskwione getto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 10:34

Masz racje we wszystkim co piszesz. Zmien jednak miejse zamieszkania.
              Poza getto bedzie zdrowiej i taniej. Mniej wydasz na odpluskwiane.
              Bedziesz mogl sobie kupic wode kolonska zamiast:)
              • kainel.kemezrp POmrowiki w piwnicy z dywanami? 07.01.14, 10:45
                jak ty nic o życiu nie wiesz
                POmrowiki mam czasem w tej piwnicy gdzie trzymam warzywa -ale tam nie mam dywanów ;-)
                POmrowiki lecą na piwo i tak się je zwalcza - miską z piwem ;-)
                ...
                POwiadasz więc że POsiadasz mieszkania tańsze od Muchozolu?
                rozumiem że to w programie Mieszkanie dla Młodych ;-)
                • empi Re: POmrowiki w piwnicy z dywanami? 07.01.14, 10:50
                  > POmrowiki lecą na piwo i tak się je zwalcza - miską z piwem ;-)
                  moje Słonko marnuje w ten sposób piwo na działce. Mnie nie da bo twierdzi, że nie chce dla mnie losu pomrowika :)
                  pzdr.
                  • kainel.kemezrp Latem będzie gorzej 07.01.14, 11:11
                    skoro już o Słońcach - naszych gwiazdeczkach

...
                    drogie Panie...
                    zabranianie - tworzy dranie
                    ;-)
                  • qqbek Re: POmrowiki w piwnicy z dywanami? 07.01.14, 11:27
                    empi napisał:

> moje Słonko marnuje w ten sposób piwo na działce. Mnie nie da bo twierdzi, że n
                    > ie chce dla mnie losu pomrowika :)
                    > pzdr.

Skąd to znam?
                    Żeby jeszcze jakiegoś sikacza z marketu do tego używała, ale nie... moje zapasy trzebi (nie, żebym się raczył piwem po 10 zeta za butelkę, ale nawet w wypadku poczciwej Perły to już profanacja).
                    • kainel.kemezrp a gdyby tak robiły inaczej? 07.01.14, 11:37
                      to czy panowie trafilibyście w ogóle na działkę?
                      wam sie wydaje że kobiety robią to dla ślimaków - bo one tak wam mówią
                      ale prawda jest taka że to Was wabi ten perłowy zapach
                      ...
                      zresztą (ale bez obrazy) piwo działa na wszystkie mięczaki ;-)
                      • qqbek Re: a gdyby tak robiły inaczej? 07.01.14, 11:46
                        kainel.kemezrp napisał:

> to czy panowie trafilibyście w ogóle na działkę?
                        > wam sie wydaje że kobiety robią to dla ślimaków - bo one tak wam mówią
                        > ale prawda jest taka że to Was wabi ten perłowy zapach
                        > ...

Ciekawa teoria.
                        Brak jej jednak podstaw.
                        Nie pijam piwa na działce, bo najczęściej to ja prowadzę.

> zresztą (ale bez obrazy) piwo działa na wszystkie mięczaki ;-)
                        Bez obrazy, ale zaraz wyjdę na przeżartego lewactwem i ideologią gender mięczaka - ja po prostu wódy nie lubię i co mi Przemku zrobisz? Owszem - wypiję kilka kieliszków co święta, czy butelkę na jakimś weselu... ale ogólnie rzecz biorąc odrzuca mnie od "czystej, ojczystej, ognistej".
                        Możesz mrozić, możesz cuda wianki na zakąskę dać... a i tak wypiję co najwyżej Żytnią albo Wyborową... inne "nie wchodzą".
                        • folkatka Re: a gdyby tak robiły inaczej? 07.01.14, 12:07
                          A kolorowe wódki lubisz? Ostatnio sa modne.
                          • tajnos.agentos Re: a gdyby tak robiły inaczej? 07.01.14, 12:17
                            Ja od czasu do czasu lubię. W zeszłym roku zrobiłem nalewkę z kwiatu czarnego bzu i wyszła bardzo pozytywna. W tym roku trzeba będzie tego zrobić więcej. :)
                            • kainel.kemezrp biała taka - się mi podoba i słyszałe same pozyty 08.01.14, 00:24
                              czasem Tajnos czuję do twojego Ty jakąś niezrozumiałą dla mnie empatię ;-)
                              pzdr.
                              • tajnos.agentos Re: biała taka - się mi podoba i słyszałe same po 08.01.14, 07:01
                                Do mnie, czy do swojskich "wynalazków"? :) A ta z kwiatu czarnego bzu naprawdę dobra jest, podobno nawet jako lek na przeziębienia. :)
                          • qqbek Re: a gdyby tak robiły inaczej? 07.01.14, 12:48
                            folkatka napisała:

> A kolorowe wódki lubisz? Ostatnio sa modne.

Zależy co kto rozumie pod pojęciem "kolorowej" wódki.
                            Lubię szkocką wódkę "na myszach" na przykład (ale to z pewnymi zastrzeżeniami - po "czerwonym Jasiu" mam zawsze sensacje żołądkowe, niżej niż 12-letnia na "B" staram się nie schodzić).
                            • kainel.kemezrp Wódkopiekłowstapienie!!!! 08.01.14, 00:57
                              po pirwsze lat 12 to właściwie przestepstwo
                              po drugie stosunki z indianinem Joe są ... feee
                              po trzecie kolorową ódkę trzeba absolutnie spalić link
                              poczwar te co innego inszość jak wprowadzić segregację rasowolorową o taak link
                              • kainel.kemezrp yyyp 08.01.14, 00:59
                                yp ;-)
                          • kainel.kemezrp Dan Brown też... 08.01.14, 00:28
                            a Ty nie chcesz być Sangralką...
                            ...
                            kolorowe...
                            hmm są fajne bo...
                            bardzo mało są wódką - tak myślę
                            tam gdzie pracuję robią zajefajne lokalne napitki tego typu np z jabłek
                            pijcie ale odpowiedzialnie etc i tak dalej ;-)
                        • kainel.kemezrp wooda? 08.01.14, 00:22
                          ło dziżas Genderas a cóz miałbym ci zrobić znowu
                          nie lubisz woody - a lubisz destylat ze starych myszy - degustibus sum ;-) co będę gadał?
                          ...
                          ty sobie Kubo myslisz jak to dziecko - jak ten gender samiec we mgle...
                          piwo i że na działce nie pijam bo prowadzę
                          a powiedz ze ty mi Jakubie mój najsłodszy czy ty sie bzykasz z ładnymi dziewczynami latem na deptaku?
                          a jak nie to czy dlatego że masz GPS-a na wskazującym nie tylko na spożycie palcu?
                          nooo sorry Kubo
                          co ma pachnieć i wabić to nie że od razu musisz pić
                          ty nie masz pić tylko ochotę mieć
                          i nawet nie żeby pić ta ochota ma być...
                          w jakim celu to ja ci nie powiem bo wiesz jako również mięczak nie wiem
                          to są Kubo sprawy tajemniejsze niż iluminacja na niesłuszne święta narodzenia żydowskiego króla wolnych mularskich ram w które ujęto wjazd do miasta Lublina od strony miasta Krakowa...
                          czy Ty mnie rozumiesz?
                          jeśli choć cokolwiek
                          wypij Trzech zbóż za moje zdrowie ;-)
                          nie namawiam ale jakbyś chciał memu wywodowi oddać sprawiedliwość - przecie ci zabronić nie mogę :-P
                          pzdr
                          • kainel.kemezrp wypijać piwo ślimakom to jak pić perfumy 08.01.14, 00:31
                            czyli bardzo po męsku ;-)
                            ale w wersji na dziko
                            mniejsza już czy dzikość jest naturalna czy też jest to wtórne zdziczenie
                            ...
                            cywilizowny męszczyzna - geantelman i nteligent - ślimakom piwa nie ruszy
                            dla zasady ;-)
                            • qqbek Mam po lekturze tych postów Przemku... 08.01.14, 08:38
                              ...wrażenie, żeś wczoraj wieczorem solidnej piołunówki posmakował ;)
                              • kainel.kemezrp tak miało być że wrażenie... 08.01.14, 08:50
                                niestety mój dzisiejszy podły nastrój nie ma związku ze spożyciem absyntu
                                wczoraj i owszem wypiłem jedno piwo po pracy
                                w przeliczeniu na czystego ducha circa 25 ml - szaleństwa nie ma jak widzisz
                                ...
                                biorac jednak pod uwagę całokształt chyba czas się schlać
                              • Gość: Mixx Re: Mam po lekturze tych postów Przemku... IP: 173.233.196.* 08.01.14, 21:59
                                Poalkoholowe zatrucie organizmu???
                                • kainel.kemezrp leming to jest zwirze głupie 09.01.14, 08:41
                                  bo ma rozum w dupie
                • Gość: Mixx Re: POmrowiki w piwnicy z dywanami? IP: 173.233.196.* 08.01.14, 21:58
                  PO, PO, PO... czyzby plyta komus sie zaciela?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka