Gość: Jeanny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:53 JEŚLI CHCESZ NALEŻEĆ DO NAJLEPSZEGO FAN CLUBU ICH TROJE I SPOOKO PISZ NA ADRES ich-troje@tlen.pl LUB Justyna Marut Więckowskiego 39 m 24a 90-734 Łódź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinca Re: ICH TROJE & SPOOKO 14.04.02, 01:09 Tak, bardzo chce nalezec do fanklubu tego wspanialego zespolu. Michal Wisniewski jest moim idolem. Nawet poprosilam swojego chlopaka, zeby tez mial tyle kolczykow i tatuazy co ON. Pytalam mame czy moge sobie ufarbowac wlosy na czerwono, ale sie nie zgodzila. Marze o tym, aby kiedys byc na ich koncercie i zobaczyc ten slynny szoł z pochodniami. A "sep milosci" porusza do glebi moja melancholijna dusze... Kocham Ich Troje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 14.04.02, 10:37 Tak, tak, jestem chlopakiem Alinki i moge to tylko potwierdzic, co napisala wyzej. Caly czas mnie meczy, zebym sobie przekul ucho, noc, brzuch, noge, maly palec w lewej stopie, sutek, brew, brode, tylek, udo, biodro, watrobe, trzustke, zrenice i piete. Chcialem to zrbic, ale zaden zawodowy przekluwacz nie zgodzil sie na to poniewaz nie wie jak przekluc trzustke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.04.02, 13:30 Nagrali kilka piosenek i przerabiają je na kilka wersji jako kolejne utwory.:( Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: ICH TROJE & SPOOKO 14.04.02, 13:50 Możesz zawsze przekłuwać swoją wątrobe, no i płuca...hehe Odpowiedz Link Zgłoś