Dodaj do ulubionych

sala weselna

14.05.15, 09:24
szukam fajnego lokalu na przyjecie weselne na ok 160 osób, możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • n_janek16 Re: sala weselna 14.05.15, 11:12
      Niedawno robiliśmy w Imperium w Firleju. Bardzo ladna sala, smaczne jedzenie które ciągle uzupełniano, sprawna obsługa. Wszystko wypadło doskonale, nic dodać nic ująć:D
      • kasia-glaz Re: sala weselna 05.06.15, 14:44
        Tak, imperium można spokojnie polecić. Dwa razy byłam tam na weselu i nie mam żadnych zarzutów, smacznie, elegancko i z przepychem :) Natomiast gorąco odradzam lokal, który jest zaraz przy wjeździe do Firleja (nie pamiętam nazwy) Byliśmy z mężem na weselu i mam mieszane uczucia. Wystrój ładny, ogród zadbany tylko kuchnia nie powala i tragiczna obsługa. Trzeba było się dopraszać o wymianę brudnego talerzyka, co nie powinno mieć miejsca, a jak z półmiska zjedzono przekąski to stał pusty przez większość nocy, widocznie obsługa niezbyt się przejmuje swoimi obowiązkami. Jest jeszcze Wincentów, też warty polecenia. Elegancka sala, ciekawe menu, obsługa mogła by się bardziej uśmiechać bo odniosłam wrażenie że panuje lekkie zadęcie, ale tu już koszt jest większy bo ok 170zl/os, a raczej większości par zależy żeby było jak najlepiej i jak najtaniej, bo w końcu ślub to ogromny wydatek..
    • pysia19890 Re: sala weselna 06.06.15, 11:48
      polecam fontannę czekoladową olx.pl/oferta/promocja-druga-fontanna-czekoladowa-z-biala-czekolada-gratis-CID619-ID6Hwbr.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka