Dodaj do ulubionych

Pomoc prawna poszukiwana

17.02.15, 11:10
Witajcie. Mój mąż ma niedużą firmę. Do jakiegoś czasu wszystko było dobrze, niestety trafił się nieuczciwy facet, który nie chce zapłacić firmie męża za wykonaną pracę. Teraz nie wiemy co robić, bo chodzi o dużą sumę. Prace zostały zakończone 3 m-ce i termin płatności dawno się skończył. Co robić w takiej sytuacji? Czy ktoś na forum jest nam w stanie pomóc, albo poradzić gdzie się z tym uda :)
Obserwuj wątek
    • Gość: porada Re: Pomoc prawna poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.15, 18:26
      Najlepiej udac sie do adwokata.
    • pawelecdd Re: Pomoc prawna poszukiwana 18.02.15, 10:03
      Też jestem zdania, że trzeba zasięgnąć porady prawnej. Jedyne co możemy ci tu poradzić na forum, to tylko tyle żebyście się skontaktowali z radcą prawnym. W mojej firmie mieliśmy identyczną sytuację, klient w nieskończoność przeciągał zapłacenie faktur. W końcu sie wkurzyliśmy i wytoczyliśmy mu sprawę. W sprawie pomagał nam Mec. Leszek Bloch, dzięki jego wiedzy i doświadczeniu sprawa zakończyła sie szybko, oczywiście korzystynym dla nas wyrokiem :)
      • Gość: menel lubelski Re: Pomoc prawna poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.15, 10:44
        Mie tesz pomuk mecenas Leszek Bloch. Inni nie.
        www.blochkancelaria.pl/htm/o_kancelarii.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka