Dodaj do ulubionych

Czy jestem za gruba??? :(

19.07.15, 20:18
Od zawsze byłam uważana za okropnie chuda osobe i przez rodzine i przez znajomych.
Lecz ostatnio przytylam 5 kg.
Mam 16 lat 171 cm i 53,5 kg.
talia-66cm
udo- 52,5. ( w najgrubszym miejscu)
Piersi - ok . 81 cm

Czy jestem za gruba?
Bardzo mnie to martwi szczegolnie uda , a brzuch pomimo 66 cm jest obiektywnie patrzac dosyc płaski :/
Obserwuj wątek
    • Gość: beauty juror Absolutnie nie! IP: *.nette.pl 20.07.15, 12:07
      Jesteś akurat. Twoje spojrzenie na swój brzuch nie może być obiektywne. Może być tylko subiektywne. Dla pełnego obrazu wklej swoje zdjęcie całej figury z trzech stron (bez strony
      lewej) i wówczas będę mógł potwierdzić swoje obiektywne przypuszczenia.
    • moritor Re: Czy jestem za gruba??? :( 20.07.15, 12:20
      obwód uda jest na granicy rozmiaru XS i S czyli rozmiaru ?extra mały? i "mały"
      masz niedowagę ale dzięki przytyciu o te 5 kg wyszłaś ze stanu wygłodzenia zwiastującego zazwyczaj ciężką chorobę
      ciesz się zatem bo masz teraz większą szansę jeszcze nieco pożyć i się różnymi sprawami pomartwić
      • b_nowak7797 Re: Czy jestem za gruba??? :( 21.07.15, 14:32
        Z BMI wychodzi ze jestem na granicy chudości i normy ale to co widze w lustrze nie odzwierciedla wyniku wskaźnika BMI moje uda sa naprawde straszne -.-
        • moritor Re: Czy jestem za gruba??? :( 21.07.15, 14:47
          moim zdaniem faceci będą w tym temacie - znaczy ud całkiem innego zdania niż ty ;-)
          BMI to jedno a rozmiar uda to drugie zobacz sobie rozmiarówki dla pończoch i rajstop robionych na miarę

masz 16 lat powiadasz - to może znaczyć że kobieciejesz po prostu
          a w tym temacie to ja się zwyczajnie nie znam ;-)

ale w temacie idealne uda to wiesz to jest kobieta z S?vres popkultura.info/wp-content/uploads/2012/10/Marilyn-Monroe-z-ksi%C4%85%C5%BCk%C4%85.jpg
          udo z S?vres masz na pierwszym planie
          • b_nowak7797 Re: Czy jestem za gruba??? :( 21.07.15, 15:39
            Raczej faceci nie lubią kobiet z duzymi udami , na dodatek nie wysportowana sylwetka jak moja -.-
    • Gość: Rabarbar Re: Czy jestem za gruba??? :( IP: *.futuroexito.pl 20.07.15, 13:26
      Jeśli to nie troll, to w takim razie anorektyczka.
      • b_nowak7797 Re: Czy jestem za gruba??? :( 21.07.15, 14:30
        Nie jestem anorektyczką , jem dużo i dlatego przytyłam anorektyczki chudną a nie tyją :)
        • zubelz Re: Czy jestem za gruba??? :( 21.07.15, 22:07
          Dziewczyno. Rośniesz. Twój organizm się rozwija i potrzebuje budulca. To że przytyłaś ?. Mniej lodów, czipsów, pepsi czy koli. Więcej ruchu na powietrzu a mniej siedzenia przy kompie i użalania się nad sobą. Połaź po lesie, popływaj a lody i słodkie napoje zostaw dzieciom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka