Dodaj do ulubionych

sklep z ładnymi sukienkami w Lublinie

18.12.14, 11:47
Od tygodnia szukam ładnej koronkowej sukienki na ślub cywilny. Galerie handlowe mają tandetne zaniżone rozmiarowo kroje prosto z chin. Cechuje je gruby materiał i krój bombki ledwo zasłaniającej tyłek i odsłaniającej biust do pasa-żenada. Szukam sklepu z ładnymi delikatnymi sukienkami z koronki. Salony sukni ślubnych maja tylko długie i białe kreacje zatem odpadają. A Wy gdzie kupowałyście swoje sukienki? Możecie mi polecić sklep z eleganckimi propozycjami?
Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... ...polecam serdecznie... :)... IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.14, 12:11
      ...Krak. Przedm. - hotel Angielski... bleee...

lehardi.files.wordpress.com/2014/12/czas_1491c_1914_nr69_0004.jpg
      • Gość: spam killer De gustibus non... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.14, 17:21
        Koniecznie wklej link z eleganckimi sukienkami ktore znalazlas i polecasz.
        Moze byc pod innym nickiem.
        • Gość: bleee... ...a non... IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.14, 21:32
          ...wystarczy, że ty wklejasz... wyluzuj... śledzie też polecasz?... :(... bleee...
      • krab9 Re: ...polecam serdecznie... :)... 18.12.14, 19:12
        Jutro znów wybieram się na "spacer" po sklepach. Sprawdzę ten na Krakowskim. PS w Salonie sukien ślubnych przy Wodopojnej sprzedawczyni powiedziała wprost, ze lepiej kupić coś na allegro niż u nich heh. Faktycznie sukienki jak z żurnala ale nie dla rozmiaru 40. Chudzielcom jest dobrze w bombkach i syrenkach, ale rozmiar 40 musi mieć swoisty kształt -najlepiej tzw "A". Znalazłam fajna w internecie ale czas dostawy to 4 0 d n i ROBOCZYCH a ja nie mogę tyle czekać.
        wygląda tak:
        allegro.pl/elegancka-wieczorowa-sukienka-sukienki-hot-l-40-i4844673350.html
        chciałabym podobną znaleźć w lublinie... :(
        • krab9 ? 18.12.14, 19:15
          a co myślicie o takiej:
          allegro.pl/chi-chi-london-sukienka-wieczorowa-mini-rozk-42-44-i4888428045.html
          mogłaby być na cywilny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka