Dodaj do ulubionych

Prozba do moderatora forum.

IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 09:16
Prosze o usuniecie 3 postow:
• Re: twoje forum??? - Gość: Paul 08.09.2004 08:10
• Re: twoje forum??? - Gość: bosman 08.09.2004 08:49
• Przepraswzam "bosmana", to bylo do "lublina"... - Gość: Paul 08.09.2004
08:56 z watku Rosja-islamski terroryzm-Lublin. Prozba wynika z mojej pomylki
ktora pragne naprawic. Texty postow zawieraja tresci, ktore nie powinny
znalezc sie w zamieszczonej formie w rzeczonym watku. Z gory dziekuje za
czas i pomoc. Uszanowanie,
Paul

Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Halo...jest tam kto, hop, hop...?! IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 09:37
      Ponawiam prozbe o usuniecie wspomnianych postow. Uszanowanie,
      Paul
    • Gość: Paul Jak tylko Pan/Pani dopije ta kawe........ IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 10:01
      .......dokonczy kanapke z salcesonem, to bede ....hmm.... wdzieczny.
      Uszanowanie,
      Paul
    • Gość: Paul Ho, ho...to chyba bedzie dlugi watek;-}n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 10:08
    • Gość: Paul Bajka dla moderatora...... IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 10:25
      Dawno, dawno temu, za gorami, za lasami zylo sobie dwoch moderatorow. Mozna
      powiedziec ze w jednym stali domu i nie wadzili nikomu. Pewnego razu jeden
      naciagnawszy sobie na glowke czerwony kapturek poszedl w odwiedziny do szewca
      dratewki co lubil sobie smoki w balona robic. Wzial byl koszyczek ze slodkimi
      pierniczkami i ruszyl w droge. Tymczasem drugi moderator postanowil rozgryzc
      od dawna trapiaca go sprawe kanienia moderatorskiego i jal byl brac mase po
      kawalku i mnozyc ja przez predkosc swiatla do kwadratu. Bral ta mase, bral,
      mnozyl i mnozyl, kiedy to niespodziewanie do drzwi zastukala babcia klozetowa
      mieszkajaca nieopodal z prozba o pomoc w odnalezieniu wartosci bezwzglednej
      antymaterii permanentnie zatykajacej rzeczone klozety. Skonczylo sie na tym ze
      moderator #2 pomylil sie, pomnozyl predkosc antymaterii przez kawalek klozetu
      do potegi trzeciej z czego na koniec zrezygnowany wyciagnal byl pierwiastek z
      trzech. Na tym stanelo i oboje zaczeli grac w szachy wielowymiarowe,
      szescienne. W tym samym czasie moderator pierwszy doczlapal do szewca dratewki
      i we trojke zagrali ze smokiem w berka, przy czym z kazdym dotknieciem smok
      stawal sie coraz wiekszy i wiekszy.....az pekl, a zjego brzucha wyszla piekna
      krolewna i powiedziala ze spelni 3 zyczenia. CDN. Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: Paul Re: Bajka dla moderatora CD.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 10:57
        Krolewna stwierdziwszy ze spelni 3 zyczenia, powabnie siadla na kamieniu i
        zaczela poprawiac czarne rajstopy z wyraznym szwem na zgrabnych lydkach.
        Szewc dratewka szybko ustalil z towarzyszem swych smoczych igraszek co
        nastepuje: jedno zyczenie mialo przypadac sprawiedliwie na obu moderatorow i
        na jego samego. Po chwili namyslu i osuszeniu politrowej butelki z obiecujaco
        wygladajaca etykieta "Absolut" stwierdzil ze nie marzy o niczym innym tylko, by
        jego dwaj przyjaciele - moderatorzy usuneli trzy posty z watku w ktorym
        zapedzil sie kiedys zbyt daleko i w nie wskazanym kierunku, uzywajac w swej
        skromnej chatce kompiutra. Pozyczal go sobie biedaczyna od babci klozetowej,
        ktora w wolnych od walki z antymateria chwilach chetnie uprawiala jogging wokol
        smoczej jamy. Pierwszy moderator, ktory rownie dobrze mogl byc i tym drugim,
        energicznie zdjawszy czerwony kaprurek zaczal domagac sie salcesonu w
        nieograniczonych ilosciach. Pozostalo tylko jedo. Czegoz mianowice mogl
        zapragnac moderator drugi, ktory rownie dobrze mogl byc pierwszym? CDN
        Uszanowanie,
        Paul
    • ryza_malpa1 Re: Prozba do moderatora forum. 08.09.04, 10:33
      hy hy hy, wołanie na puszczy...
      orka na ugorze...
      syzyfowa praca...i takie tam.
      • Gość: Paul Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 10:36
        • bodo53 Re: Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n 08.09.04, 11:12
          Muszę cię zasmucić - w Gazecie.pl w ramach cięcia kosztów wstawili jakiegoś
          cyborga. I na nic mu ludzkie prośby oraz biadania - on tylko tymi obiektywami
          wściekle przewraca, coby nie przepuścić tych wszystkich wyrażeń na d..., ch...,
          k... itp. Na nic mu jakies konteksty i takie tam "co poeta miał na myśli".

Takich się czasów doczekaliśmy...
          • redakcja_lublin Re: Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n 08.09.04, 11:56
            A jednak - proszę rzucić okiem.
            ws
            • Gość: Paul Dziekuje pieknie Szanownej Redakcji;-}!n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 13:55
            • hm` Re: Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n 08.09.04, 14:54
              Cud.
              pozdr. hm`
              • Gość: Paul Re: Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 15:00
                hm` napisał:

> Cud.
                > pozdr. hm`
                "Cudow nie ma" - Jozef Stalin;-}. Pozdrawiam, wypij piwko za moje zdrowie przy
                meczu. Uszanowanko,
                Paul
                • hm` Re: Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n 08.09.04, 15:04
                  Heh, po prawie trzech tygodniach abstynencji, dzis mam zamiar rzeczywiscie wypic.. Heh, skad wiedziales?? ;]]]
                  Wypije Twoje zdrowie stary drugu(czy w podobie z rosyjska).. A jak tam za wielkim morzem?? Szanowna narzeczona??
                  pozdr. hm`
                  • Gość: Paul Re: Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 15:15
                    hm` napisał:

> Heh, po prawie trzech tygodniach abstynencji, dzis mam zamiar rzeczywiscie wyp
                    > ic.. Heh, skad wiedziales?? ;]]]
                    Takie dziwne .... przeczucie;-}}}}
                    > Wypije Twoje zdrowie stary drugu(czy w podobie z rosyjska).. A jak tam za wiel
                    > kim morzem??
                    Jesli Bush zostanie na nastepna kadencje, to wyjezdzam na 4 lata, pierdole;-{.
                    Na wyspy "Ura-Bura", obojetnie gdzie.
                    > Szanowna narzeczona??
                    Aa.....dalej szanowna, dziekuje;-}
                    > pozdr. hm`
                    Trzymaj sie cieplo, uwazaj na siebie. Zdarowie;-}. Uszanowanie,
                    Paul
                    over&out
          • Gość: Paul Re: Malpko droga ja sie nie poddam bez walki;-}!n IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.09.04, 13:57
            bodo53 napisał:

> Muszę cię zasmucić - w Gazecie.pl w ramach cięcia kosztów wstawili jakiegoś
            > cyborga. I na nic mu ludzkie prośby oraz biadania - on tylko tymi obiektywami
            > wściekle przewraca, coby nie przepuścić tych wszystkich wyrażeń na d...,
            ch...,
            >
            > k... itp. Na nic mu jakies konteksty i takie tam "co poeta miał na myśli".
            >
            > Takich się czasów doczekaliśmy...
            Moze jednak nie do konca....;-}. Mialem okazje poznac kilkoro ludzi
            z "redakcji" i na cyborgow nie wygladali;-}}}}}}}. Uszanowanie,
            Paul
    • Gość: bosman Re: Prozba do moderatora forum.do Paula IP: *.lublin.mm.pl 08.09.04, 17:27
      Chylę czoła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka