mujer.azteca 10.07.14, 15:33 Witam. Czy ktoś z Państwa może był na weselu na którym grał zespół FLORES (www.zespol-flores.pl) z Lublina? Biorę pod uwagę ich oprawę muzyczną podczas mojego wesela, wobec tego będę wdzięczna za wszelkie opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muerte.muerte Nachalnosc kryptoreklamy 10.07.14, 19:06 Jezeli rozwazasz ich zatrudnienie to masz jakies racjonalne przeslanki. Szukanie opinii jest wiec kryptoreklama. Spadaj spamerko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mujer.azteca Re: Nachalnosc kryptoreklamy IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.14, 21:13 Sam jesteś spamer.. skoro nic nie wiesz na ich temat to nie strzęp jęzora na darmo. Szukam kogoś, kto był na weselu na którym grali i jest w stanie powiedzieć czy są warci angażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Nachalnosc kryptoreklamy IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.14, 23:35 ...są do de... więcej piją niż grają... kitowi... :(... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
muerte.muerte Polecany zespol na wesele 13.07.14, 10:04 Wiem, ze Rolling Stones maja w lecie okienko. Zadzwon do Mick Jaggera. Lublina jeszcze nie widzial i na pewno sie zgodzi. www.youtube.com/watch?v=3a7cHPy04s8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Polecany zespol na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.14, 12:21 ...to już ustalone... będą 15 sierpnia... :)... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sziszaaa Re: Polecany zespol na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.15, 09:39 nie polecam, niestety byli na moim weselu...Pani "śpiewała" z playbecku a reszta udawała, że gra (prócz saksofonu) dla mnie żenada za te pieniądze, nie wywiązali się z umowy, Pani menedżer niestety reklamacji nie uznała a ja nie chciałam się denerwować na swoim ślubie i kłócić...może im się to to "zwróci" Odpowiedz Link Zgłoś
zespolnawes [...] 06.03.16, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
orlik222 [...] 06.03.16, 16:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smutny.gej Żałobny zespól FLORES 06.03.16, 16:15 Grali jak na pogrzebie. Wszyscy weselnicy płakali. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś