Dodaj do ulubionych

Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na n...

IP: *.resetnet.pl 06.09.04, 22:55
gdzie ja żyję? kto wybiera takich złodziei?
Obserwuj wątek
    • Gość: zorbi Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:21
      Zastanawiam się czy SLD przeskoczy na Lubelszczyźnie 1%... Piękne gole do
      własnej bramki. Gratulacje...
      • Gość: tow. szmaciak Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:25
        O SLD radze sie nie martwic. [Sugestia do pilnowania i porzadkowania wlasnego
        podworka.]Niech kazdy pozostanie przy swoim, a obu stronom wyjdzie to na
        zdrowie.
        • Gość: zorbi Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:35
          W sumie nie mój cyrk, nie moje małpy...
          • folkatka Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na 07.09.04, 00:44

Brak mi słów. Co za ścierwa!!!
            ==============
            GG 3573607
            Zniszczyć lub pozwolić, aby zniszczały zabytki artystyczne przeszłości, jest
            to odebrać miastu lub krajowi kapitał, zebrany pracą wielu pokoleń, popchnąć
            społeczeństwo o wielki krok w tył, ku barbarzyństwu i ciemnocie.
            Stanisław Tomkowicz
    • Gość: Rękas Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 07.09.04, 07:31
      I pijaków! Bo wszyscy pijacy to złodzieje. Proszę o łaskawą informację co
      takiego ukradliśmy, bo jakoś to przeoczyłem
    • Gość: KK Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 07:47
      Jestem zbulwersowana stylem w jakim nasze " szmatławce " opisują ludzi
      należących do kolacji rządzącej naszym województwem. Jakby nie patrzeć jest to
      najwyższa władza w województwie, a ludzie tam pracujący zostali wybrani w
      demokratycznych wyborach. Należy im się odpowiedni autorytet i poszanowanie. A
      nie w każdym waszym artykule zniesławianie i ciągłe obrażanie. Gołym okiem
      widać jak nietórzy dziennikarze sympatyzują ze wszyskimi (nawet nikczemnymi
      kreaturami niemoralymi),tymi którzy "niszczą lewicę". Sympatyzują bardzo
      chętnie z Podkańskim, co ostatnio było bardzo widoczne m.in. po konferencji
      prasowej PSL, którego każde pierdnięcie Podkańskiego było w zniosle opisane na
      łamach prasy. (Dzisiaj jest to samo. Nie da się już tego czytać. Rzygać się
      chce); Z Sierakowską, która wypowiada się bardzo negatywnie o SLD, nie wspomnę
      już o wzniosłym cytowaniu oszołomów z prawicy. Ludzie widzą tą waszą
      stronniczość. To nie jest dobra droga do waszego skucesu. Efekt w tej chwili
      jest mierny. Wiele ludzi mówi otawrcie " już nie kupuję w kółko to samo piszą
      jako to leica jest do dupy, a jaka prawica dobra. Ja mam pretensję tylko do
      lewicy że nie zrobiła z wami porządku i i wprowadziła prawa, ktore by was
      ogarniczało. Odbierania prawa wykonywania zawodu, za udowodnione bzdury, które
      wypisujecie, za newsy za 100 zł, nieważne jakim kosztem. Wszelkimi możliwymi
      sposobami, nawt jakby trzeba było kogoś świadowe oczernć i zniszczyć.
      • Gość: Wściekły pies. Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.70.* 07.09.04, 08:23
        Kompleksy należy leczyć ale w tym przypadku to jest raczej niemożliwe.Obrona
        Rękasa,którym interesuje się Prokurator to czysty nonsens.I to jest ta władza
        wybrana w demokratycznych wyborach przy frekwencji ok.30 %.Po ile otrzymali
        głosów - miernota polityczna myśląca o własnych interesach i hulankach.
        • Gość: KK Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:18
          Prawda w oczy kole Wściekły psie??? Kompleksy to ty sobie lecz, ale myślę,że
          jest już za późno. A propos prokuratorów , nie takimi ... się zajmowali. Co on
          tak włościwe zrobił?,(kilka podpisów?) w porównaniu ze złodziejami , którzy
          nakradli w białych rękawiczkach (przejedz się po Lublinie i okolicach, a
          zobaczysz w jakich willach mieszkają). Tu by się przydał prokurator!!!!
          Myślę ,że frekwencją grubo przesadziłeś. Ty oczywiście bierzesz udział w
          każdych wyborach, ale twój głos nic nie daje, więc musisz nadrabiać pisząc
          takie oczywiste bzdury!!!!
        • Gość: Rękas Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 07.09.04, 09:21
          Ile głosów? 5.147
      • Gość: MS Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 08:37
        Całkowita prawda. My teraz nauczyliśmy się tylko narzekać, rządać, brać. Coraz
        trudniej nam o magiczne słowa tj: dziękuję, proszę. Brak je st w nas poczucia
        ludzkiej godności, poszanowania drugiego człowieka. Ta "ryba" psuje się od
        głowy.
      • Gość: MS Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:53
        Kochani internauci. Czytając wasze oszczerstwa pod adresem każdej opcji
        politycznej to woła o pomstę do nieba. Chyba nie byliście na mszy odpustowej w
        miejscowości Strzyżów gm. Horodło (k. Hrubieszowa)w dniu 12.09.2004r i nie
        słuchaliście kazania.A szkoda, bo bardzo dużo moglibyście się nauczyć i
        zmienić swoje postępowanie, styl bycia itp. Jestem pewna, że byłoby mniej tych
        nieudowodnionych oszczerstw. Oczywiście kulturę wynosi się z domu rodzinnego i
        wychowania.
    • 4gwiazdki Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na 07.09.04, 08:11
      No właśnie.Jeśli nie Rękas,to kto?Bender?Absolutnie.To już lepiej niech
      pozostanie ugrupowanie oszołomów niż Bender!!!!!
    • Gość: ciemny typ Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:42
      Brawo, Konrad!!
      Tatko dobrze podpowiedział,
      tylko że do końca kadencji będzies musiał zwoływać nadzwyczajne sesje...
    • Gość: warszawiak Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.chello.pl 07.09.04, 11:56
      > gdzie ja żyję? kto wybiera takich złodziei?

Lublinianie. Widać nie za bardzo to złodziejstwo przeszkadza większości
      mieszkańców Koziego Grodu.

Jacy mieszkańcy, takie władze! :-)))
      • Gość: bosman Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.lublin.mm.pl 07.09.04, 20:30
        A twój prezydent palancie z malinowym nosem? Kurdupel Kaczor zamieszany
        w "telegraf" ,"modlin", zlodziejskie PC itp. Nie wytykaj ryja za swój chlew bo
        ci go przytrzasna.
        • Gość: warszawiak Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.chello.pl 08.09.04, 00:36
          > A twój prezydent palancie z malinowym nosem? Kurdupel Kaczor zamieszany
          > w "telegraf" ,"modlin", zlodziejskie PC itp. Nie wytykaj ryja za swój chlew
          > bo
          > ci go przytrzasna.

:-)))
          kiedy wybierali bliźniaka, ja mieszkałem czasowo w Lublinie. i w Warszawie nie
          głosowałem. :-)
    • Gość: moro Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 12:18
      Dlaczego złodziei??? A co do prokuratora to radzę niecierpliwym poczekać na
      wyrok sądu. Bo nie takie prowokacje szykowała prokuratura na niewinnych. Znamy
      to dobrze.
    • Gość: łachudra Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:43
      Osoba przewodniczacego Rekasa staje sie ostatnio przyczynkiem do opluwania i
      osmieszania jego osoby. Nie jest to bohater z mojej bajki-zeby byla jasnosc.
      Jednak dopoki nie skaze go prawomocnym wyrokiem sad, to co najwyzej mozna sobie
      pogdybac i dywagowac. Radze wiecej ostroznosci, bo juz nawet internet nie
      zagwarantuje co aktywniejszym, dyzurnym opluwaczom wladzy sejmikowej
      anonimowosci. Pozniej bedzie placz i zgrzytanie zebami.
      • deliquentes Re: łachudra 07.09.04, 18:06
        Masz racje chłopcze z różowymi policzkami!Buźki. Twój zawsze przyjaciel.
        • deliquentes Spoko, spoko 07.09.04, 18:07
          spokojnie towarzysze polecicie razem z Rekasem juz niedługo. i my tam bedziemy.
          Ukłony dla wszystkich.
    • Gość: lokalny patriota Re:Do warszawiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:53
      Wara mi od naszych lubelskich spraw. Jak śmiesz tak pisać!!!! Pilnuj swojego
      warszwskiego burdelu.
      • Gość: zorbi Rękas samo zło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:23
        Jak tak czytam większość postów to chce mi się śmiać. Wychodzi z tego, że
        Konrad jest całym złem trapiącym to województwo. Tymczasem największe badziewie
        ukryte jest za jego pleckami i błoto lecące w Rękasa nie chlapie w szlachetne
        osoby niektórych pacanów co to np. z kartki poprawnie nie potrafią przeczytać
        przemówienia. Niektórzy wiedzą o kogo chodzi... :)))
        • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Rękas samo zło IP: *.pl / *.enterpol.pl 07.09.04, 22:53
          Ja to sie zastanawiam czy Rekasa to kler popiera czy nie. Bo zgodnie z logika
          to jezeli Rekas jest zly to na pewno powinien go popierac arcybiskup.
      • Gość: warszawiak Re:Do warszawiaka IP: *.chello.pl 08.09.04, 00:47
        wiesz, co jest najśmieszniejsze?
        że wystarczy podpisać się "warszawiak" a już się w wielu lubelskie kompleksy
        odzywają.

kiedy Wy wreszcie zrozumiecie, że zamiast marnować siły na poczucie niższości
        względem Warszawy lepiej zacząć coś robić.

jak już koniecznie musicie być tacy "zakompleksieni" to znajdźcie sobie jakiś
        bardziej godny obiekt zazdrości. np. wrocław, poznań, gdańsk.

ale nie - Lublin nie byłby wtedy Lublinem. wy już to macie we krwi. to bycie
        pośmiewiskiem dla wszystkich. czy widziałeś wrocławianina albo poznaniaka albo
        krakusa zadroszczącego warszawiakom? albo porównującego swoje miasto z
        Warszawą? nie. oni wszyscy Warszawę mają za nic. tylko Wy macie jakieś
        chore "kompleksy" względem "stolycy".

tak to już jest. jak się nie ma na czym tożsamości grupowej zbudować, to się ją
        buduje na antagonizmie z inną grupą. przykre to.
        • Gość: SUper DJ Heniu Re:Do warszawiaka IP: 212.182.97.* 08.09.04, 10:21
          Kraków nie ma się co porównywać z Warszawą bo jest to normalne europejskie
          miasto w przeciwieństwie do Warszawy która jest miastem dresiarzy i beemek.
          Chciałbym też zaprotestować przeciwko przenoszeniu warszawskich obyczajów
          drogowych do Lublina. Wczoraj na skrzyżowaniu Smorawińskiego/Chodźki gość
          przejechał na czerwonym świetle. Rejestracja? Oczywiście WE...
          • Gość: warszawiak Re:Do warszawiaka IP: *.chello.pl 08.09.04, 12:13
            Lublin też kilka lat temu był normalnym europejskim miastem.

Tylko że - w przeciwieństwie do innych polskich miast - stopniowo się od tej
            europy oddala w kierunku Białorusi. A szkoda...
    • Gość: uhahaha Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: 212.182.117.* 08.09.04, 09:58
      sadowski, wojtas, bender to sa dopiero fachofcy, toz oni rządzili ta
      lubelszczyzną juz długi okres czasu, raz za sterem a raz obok steru. gdzie jest
      to województwo każdy widzi.
      rękas tak naprawde uprawia polike kadrową zdzicha podkańskiego tylko robi to
      nieudolnie bo nie zatrudnia pociotków dziennikarzy i dlatego takie psy na nim
      pismaki wieszają.
      wszyscy sa tacy sami i dlatego proby odwolania rekasa to proba przejęcia wladzy
      w sejmiku a nie proba naprawy czegokolwiek. podkanskich wyczyscili z urzedu
      stąd taka wielka wola walki w zdzichowych sie odezwała.
    • Gość: Kama Re: Przewodniczący sejmiku Konrad Rękas zagrał na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:20
      Gdyby obecna kolalicja rządząca zatrudniła choćby jednego nędznego pismaka czy
      tez z innych mediów oszołoma, to nie byłoby tego tego co czytamy w tych
      szmatławcach i słuchamy wielkich kreatorów opinii publicznej. Racja,że Zdzicho
      wiele osób takich pozatrudniał a obecnie oczywiście obiecuje. Plotka niesie że
      TV lubelską też ma za sobą. Madry chłop wie od czego zaczyna się skuces. Ale na
      razie bardzo mierny. I niech tak zostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka