Dodaj do ulubionych

Zespół weselny FLORES

10.07.14, 15:33
Witam. Czy ktoś z Państwa może był na weselu na którym grał zespół FLORES (www.zespol-flores.pl) z Lublina?
Biorę pod uwagę ich oprawę muzyczną podczas mojego wesela, wobec tego będę wdzięczna za wszelkie opinie:)
Obserwuj wątek
    • muerte.muerte Nachalnosc kryptoreklamy 10.07.14, 19:06
      Jezeli rozwazasz ich zatrudnienie to masz jakies racjonalne przeslanki.
      Szukanie opinii jest wiec kryptoreklama. Spadaj spamerko.
      • Gość: mujer.azteca Re: Nachalnosc kryptoreklamy IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.14, 21:13
        Sam jesteś spamer.. skoro nic nie wiesz na ich temat to nie strzęp jęzora na darmo. Szukam kogoś, kto był na weselu na którym grali i jest w stanie powiedzieć czy są warci angażu.
        • Gość: bleee... Re: Nachalnosc kryptoreklamy IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.14, 23:35
          ...są do de... więcej piją niż grają... kitowi... :(... bleee...
          • muerte.muerte Polecany zespol na wesele 13.07.14, 10:04
            Wiem, ze Rolling Stones maja w lecie okienko. Zadzwon do Mick Jaggera.
            Lublina jeszcze nie widzial i na pewno sie zgodzi.
            www.youtube.com/watch?v=3a7cHPy04s8
            • Gość: bleee... Re: Polecany zespol na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.14, 12:21
              ...to już ustalone... będą 15 sierpnia... :)... bleee...
              • Gość: sziszaaa Re: Polecany zespol na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.15, 09:39
                nie polecam, niestety byli na moim weselu...Pani "śpiewała" z playbecku a reszta udawała, że gra (prócz saksofonu) dla mnie żenada za te pieniądze, nie wywiązali się z umowy, Pani menedżer niestety reklamacji nie uznała a ja nie chciałam się denerwować na swoim ślubie i kłócić...może im się to to "zwróci"
                • zespolnawes [...] 06.03.16, 15:47
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • karoloo4 Re: Zespół weselny FLORES 09.01.16, 01:00
      bardzo fajny zespol Polecam!
    • orlik222 [...] 06.03.16, 16:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • smutny.gej Żałobny zespól FLORES 06.03.16, 16:15

Grali jak na pogrzebie. Wszyscy weselnicy płakali. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka