elfhelm 02.10.04, 00:20 Mieszkańcom Lubelskiego gratulujemy Rękasa i spółki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laga Re:Dzięki SLD, SO, SdPL oraz PSL został w końcu od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 08:15 Muszę bardzo pochwalić pana marszałka Makarewicza, Samoobronę, partie lewicowe, że w końcu odwołali tak kompromitującego nas wszystkich Rękasa. Czcze były zapewnienia pana Wojtasa, Podkańskiego, Bendera, Gogacza, że Rękas musi być odwołany. Jak na dłoni wczoraj pokazali, że Rękas już im nie przeszkadza a chcą tylko przejąć władzę w województwie,a Rękas ma jeszcze jeden cenny głos, może na wagę złota. To co robi prawica oraz pselocwy to zwykłe politykierstwo. Zobaczycie zaraz zacznie się (po 2 latach sprawowania władzy obecnej kolalicji) nieudolna próba budowa nowej koalicji, przekupywanie radnych, zachęcanie, obiecywanie i represje. Panowie dajcie pokój nam mieszkańcom Lubelszczyzny. Po co ten niemrawego spektakl. Na pewno przez te wybryki prawicy traci samorząd a tym samym tracimy również my. Bo oni zamiast zajmować się ważnymi sprawami dotyczącymi naszego województwo, zajmują się ostatnio jak to miało miejsce, kolejnymi głupimy sesjami, na których Podkański chce przejąc władzę.Wyjątkowa jest ta piątkowa sesja, na której panowie z Lewicy i samoobrony pokazali, że mają jaja i że ich gadania nie są puste jak pana Wojtasa i Gogacza. Przestałem już się obrażać na lewicę i może w przyszłych wyborach oddam na nich swój cenny głos. Ciężka lagą marszałkowską, którą sam sobie zafundował dostał po tyłku. A dobrze mu tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx Re:Dzięki SLD, SO, SdPL oraz PSL został w końcu o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:01 W imieniu mieszkańców LUBELSZCZYZNY dziękujemy za odwołanie Rękasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tal Re:Dzięki SLD, SO, SdPL oraz PSL został w końcu o IP: *.lublin.mm.pl 02.10.04, 16:39 Cieszycie się, że Rękas został odwołany i zarzucacie tym, którzy nie przyszli na sesję zwołaną przez wiceprzewodniczącą Czechowską, że nie chcieli odwołać Rękasa. Problem w tym, że odwołanie Rękasa może okazać się nieskuteczne, niestety jestem przekonany, że jest nieskuteczne. Uważam, że Rękas powinien być odwołany już dawno, a przede wszystkim nigdy nie powinien zostać wybrany na przewodniczącego Sejmiku. Niemniej jednak, to, w jaki sposób został odwołany spowoduje jeszcze większe zamieszanie. Należało poczekać do 11 października i odwołać go skutecznie. Każdy, kto ma zielone pojęcie o samorządzie, wie, że wiceprzewodniczący może działać TYLKO z upoważnienia przewodniczącego, lub w sytuacjach wyjątkowych, kiedy przewodniczący nie może wypełniać swojej funkcji, a żadnego z wiceprzewodniczących wcześniej nie upoważnił, np. w przypadku nagłej choroby, wypadku itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re:Dzięki SLD, SO, SdPL oraz PSL został w końcu o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 07:07 Boże chroń nas od Rękasa i innych oszołomów ! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re:Dzięki SLD, SO, SdPL oraz PSL został w końcu o 02.10.04, 12:42 dobra... ale to te szuje najpierw go powołały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuja Re:Dzięki SLD, SO, SdPL oraz PSL został w końcu o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:40 troche szacunku i pokory jeszcze sie okaze kto jest wiekszaa szuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re:Dzięki SLD, SO, SdPL oraz PSL został w końcu o IP: *.lublin.mm.pl 03.10.04, 11:44 hehehe - "tylko ten sie nie myli kto nic nie robi" - paranoja k...a mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.lub73.int.pl / 83.16.172.* 02.10.04, 08:40 Wojewoda już dawno powinien przeciąć węzeł bezprawia i podchodów w urzędzie marszałkowskim,ale tego nie uczyni,bo będzie miał kłopoty.Wszechobecny Podkański tylko czeka na moment obsadzenia Wojtasa na stołku marszałka,bo w przeciwnym razie zdychające PSL nie znajdzie poparcia nawet wśród swoich członków!Czołówka PSL-u już uciekła do europarlamentu-to jest przykład na hasło jak oni "żywią i bronią"-nawet swoich zostawili i uciekli.Brawo tak liderzy partyjni -trzymać,a próg wyborczy macie ,ale w marzeniach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef46 Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.lub73.int.pl / 83.16.172.* 02.10.04, 08:46 Rękas osiągnął sukces życiowy,bo nawet mu się nie śniło,aby być kilka minut tym kim był ponad 2 lata.Tylko kim są pozostali,że potrafił ich ogłupiac przez tak długi czas???Przerażające!!!Przecież prof Bender był szefem kancelarii prezydenta!!Czy ten urząd jest tak słaby???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: a czy teraz jego kumple dyrektory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 09:19 z pensjami po 4000 - 5000 tys zł i nic nie robiący pójdą w kiebieter mater? Najwyższy czas zeby te pieniądze dać pracownikom bez układów którzy za tych wszystkich baranów zapieprzaja a mało zarabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawrócony Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 09:20 Tak teraz widac że Benderowi Gogaczowi i Wojtasowi zależy tylko na władzy anie na odwołoniu Rekasa. Brawo Czechowska kobieta z jajami. Czerwone Pająki jestem z Wami. Zdzichu Podkański do Brukseli albo z Będerem w rakietę i na księżyc. Ale o co chodzi Wybiórczej?Tradycyjnie o szmal. A tu o czy teraz pisac kogo sie czepiac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawrócony Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:17 Raz jeszce dziękuje za odwołanie Rekasa bez wzgledu na to kto to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny opozycji Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 07:14 podpisałem się pod wnioskiem z 13 września o odwołanie Rękasa, ale nie byłem na sesji 1 pażdziernika.Teraz wiem,że zrobiłem błąd. Po południu 1 października otrzymałem zaproszenia na sesję 11 października podpisane przez Rękasa.Oba zaproszenia antydatowane.Jedno antydatowane na 20 września a drugie na 27 wrześni, to kolejana sprawa dla prokuratury w sprawie fałszerstw Rękasa.W tej sytuacji przewodnicząca Czechowska miała rację i zachowała się prawidłowo.Ciekawe co na to Rękas ? Ja sam nie wyobrażam sobie z nim żadnej koalicji i myslę, że moi koledzy nawet o tym nie myślą bo byłaby to polityczna głupota, z której nie umiałbym się nikomu wytłumaczyć a nie chcę być uważanym za idiotę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 07:39 ale dlaczego nie napisała o tym żadna gazeta ? czy tej informacji nie znali dziennikarze ? Podkański mówił, że Rękas zwołał sesje na 11.X zgodnie z prawem a okazuje się, że dopiero po tym jak dowiedział się, że jednak będzie sesja odwołująca przewodniczącego i jeszcze antydatował (sfałszował) zaproszenia (dokumenty) na sesję.Myslałem, że Podkański mówił prawdę a teraz widzę,że to też kłamca.A jak jeden i drugi kłamie to zmienia postać rzeczy. Dwa kłamstwa jeszcze prawdy nie czynią. GAZETA czego nie piszesz całej prawdy ? eraz Wy chronićie fałszerzy i kłamców ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch ODWOŁAĆ ZARZĄD !!!!!!!!!!! IP: *.ariadna.cd 03.10.04, 09:08 Konrad Rękas, był i jest złym Przewodniczącym - to nie podlega wątpliwości, naleay jednak zadac sobie pytanie, KTO?! sprawił, ze ten młody człowiek zanlazł sie w tym miejscu i w takim czasie. Otóż Konrad Rekas jest od samego początku produktem chorej koalicji SLD i Samoobrony, przypominam że ta koalicja była pierwszą i swego rodzaju ewenementem na skale kraju, bowiekm po raz pierwszy Samoobrona została "wpuszczona na salony" czy może celniej "dopuszczona do władzy". Ojcem chrzesnym tego nazwijmy to po imieniu skazanego na porazke układu był i pozostaje baron SLD, były minister Grzegorz Kurczuk a obecnie walczący o utrzymanie resztek poparcia społecznego przewodniczący lubelskiego SLD. Zarząd trzeba odwołać, dośc wsydu, dośc farsy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paatrzący z boku Re: ODWOŁAĆ ZARZĄD !!!!!!!!!!! IP: *.am.lublin.pl 03.10.04, 11:36 Wadaje się, że niżej nie można już upaść. Jednak można. Rękasa ma zastąpić niejaki Jakubaszek, który bezczelnie okrada innych ludzi. "Panie" Jakubaszek zacznij od spłacenia długu ( zaległy czynsz siedziby twojego VINPOLU) a poźniej zastanawiaj się czy kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiekt(ywnie) brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:54 ze zdziwieniem czytam, że tak naprawdę to już nie chodzi o rękasa, że nie chodzi o kłamstwa i bezczelność podkańskiego, że nie chodzi o obiektywną ocenę sytuacji w województwie. nikt tym się nie przejmuje tylko stara się komuś do.....lić.to dziwne forum.jeszcze niczego nie przeczytałem o negatywach i pozytywach działalności sejmiku.w GAZECIE też, ale to rozumiem wydawcy,nazelnemu i piszącym nie jest to na rękę,albo mają zakazane.podniecacie się duperelami a województwo potrzebuje kasy i lobbingu dla zdobycia tej kasy.z uszanowaniem dla radnego z opozycji jeśli to nie wyjątek to może i wam wróci rozum, że najważniejsze są sprawy województwa a nie bzdety.oceńmy obiektywnie co się zmieniło w województwie na lepsze w czym jest gorzej i kto tak naprawdę za to odpowiada.co zrobili dla województwa i z prawicy i z lewicy.zróbmy taki rachunek sumienia czy debatę w GAZECIE, która z raz napisałaby prawdę.myślę, że taka debata z podkańskim,makarewiczem,kurczukiem,sierakowską,mańką,szydłowskim,kurowskim i wcześniejszymi wojewodami,złomańcem,stefaniukiem,pruszkowskim itd.pokazałaby kulisy i możliwości wspomagania rozwoju województwa.słuchałem w radio(w trakcie sesji 1października) wypowiedzi radnego sadowskiego(dawniej sld teraz sdpl)- biła z niej, mówiąc delikatnie niedojrzałość,żeby nie użyć słowa kretyństwo).smutno mi Boże jak wiele rzeczy czytam i słucham!Obserwuję czasami zachowania posłów i senatorów z naszego województwa - ich największą zasługą (oczywiście nie wszystkich) jest przekazywanie obecnym i nieobecnym gorących pozdrowień.niech każdy robi swoje jak śpiewa w.młynarczyk.tylko czy ktoś to jeszcze pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelak Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.telprojekt.pl 03.10.04, 14:47 w końcu jedna osba coś normalnego napisała no i może ten radny z opozycji.Warto tak działać dla województwa . Jestem za.Wracając do zarządu województwa to nie wiem co można im zarzucić.Działają w oparciu o funkcjonujące prawo i decyzje sejmiku. Czy w tych sprawach popełnili jakieś przestępstwo, czy czegoś nie zrealizowali, czy coś zmarnowali ?Podajcie jakieś fakty bo chyba niektórym coś się poprzestawiało i nie wiedzą co piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelanka Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.telprojekt.pl 03.10.04, 16:17 lubelaku,uważasz,ze zarzad działa zgodnie z prawem i bez większych uchybień?a telebim?a nadgodziny pracowników?a kontrakt woj.?a fundusze strukturalne?nie wspomnę o wynagrodzeniach pracowników samego urzędu marszałkowskiego...czy wiesz jak olbrzymie róznice w płacach są pomiędzy pracownikami na tych samych stanowiskach i z tym samym stażem pracy?spytaj któregoś z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:55 droga lubelanko,patrzę na to z dość bliska.Nie dziw się,że nie wszyscy w urzędzie zarabiają tyle samo bo nie wszyscy na to zasługują - być może do nich też nie należysz.Ciekawe co wiesz o kontrakcie wojewódzkim, komu i czemu ma on słuzyć, to nie słowo wytrych tylko coś co wspomaga aktywnych i przedsiębiorczych a czasami musi wspierać niedorajdów.Z tego co wiem wszystkie środki przedakcesyjne zostały dotychczas wykorzystane w 100 procentach a fundusze strukturalne dopiero się kontraktuje.Nadgodziny to normalna sprawa każdej firmy, dobrze że są, bo to oznacza, że pracownicy są potrzebni.Chyba, że myślisz o tych, którzy za pracę dodatkową uważają nawet udział w uroczystościach,premierach teatralnych czy koncertach.Ale to już inna melodia.Jak patrzę na to trochę z boku to połowę tych nadętych urzędasów odesłała bym do domu a Ciebie moja droga lubelanko na naukę o roli i kompetencjach samorządu wojewódzkiego - warto więcej wiedzieć ! A telebim służy targom i będzie wykorzystywany na wielu różnych imprezach.Czy nie wiesz, że to już XXI wiek ? Województwo było i jest jeszcze biedne jego przyszłość to wiedza,nowe technologie,jak najlepsza dostępność(drogi,lotniska),turystyka i położenia na granicy UE a nie równe płace dla obiboków w urzędach.Czasami według tych urzędników ustawiam sobie zegarek,bo "pracują" jak przedwojenna PKP, co do minuty.Albo nic nie "kumasz", albo jesteś jedną z "pokrzywdzonych".Popatrz w lusterko a będziesz miała odpowiedź ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:33 dobrze,że rękas to już historia.niech makarewicz zrobi jeszcze porządek z nieudacznikami w urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi 04.10.04, 22:47 Gość portalu: leon napisał(a): > dobrze,że rękas to już historia. ---------------------------- Obyś miał rację! ja jestem pełna jak najgorszych przeczuć, bo ten facet juz nieraz pokazywał, jak bardzo potrafi sobie radzić w różnych sytuacjach, i elegancko wypływać...Ehh, jak ja bym chciała, zeby onj stąd wyjechał! Na Madagaskar, albo inne Wyspy Hula - Gula, zaciągnął sie do Legii Cudzoziemskiej:D Generalnie - zaczał smrodzić gdzie indziej. Bo tutaj juz wystarczy! GG 3573607 Zniszczyć lub pozwolić, aby zniszczały zabytki artystyczne przeszłości, jest to odebrać miastu lub krajowi kapitał, zebrany pracą wielu pokoleń, popchnąć społeczeństwo o wielki krok w tył, ku barbarzyństwu i ciemnocie. Stanisław Tomkowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 13:41 a kto ma być tymi nieudacznikami? ludzie Makarewicza? Rękasa? Inni? Kto? no powiedz kto, Ci bez układów? Ci co liżą? no powiedz kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:08 Co Ty koleżanko walisz? Jestes prawniczką? Ile zarabiasz 10 000 zł? Pogadaj z dziewczynami które nie są w układach , zasuwaja a zarabiaja po 1500 zł. Zasuwają i za Ciebie . Marszałek tych dziewczyn i innych nie widzi, On Je olewa , najchętniej zwolniłby i przyjął swoich. Nie mogę tego już czytać.Tak jak Jakubaszek pracuje dobrze dla województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:54 trochę ma Pani rację może więcej niż trochę. Hm kim Pani tam jest? A moze Pania powałać na Marszałka? Pani wywód spodobał mi się , popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelanka2 Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.telprojekt.pl 09.10.04, 18:11 patrzenie "na to" i to "z dość bliska" nie oznacza posiadania umiejętności obiektywnej obserwacji.... a na naukę o roli samorządu raczej wysłałabym ciebie, bo mam przeczucie, że na lekcjach Wiedzy o Społeczeństwie w szkole średniej nie byłaś za częstym gościem...i nie przypuszczam,ze studiowałaś prawo administracyjne, bądź podobne. a z pisania wniosków do funduszy strukturalnych utrzymuję siebie i rodzinę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: brak rękasa w sejmiku nie szkodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:02 Tak to prawda. Swoim nie żałują a makarewicz to popiera. nie ma w nim prawdziwego gospodarza , salomona . Doi ile się da . Jedni 1500 drudzy 3800 az sie rzygać chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: ODWOŁAĆ ZARZĄD !!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 04.10.04, 16:35 "Komuchu",kto sprawil,ze Rękas wyplynął z niebytu? Ja Ci powiem - naczelna "Tygodnika Chełmskiego".Tam pracował etatowo,a ponadto drukowal ostre teksty w "Czasie" pod redakcją tej samej naczelnej.Oba pisma ("Czas" padl) należą do Swirgonia,ktory,owszem, mial cos wspolnego (cos ! - sporo!) z PZPR,ale nie z SLD,do ktorego chyba nawet nie nalezy.Rękas,niegdys organizator w Lublinie wiecu poswięconego pamieci mordercy prezydenta Narutowicza,nie wiedzial,jak robic kariere,zacząl nawet wspolpracowac z M.F.Rakowskim (miesiecznik "Dzis"),ale go stamtad usunięto po sygnalach z Lublina.Wtedy zaangazował sie w "Samoobronie" i z Chełmskiego go wybrano do władz wojewodzkich. Dalsze losy znamy,najwidoczniej Lepper zorientował sie tez,co za gosc z Rękasa i go wyrzucil.Ale Rękas wyplynął,jak g.,bo mogł byc jezyczkiem u wagi,gdyz sklad Sejmiku jest chwiejny.Czego jak czego,ale sprytu i tupetu ma ten facet sporo.Niestety, nagroda dla młodych dziennikarzy przydzielona przez Stow.Dzien.RP,bardzo mu pomogła,ale oceniano wowczas teksty,a nie ...człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Przewodniczący Rękas odwołany 03.10.04, 19:39 Jestem tylko czesciowo usatysfakcjonowany,Niepokoi mnie tylko fakt,ze nadchodzi ponownie "era Bendera" Zastanawiam sie rowniez,co "szuka" w sejmiku sam najwiekszy chlop lubelszcyzny - Podkanski. Przeciez jego miejsce jest PE.Po co miesza w sejmiku wojewodztwa?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:57 spoko.bender na madagaskar a zdzichu łapy precz od sejmiku i wracaj na rolę.to się da zrobić.ci faceci to relikt stalinizmu.wnuki im bawić a nie polityki się imać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:59 Kto po Rękasie? Bender - Jakubaszek -Sadowski - Gogacz.Tak naprawdę to należy się to CZECHOWSKIEJ, za to że już nie ma tego rękasa.A może Wojtas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemny typ Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:02 Kto kolejny na fotelu przewodniczącego? Może być ekspedientka z LSS-u p. Czechowska, w sam raz pasuje. Po Rękasie kazdemu pasuje ta funkcja, bo to było dno. A na marginesie - czy odwoła sie rowniez małzonkę byłego przewodniczacego Rękasa z funkcji menagera w Teatrze Muzycznym? To też śmiszne stworzenie, żadnych studiów, za to wysokie kwalifikacje - polityczne. Ciekawe ile osób straci posadki z nadania byłego przewodniczącego. A straci na pewno, bo czeka juz za drzwiami kolejna ekipa żądna stanowisk. TVU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:41 Chwała Ci !!! m\Może by tak rozwalić całą tą klikę Rękasa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:25 od przedostatnich 2 postów zaczyna się pierd...nie na forum. Czy nie stać was na coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:21 słyszałem że bezrobotni kupili 5 taczek i szykują się w sile 2000szt 11.10. Chcą się sami zatrudnić i kogoś tam wywieźć. Cyrku nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matacz Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:13 Co się stało, że gazeta broni znienawidzonego Rękasa ? Jest laska przewodniczącego ale nie ma komu ją przyłożyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:30 Co jest z Rękasem ? Jestem zaniepokojony. Stwórzmy KOR (Komitet Obrony Rękasa).Grupę inicjatywną mogą tworzyć Praczyk, Panas, Pasieczna i jakaś tam Dziamana a na czele KOR mógby stanąć Bender. Razem obronimy Rękasa przed tymi komuchami i zdrajcami z PSL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:54 Otwieram listę KOR-u pomysł mi się podoba.Obronimy Rękasa i pokażemy całemu światu, że potrafimy dbać o naszych wybrańców.Zapisy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 05:09 ty jesteś agata ? ty chyba jesteś agnieszka i chcesz być kowalem swego losu.ludzie, czy wam już odwaliło? komitet obrony rękasa? tego by nawet zdzicho podkański nie wymyślił razem z benderem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan rękasa Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 12:46 I o co ten hałas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z nowej lewicy Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:05 to rękas ma jeszcz fanów ? co takiego ! nie wstyd ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Przewodniczący Rękas odwołany 10.10.04, 19:57 Mój drogi, Adolf Hitler i Józek Stalin tez mają swoich fanów, wiec nie ma sie co dziwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan prawicy Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:03 ciekawe co teraz zrobi prawica ? czy odwoła rękasa czy nie.to jest test prawdy.jutro będę wiedział jaka jest prawdziwa intencja całej prawicy (LPR,PO,PIS I PSL).do jutra prawico ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:38 mieszkańcy województwa, zrzućmy się na rękasa i niech wyjedzie na kilka lat na białoruś czy na alaskę. już mam go dość. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Przewodniczący Rękas odwołany 10.10.04, 21:44 Jakby się groszem sypnęło, to by się dało go wyekspediowac w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag-nes Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 01:55 dziękujemy za rękasa, czekamy na dalsze porządki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semantyk Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 02:45 rękas złożył rezygnację a nie został odwołany - traktor nie ma jednego koła i jest do niczego, ale można powiedzieć, że traktor ma trzy koła dobre.skutek ten sam i tak się do niczego nie nadaje, tak samo z rękasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 03:51 nie wierzyłam, że rękasa da się odwołać. dzięki. wraca mi wiara w lepsze jutro. to chyba cud nad bystrzycą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:15 a swoją drogą, dlaczego prawica nie chciała odwoływać rękasa na sesji, którą uważali za zgodną z prawem tylko chciała pozostać przy rozstrzygnięciu z sesji, którą uważali za nielegalną ? czy ktoś może mi na to udzielć odpowiedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:21 A co bedzie z cała ekipą Rekasa ? Co z żoną - specem od kultury, co z jego ulubieńcem dyrektorem Teatru Muzycznego i innymi ,,przyjaciółmi" ? Co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexrex Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:49 Nareszcie chamisko odwołany !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:18 Odwołany skutecznie głosami SDPL,części PSL,SLD,Samoobrony i kilku radnych bezpartyjnych dzięki przewodniczącej Czechowskiej (SLD). Ci co krzyczeli, że im Rękas przeszkadza chcą teraz mie go ze sobą i budować zamki na piasku, czyli rozwalić istniejącą koalicję i doprowadzić do powołania komisarza. (Czytaj wypowiedzi prasowe radnego PO - K.Kamińskiego).To nie o województwo im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:32 zostawcie już rękasa w spokoju, on już będzie poprawnym człowiekiem, zbłądził ale teraz da z siebie wszystko by uratować województwo przed czerwoną pajęczyną i zieloną szarańczą. jest podporą LPR, PO i PiS-u.dobrej nocy życzy Państwu jawny informator - agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:45 agata czy agnieszka.k. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matacz Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:23 poczytajcie pred przeczytaniem "trzy sescje sejmiku" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maestro Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 01:13 Być albo nie być, oto jest pytanie ! Odwołany ale nie zatopiony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 05:06 a za rękasem nijaki czeżyk, czy czyżyk - bo to wszystko śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlemik Re: Przewodniczący Rękas odwołany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:46 Nikt się nie spodziewał. Rękas odwołany Sadowski powołany. Wyroki Boskie są niezbadane! Odpowiedz Link Zgłoś