Dodaj do ulubionych

Działacze SdPl rozpoczęli kampanię wyborczą

IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 18.10.04, 06:39
Jaka to jest socjaldemokracja z Borowskim na czele?Niech nie ogłupiaja ludzi
jest to zwykły chwyt socjotechniczny.Wzięli przykład z solidarności aby dalej
utrzymać się u władzy.Myślę że już ludzie mają dosyć obłudy komunistyczno-
solidarnościowej i zielonej!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zeto Re: Działacze SdPl rozpoczęli kampanię wyborczą IP: *.it-net.pl 18.10.04, 08:37
      to jakiś komuch napisał!!!
    • Gość: obywatel T.C Re: Działacze SdPl rozpoczęli kampanię wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:44

Marek Borowski nie widzi możliwości współpracy z SLD, bo ten nie rozliczył się
      ze swych błędów. Słusznie Pan Borowski był wpływowym członkiem kierownictwa SLD
      i większość kadencji marszałkiem Sejmu z rekomendacji Sojuszu. Ma więc spory
      udział w tych błędach jako hamulcowy wielu demokratycznych i prospołecznych
      inicjatyw. Po prostu źle się czuje nierozliczony. Szefowa klubu SdPL, pani
      Banach, też pewnie marzy o rozliczeniu się, skoro to z jej inicjatywy np.
      zlikwidowano Fundusz Alimentacyjny.
    • Gość: ZYTA 1 Re: Działacze SdPl rozpoczęli kampanię wyborczą IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 10:20
      Marek Borowski jest jednym z najuczciwszych polityków w naszym kraju.Przeszedl
      trudną droge życiową,zwłaszcza po Marcu 1968 r.Jak ktos go uważa za komuniste,
      to ja jestem Chinką od setnego pokolenia.Sierakowska,która tez wstapila do
      SdPL,zle sie czula w SLD,czego dowodem wstrzymanie się (jedyna z SLD bodaj)od
      głosu,gdy przyszło w Sejmie do poparcia Millera w lecie ub.r.Lewica na
      Lubelszczyznie to,niestety,stały konflikt Sierakowskiej z Kurczukiem i nad tym
      korzysta miejscowa prawica. A jaka ona jest,widac po "rządach" w Ratuszu.Przy
      okazji - Borowski odpisał przed dwoma laty na moj e-mail i dał mi dobrą radę. A
      wcale sie nie znamy. Niby drobiazg,ale dzis takie czasy,ze np. mali w gruncie
      rzeczy redaktorzy nie raczą odpisywac na cokolwiek.Chamstwa wokoł mrowie.
      • Gość: Super DidżeJ Heniu Dom Izabelli IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.10.04, 17:23
        Izabella - obronczyni ubogich ma dom za 600 tys. zl a propagatorka
        krwiozerczego kapitalizmu czyli Zyta za jedyne 300 tys. zl.
        To tyle o uczciwej lewicy - jedynej obronczyni biedaków.
        • Gość: kon trojanski Re: Dom Izabelli IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 18.10.04, 17:49
          znowu zbieraja podpisy - najlepiej na elizowce -dobrana para
        • Gość: KULowiec Re: Dom Izabelli IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 17:56
          Tak sie sklada,ze wiem cos na ten temat.Pani Iza ma tak przewidującego
          (myślacego!)męża,ze bez niego może nadal mieszkałaby na Osiedlu Piastowskim.
          Polacy modlą sie do Stwórcy tak mniej więcej: "Panie Boze,spraw,aby sasiadowi
          zdechła ta obrzydliwa krowa.To juz jego ostatnia,bez trudu mozesz sie nia
          zajac".Smutne to,ale,niestety,prawdziwe.Nieprawdaz,Heniusiu?
          • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Dom Izabelli IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.10.04, 19:41
            Ja IZabelli tego domu nie zazdroszcze, tylko uwazam ze jak ktos ma dom za 600
            tys. zl to troche trudno mu sie wczuc w potrzeby biedaków, nieprawdaz?

Gdyby Izabella byla dzialaczko krwiozerczo-kapitalistycznej PO to nie
            widzualbym w tym nic zdroznego
            • Gość: bosman Re: Dom Izabelli IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 21:25
              To uważasz , że aby współczuć trzeba być biedakiem? W takim razie kościł
              katolicki nie może współczuć.
              • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Dom Izabelli IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.10.04, 03:54
                Heh pokaz mi ksiedza w Lublinie który ma dom za tyle co Izabella :-)
                Jakos bogactwo ksiezy to krytykujesz a bogactwo czlonków partii robotniczo-
                socjalistycznej Ci nie przeszkadza :-)
        • Gość: kon trojanski Re: Dom Izabelli IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 18.10.04, 18:46
          znowu zbieraja podpisy - najlepiej na elizowce - maja doswiadczenie
        • Gość: kon trojanski Re: Dom Izabelli IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 18.10.04, 18:58
          www.trybuna.com.pl- 28. wrzesnia - achiwum
    • Gość: SANCHEZZ SdPl jedyni uczciwi na lewicy !!! IP: *.ariadna.cd 18.10.04, 16:22
      Nareszcie Borowski zadziałał, dosyć skompromitowanych ( na naszym terenie)
      układów Kurczuk-Złomaniec. SDPL UCZCIWE PAŃSTWO UCZCIWA LEWICA !!!!
      • Gość: marker Re: SdPl jedyni uczciwi na lewicy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:32
        Buahahahaha od kiedy to lewica w wykonaniu sdpl jest uczciwa? Uczciwie zagrala
        szefowa klubu poselskiego tej partii zabierajac samotnym matkom pieniadze z
        funduszu alimentacyjnego, skazujac je na ponizajaca zebranine w osrodkach
        pomocy socjalnej, czy tak wyglada uczciwosc partii Marka Borowskiego? Ja
        pieprze takich nieskazitelnych politykow w sam zadek.
        • Gość: Super DidżeJ Heniu Balicki to jest uczciwy!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.10.04, 03:55
          Balicki to jest dopiero uczciwy! Najpierw wystapil z SLD bo brzydzil sie
          aferami a potem przyjal od SLD posadke ministra.
    • Gość: Super DidżeJ Heniu A co z prywatyzacja Faelbudu? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.10.04, 17:31
      Izabella tak dba o Azoty i Bogdanke, a co z Faelbudem?
      • Gość: bosman Re: A co z prywatyzacja Faelbudu? IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 17:35
        Faelbud to prywatna firma.
        • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: A co z prywatyzacja Faelbudu? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.10.04, 19:42
          To jak Faelbud moze byc prywatny to prywatna tez moze byc Bogdanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka