Dodaj do ulubionych

zima w domach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:47
kiedy zaczną grzać w Lublinie? LPEC żyje jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: chichopo Re: zima w domach IP: *.it / 62.233.189.* 26.09.04, 00:26
      z tego co pamietam to chyba powinni jesli w 3 noce pod rzad jest na dworku
      mniej niz 9 stopni czy moze sie myle?
      • lucy_z Re: zima w domach 26.09.04, 13:16

Ze strony rodziny mam wiadomości, że w Koszalinie i Gdańsku juz grzeją!!!!
        Ogrzewanie opłacamy my, lokatorzy!!! I nikt nie powinien nam łaski robić!!!
    • Gość: pijusXII Re: zima w domach IP: *.pronet.lublin.pl 26.09.04, 14:13
      eee co tam LPEC, najlepiej grzeje druga osoba:)
      • Gość: wampirek Re: zima w domach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:18
        pijus też prawda:):):)
    • Gość: Renata Re: zima w domach IP: 212.160.135.* 26.09.04, 19:14
      Gość portalu: wampirek napisał(a):
      > kiedy zaczną grzać w Lublinie? LPEC żyje jeszcze?

LPEC żyje jak najbardziej i ma się świetnie (byłam i widziałam siedzibę po
      remoncie, który wcale nie był potrzebny, ponieważ przed nim też było przebogato,
      jak na monopolistę przystało).
      Ale teraz nie od LPEC-u zależy to, żeby grzał, a od administracji spółdzielni.
      Wystarczy do LPEC-u wysłać fax i zaczną grzać w ciągu godziny. Miej więc żal do
      zarządu swojej spółdzielni, przepisy się zmieniły.
      • Gość: wampirek Re: zima w domach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 22:32
        Dzięki Renata, teraz będę mógł zadbać o ciepło u siebie (oczywiście, jeśli
        przekonam administrację):)Pozdrawiam
    • Gość: Bastiatan Re: zima w domach IP: *.visp.energis.pl 26.09.04, 21:16
      Może lepiej, żeby trochę poczekali? Długi sezon grzewczy to większe opłaty, a
      na razie jeszcze nie jest tak zimno. (mogę być mądry, bo mam wymienione okna,
      he, he, he).
    • mali_bu Re: zima w domach 26.09.04, 22:26
      Czy wy wszyscy oszaleliście? Na dworze +15 a wam już zimno?
      Co będzie, jak będzie -15?
      • Gość: bosman Re: zima w domach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.04, 11:15
        Naq grzejnikach są "podzielniki" czyli "liczniki zuzytego ciepła". Można
        grzejniki przykręcać i mieć chłodniej w chacie.
        • Gość: bosman Re: zima w domach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.04, 11:16
          Ja tam wolę zimny wychów. Nie lubię gorąca.
        • Gość: Bastiatan Re: zima w domach IP: 212.182.59.* 27.09.04, 18:42
          To teoria. Jak sobie chatę dogrzejesz w inny sposób, albo mimowolnie (chociażby
          od sąsiadów, przez ściany, strop, etc.) to i tak podzielnik to zauważy, a LPEC
          ściągnie haracz. Swoją drogą to zwykłe złodziejstwo jest.
          • Gość: bosman Re: zima w domach IP: *.lublin.mm.pl 27.09.04, 19:22
            Masz rację, dlatego trzymam podzielniki w lodówce!!!
    • Gość: lublin hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:25
      a jak wychodzi ekonomicznie ogrzewanie najnowszymi kaloryferkami
      pradowymi/olejowymi? sa juz chyba na tyle wydajne i energooszczedne ze wychodzi
      podobnie jak od cieplowni.
      • lucy_z Re: Hurrra!!! 27.09.04, 19:24
        U mnie juz grzeją, hurra!!!:))
      • shawman Re: hmm 28.09.04, 00:05
        Jeżeli chodzi ci o takie wolnostojące, to nie opłaci się. Można sobie trochę
        podgrzać atmosferę, ale na dłuższą metę taki kaloryferek żre za dużo prądu. Nie
        wiem jak się sprawa przedstawia z prawdziwymi piecami olejowymi... Zresztą - u
        mnie zaczęli grzać! :))
    • Gość: wampirek Re: zima w domach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:09
      Nareszcie i u mnie grzeją!!! <jupi>:)Życzę i Wam tego samego, pozdrawiam:)
      • Gość: lublin ludziska - kominek w kazdym domu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 08:23
        a w najgorszym razie estetyczna przeszklona koza.
        nie tylko muzyka ale i zywy ogien niewiarygodnie wprost lagodzi obyczaje
        usposabia filozoficnie i magicznie.
        • Gość: Bastiatan Re: ludziska - kominek w kazdym domu! IP: *.visp.energis.pl 28.09.04, 22:01
          A do tego samowar i rum do czaja. Oraz pełna uroku osoba płci kompletnie
          przeciwnej. Poezja...
          • Gość: lublin badzmy choc troche europejscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:29
            nie koniecznie przeciwnej, nie-ko-niecz-nie...
            haha
            • shawman Re: badzmy choc troche europejscy 29.09.04, 00:05
              Tak przed kominkiem? Z nieprzeciwną płcią? A fuuj... :P
    • jetbang Re: zima w domach 28.09.04, 22:08
      u mnie już cieplutkooooo

wielkie dzięki Panie Józefie !!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka