Gość: Josef46 IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 16.10.04, 04:53 Solidarności już nie ma!!!Została zlikwidowana przez Jej przywódców!!Odpryski już nic nie znaczą!!!Mogą sobie pokrzykiwać!!Cała para poszła w gwizdek!! Przykre to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poronin_Man Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: 212.182.59.* 16.10.04, 12:42 Może już dosyć wygadywania idiotyzmów przez przedstawicieli Solidarności? Oni chyba wyobrażają sobie, że są dobrem narodowym i za sam fakt istnienia powinniśmy być im głęboko i dozgonnie wdzięczni. Kanonem prawa jest to, że postępowania nie może prowadzić osoba w jakikolwiek sposób mająca związek osobisty ze sprawą, z oskarżonymi lub ze świadkami. Byłoby to naruszenie bezstronności, ale to akurat jest dla solidaruchów pojęcie zupełnie abstrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: *.lublin.mm.pl 16.10.04, 14:10 Jak zwykle ci, co rozpieprzyli gospodarke narodową, wykorzystuję okazję by pierdnąć - jak ktoś zesmrodzi się w salonie to wszyscy zauważają. Tylko te niedoroby nie pamietają o tym, że po pierdnięciu jest smród i wszyscy obecni odwracają sie i odchodzą od śmierdzącego. Jeszcze tych sukinsynów z "S" ktoś za jaja weźmie. Zwłaszcza tych którzy "ustawili" się i zapomnieli o tych którzy im zaufali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: *.lublin.mm.pl 16.10.04, 15:43 Panie Bosman - czy nie za ostro (choc w sumie słusznie)? Dla mnie sprawa mordu ma dzisiaj jedynie kontekst polityczny. Zabojcy juz odsiedzieli kare,jesli ktos byl jeszcze winien,to i tak nie doczeka konca ewentualnego procesu(wiek). A pieniadze na to idą.Bo jakze inaczej? Jakze? Zamknac biurka i ewent oddac papiery historykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: *.lublin.mm.pl 16.10.04, 16:28 Szanowna Pani. Zawsze uważałem zabójstwo Popiełuszki za zbrodnię. Jestem zdania że nic dobrego nie uczyniła, nawet uwzględniając szczucie tego ksiedza - nie waham sie tego tak nazwać.Ale jak długo można obcinać kupony, zwłaszcza gdy uczyniło sie tak wiele złego wycierając sobie pysk(przepraszam) szczytnymi hasłami a jednocześnie kierując się wyłącznie prywatą.Pani, jako osoba dojrzała pamięta pewnie lubelskich bonzów "S".Ja też.I gdzie oni teraz są? A gdzie są Ci w których imieniu rzekomo wystepowali - na bruku? Pytania retoryczne, prawda? Niedawno miałem okazję jednego z tych byłych "przywódców" spotkać w jednej z lubelskich knajpek przy wódce (fajna gra słów:-)). I zadałem mu między innymi te pytania co powyżej.I wie Pani co zrobił? Nie podjął dyskusji, podwinął ogon jak kundel i uciekł.Myślę że komentarz zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: *.lublin.mm.pl 19.10.04, 16:10 Panie "bosman",część owczesnych działaczy lubelskiej "Solidarności" zmarła,część sie nieżle urzadziła,zgarniajac po prostu forse pod siebie,a część zeszła na psy i albo pije,albo marzy o kolejnym zdobywaniu szczytu.zazdroszczac tym,ktorzy na transformacji ustroju zyskali.A los tak zwanych szarych ludzi? A co ich to obchodzi? A owi "szarzy ludzie" powinni przemyslec głeboko,komu w 1980-1981 r. tu,w Lublinie,zaufali.Nie żyjący dzis Cwikła (bodaj Bronisław)w drugiej polowie 1981 r.zorientował się,kto w "Solidarnosci" gra i na jakim instrumencie.Na szczerosci nie wyszedl najlepiej,ale śmierc to juz osobna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: 212.182.117.* 17.10.04, 18:26 Popieram Solidarność. To skandal, komuna ledwo dycha a jeszcze mieszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastiatan Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: *.visp.energis.pl 17.10.04, 21:48 No to już nie mieszaj. Może by tak wziąć się do roboty? Co dzisiaj kogokolwiek obchodzą rocznice i obchody jeżeli nie ma co do garnka włożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Oddajcie śledztwo Witkowskiemu IP: 212.182.117.* 17.10.04, 18:27 Solidarność ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Do jana i tomka IP: *.lublin.mm.pl 17.10.04, 19:17 Jaka solidarność? "kupka" (ale adekwatne określenie) urzędasów żyjących ze społacznych pieniędzy, wypierdująca co jakiś czas głupoty? Co wy wiecie o "Solidarności"?"Solidarność" to była w 1980r.Już w 1989 to była zgraja szumowin i karierowiczów.A w obecnej solidarności w Lublinie to jest dopiero komuna. Przejrzyj ich, tych farbowanych lisów, życiorysy jeden z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visus Witkowski odkrywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:29 Pan Witkowski to człowiek nawiedzony, pałający nienawiścią do poprzedniego ustroju, jest więc idealnym kandydatem na prowadzącego wszystkie śledztwa przeciwko funkcjonariuszom PRL. Solidarność (kto by to personalnie nie był) zatem słusznie domaga się powierzenia mu dalszego śledztwa w sprawie "zleceniodawców" zabójstwa Popiełuszki, których jeśli nawet nie było, to pan Witkowski i tak ich wykryje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Witkowski odkrywca IP: *.lublin.mm.pl 19.10.04, 18:07 Aaaaaa!!! chyba że tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelak Re: Witkowski odkrywca IP: 80.51.249.* 20.10.04, 23:44 nawiedzony... taaa i chyba z radia Maryja... a może to Rydzyk w przebraniu... Witkowski został usuniety tylko z jednego powodu.. był zbyt blisko prawdy. a procedura? hmm jakoś od kilku lat wiedzieli i nie reagowali. wnioski nawet dla laików wysuwają sie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visus Re: Witkowski odkrywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:14 Ja napisałem tylko kim i jakim jest pan Witkowski, natomiast wiesz z góry lepiej co miał "odkryć" pan Witkowski i to jest właśnie przejaw spiskowej teorii dziejów, którą nieudolnie mi przypisujesz i z której właśnie ironizowałem. Ale w ońcu każdy widzi sam czyj szpadelek jest ładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś