Gość: piotr IP: 213.17.179.* 03.09.04, 12:08 Jak jest na filozofii teoretycznej na KULu? co sądzicie o egzaminach wstępnych i czy łatwo się tam dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vice-p.... Re: studia na KULu IP: *.lublin.mm.pl 03.09.04, 17:04 Studiuj na KULu,może będziesz wiceprezydentem.Albo personalnym w elektrociepłowni.Albo jeszcze jakim innym na świeczniku. Kiedyś szykanowano wszystkich,którzy ukończyli (lub nie ukończyli jak niektórzy prezydenci czy też przewodniczący sejmiku woj.).Preferowano fachowców po WUMLach. Teraz niszczą (i słusznie) fachowców po WUMLach (Miller i jego ekipa). A już wkrótce sytuacja się zmieni że KUL+WUML i wszystkich takich wyprawi się na stos (jak w śreniowieczu na inkwizycję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: studia na KULu IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 05.09.04, 22:29 Ja studiuje fil.teoretyczna-3 rok. Studia wstepne sa stosunkowo latwe,duzy wybor przedmiotow, raczej niestresujaca atmosfera.Pewnie bedziesz zdawac teraz we wrzesniu(dodatkowa rekrutacja)?Jesli nie bedzie b.duzo chetnych to Cie przyjma bez problemu-zalezy im ,aby miejsca zapelnic,by etaty mogly sie zachowac.Ale potem na studiach jest juz starzsne sito! U mnie na roku zostalo mniej niz polowa ludzi.Jest ciezko ogolnie, to nie studia dla kazdego...Tzreba byc silnym psychicznie tez.Ale mnie sie podoba:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: studia na KULu IP: 213.17.179.* 06.09.04, 09:45 tak zdaje we wrześniu i kompletnie nie wiem ilu jest chętnych (mam nadzieje że mało), a tak poza tym to w 1 naborze przyjęli ok 70 osób ze 130 chętnych, ciekawe dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: studia na KULu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:33 mało nie jest, podobno tyle samo, co w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: studia na KULu IP: 213.17.179.* 06.09.04, 19:02 ale w lipcu zdawało mało, więc jeśli w 2 naborze będzie przypadało tyle samo osób na miejsce co w lipcu to będzie świetnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: studia na KULu IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 06.09.04, 18:36 Moze kompletnie sie nie nadawali,albo zdawalo tyle osob-130,a potem zrezygnowali z filozofii(gdy np.dpostali sie gdzie indziej, na inny kierunek.) Powodzenia na egzaminie!Jesli masz zaciecie filozoficzne i jestem ciekawy swiata to studia beda swietne dla Ciebie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś