Dodaj do ulubionych

Publiczna, psychiczna masturbacja radnego.

16.01.14, 18:16
"Dziś podczas obrad rady miasta lubelscy radni PiS straszyli seksualizacją dzieci, pokazywali sztuczne penisy i waginy, a jeden z nich pytał, czy "masturbacja jest źródłem dobrostanu". Jednak spektakularną klapą Prawa i Sprawiedliwości zakończyła się próba przeforsowania stanowiska w sprawie zagrożeń niesionych przez gender, bo okazało się że wydawnictwo senatora tej partii opublikowało broszurę pt. "Standardy edukacji seksualnej w Europie".

Cały tekst: lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,15283668.html?v=1&obxx=15283668#opinions#ixzz2qaAgRtqZ

Jak wiadomo, orgiastyczne doznania seksualne są zespołem doznań natury czysto fizycznej sprzężonych z przeżywaniem orgazmu w formie psychicznej. W niektórych przypadkach orgazm może wystąpić nawet przy intensywnym myśleniu o seksie, opowiadaniu o seksie, oglądaniu scen związanych z seksem... Takie metody samopobudzania stosują często również ludzie zakompleksieni, którzy mają problemy ze wzwodem, z wytryskiem, ze współżyciem z kobietami, a nawet boją się kobiet i samego aktu seksualnego, choćby z powodów religijnego zastraszenia grzechem itd.
Według mnie, prezentacja publiczna dotycząca "seksualizacji" mogła mieć charakter zamaskowanej masturbacji psychicznej i to dokonanej w miejscu publicznym przy wielu świadkach. Cwana bestia! Tyle, że orgazm, to chyba już nie wypalił.... Tylko dlaczego to wszystko na posiedzeniu Rady Miasta, za której utrzymanie płacą wszyscy mieszkańcy i ja też?
Obserwuj wątek
    • Gość: radny Percepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 19:42

Ja nie. Ty tak.
      • tajnos.agentos Te, radny! 16.01.14, 20:50
        Ty, jak widzę, już na samą myśl o seksie, o oglądaniu przedmiotów z nim związanych nie wspominając, dostajesz wytrysku! Od Palikota jesteś? :)))
        • Gość: mokka Re: Te, radny! IP: 173.233.198.* 16.01.14, 21:34
          A czy ktos kiedys udowodnil, ze masturbacja nie jest zdrowa?
    • aron2004 Re: Publiczna, psychiczna masturbacja radnego. 16.01.14, 20:14
      ja myślę Doćku, że za komuny ludzie się nie masturbowali
      • Gość: of Myślisz?? IP: *.lublin.mm.pl 16.01.14, 21:01
        czy oprócz Ciebie ktoś ten proces (myślenia) zaobserwował???
      • Gość: mokka Re: Publiczna, psychiczna masturbacja radnego! IP: 173.233.198.* 16.01.14, 21:36
        "ja myślę Doćku, że za komuny ludzie się nie masturbowali"

... masturbowali i to jeszcze jak! Tyle, ze najczesciej
        nazywali to w iiny sposob.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka