kollector 20.08.04, 22:55 takiego kogoś kto umie nastawiać kości, skręcenia, ustawiać wypadniete dyski i inne jesli coś wiecie to podajcie jakieś namiary dzięki serdeczne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert.flasz Re: Szukam KRĘGARZA 20.08.04, 23:10 Serwinka! Mieszka w Tarle: za Lubartowem w prawo na Radzyń; po 3-4km, naprzeciwko stacji benzynowej skręcić w lewo i 1-2km dalej, za torem kolejowym - znów w lewo (dom po prawej stronie, zawsze stoi tam parę samochodów z różnymi rejestracjami). Płaci się "co łaska", może to się wydać dziwne ale wielu osobom naprawdę pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Re: Szukam KRĘGARZA IP: *.telprojekt.pl 20.08.04, 23:32 www.fizjoterapia.pl tam sa certyfikowani terapeuci i ich namiary polecam to naprawde profesjonalisci Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz Re: Pomyłka! 21.08.04, 00:00 Za Lubartowem (naprzeciw stacji benz.) skręcić W PRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Szukam KRĘGARZA 23.08.04, 12:16 serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc - piszę z drugiego konta, ale kollector to tez ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
audiquattroman Re: Szukam KRĘGARZA 20.08.04, 23:47 Polecam serwinke.Kilkanaście lat temu składała mi ręke i nie ma znaku , że kiedyś była złamana.Pomaga wielu ludziom , którym w szpitalu lekarze źle poskładali kończyny(a tak jest w 90% przypadków).Naprawdę warto pojechać.Troche bólu , ale później nie trzeba drugi raz łamać ręki albo nogi tak jak to bywa w szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Szukam KRĘGARZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:57 Niedaleko Odlewnicza moze 10 do sprawdzenia przyjmuje prof Gasiorowski pracownik AM teraz juz tylko prowadzi gabinet na Odlewniczej.Swego czasu Dziennik Wschodni publikowal artykuly potwierdzajace fachowosc.Potwierdzam na wlasnych kosciach i kregach fachowosc zabiegow przywracajacych mnie po kilku miesiacach niesprawnosci powypadkowej do pelnej sprawnosci zawodowej . Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Szukam KRĘGARZA 23.08.04, 22:59 dziękuję Wszystkim za nieocenioną pomoc serdecznie dziękuję (kollector to moje 2 konto) Odpowiedz Link Zgłoś